Şimdi Ara

5000-6000 TL civarlarında sağlam bir kasa toplamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 5000-6000 lira civarlarında şubat ya da mart gibi almayı planlıyorum çok bilgim olmadığı için şimdiden araştırmak fikir almak istedim fiyatlar ozamana kadar değişebilir tabi biz mevcut fiyatlar üzerinden ilerleyelim.

üniversite sebebiyle 5 yıldır laptop kullanmaktayım son aldığım laptop da gayet iyi özelliklere sahip bir laptop ama bir oyuncu olarak tabiki istediğim performansı alamıyorum laptoptan üniversite bu sene biticeği için artık masaüstüne geri dönme zamanım geldi diye düşündüm güncel oyunları rahat bir şekilde oynayabiliceğim onun yanında Fix oyunlarda lol csgo gibi güzel fps alabiliceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum.Ayrıca aynı eski kafa da mevcut biraz bende knight metin2 falan da arada bi oynayan bi insanım kafama estikçe bunlarda multiclient yani 1 den fazla client açtığımda işlemciye oldukça yük bindiriceğim için işlemcinin sağlam olması ve soğutulması gerekiyor.

Ben işlemci olarak ryzen 5 3600 ya da 3600x düşündüm
    ram ise min 16 gb olması lazım

Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim

• şubat mart aylarına kadar
    intel 10. nesil işlemciler çıkabilir
    1650 super, 5500, 5500XT ekran kartları yaygınlaşacak
  • 5000-6000 TL civarlarında sağlam bir kasa toplamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Öneri için teşekkürler fakat bütçeyi en fazla zorlayarak 6 bine çıkarabiliyorum önerilerin 5000e yakın olması daha iyi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

şubat mart aylarına kadar
    intel 10. nesil işlemciler çıkabilir
    1650 super, 5500, 5500XT ekran kartları yaygınlaşacak
    10.nesil pahalı olmaz mı bi de yeni çıkmış olacak ve f/p açısından ryzen daha iyi gibi bi de
  • TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 7 2700X 3.9GHz, RX5700 XT 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
    https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x1-amd-ryzen-7-2700x-3-9ghz-rx5700-xt-8gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

-
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RTX2060 Super 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-tm-5-2600-3-4ghz-rtx2060-super-8gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

• AMD Ryzen 7 2700X 3.70 Ghz 20MB AM4 
    Gigabyte B450M S2H
    Crucial 16GB(2x8) Ballistix Kırmızı 3000mhz CL15
    MSI Radeon RX5700 Mech GP OC 8GB
    FSP 700W Hyper K 80+ Güç Kaynağı
    Dark Spirit Mavi Led Fan USB 3.0 mATX/ATX Mid Tower Kasa
    Patriot 480GB Burst

5300 tl, sinerji.gen.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemi almadan 3 gün önce gel yardımcı olalım.
  • Ani bi karar vermek istemiyorum son günlere bırakıp o yüzden şimdiden araştırmalara başladım ekran kartı olarak herkes rx5700 önermiş 2070 ile kıyaslandığında ne derece fark var aralarında hangisi daha iyi ve ne kadar iyi işlemci konusunda hala kafam çok karışık ryzen 7 nin biraz kötüsünü mü almalıyım yoksa ryzen 5 3600x falan mı

Bi de donanım konusunda iyi bilgisi olan birisi varsa özelden başını biraz ağrıtabiliceğim ulaşabirse bana çok makbule geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.