Şimdi Ara

5000 KM DE YARILAN LASTİK!!!!! (PETLAS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çalıştığım yerden 1 saat yalvar yakar izin alarak erken çıktım cpc5 leri almak için gittiğim bayi de lastiğin olmadıgını adamın contı eco contach 3 gösterdiğini farkettim ve vazgeçtim almaktan diğerine göre durumu nedir ne değildir bilmediğim için almaktan vazgeçtim. Sizce bu lastik cpc5 i aratır mı ?
  • Iklimin cok cetin oldugu bir yerde yasiyorum. O yuzden kis lastikleri cok onemli ve nokian bu acidan cidden cok iyi. Cevremde de cogu insan cok memnun. Kis lastigi diyinde hemen herkes nokian diyor. Fakat sezon basinda (mayis) yazlik nokian aldim. Lastik resmen ufalandi. Aldigim yer garantiye gonderdi fakat sonuc alamadim. Hatali kullanim dediler! Lastik cok yumusak diye asfalt kalitesizligine bagladilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki lastikler sırayla Pirelli lassa şimdi uygun fiyata barum marka lastik aldım gayet memnunum.

• Bide başlığin sonuna parantez açıp petlas yazarsan daha da iyi olacak

• petlasın hangi serisi tam olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1989

Çalıştığım yerden 1 saat yalvar yakar izin alarak erken çıktım cpc5 leri almak için gittiğim bayi de lastiğin olmadıgını adamın contı eco contach 3 gösterdiğini farkettim ve vazgeçtim almaktan diğerine göre durumu nedir ne değildir bilmediğim için almaktan vazgeçtim. Sizce bu lastik cpc5 i aratır mı ?

Eco contact 3 en kötü lastikwlrdendir. Sana onu önerdiği için bidaha asla o lastikciye uğrama sakin. Eco 3 önermek demek sadece 3 lira fazla kar edeyimde nasıl olursa olsun zihniyetidir. O lastikciye omur boyu ugramam hatta adını soyadını alır ilerde olur ya başka bi yerde o adam ise girerse onun çalistigi yere dahi ugramam çünkü hayır gelmez o insandan

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

petlasın hangi serisi tam olarak

Petlas 175/65 R14 82T Elegant PT311
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Çalıştığım yerden 1 saat yalvar yakar izin alarak erken çıktım cpc5 leri almak için gittiğim bayi de lastiğin olmadıgını adamın contı eco contach 3 gösterdiğini farkettim ve vazgeçtim almaktan diğerine göre durumu nedir ne değildir bilmediğim için almaktan vazgeçtim. Sizce bu lastik cpc5 i aratır mı ?

Eco contact 3 en kötü lastikwlrdendir. Sana onu önerdiği için bidaha asla o lastikciye uğrama sakin. Eco 3 önermek demek sadece 3 lira fazla kar edeyimde nasıl olursa olsun zihniyetidir. O lastikciye omur boyu ugramam hatta adını soyadını alır ilerde olur ya başka bi yerde o adam ise girerse onun çalistigi yere dahi ugramam çünkü hayır gelmez o insandan

Bugün Taktırmaya gittim aslına bakarsan gittiğimde bana yok dedikleri lastikler karşımda sırıtıyordu ve abi fiyatlar 145 oldu dedi bende napalım dedim takalım dedim sonra lastikleri getirdiler tabi o sırada benim tekerleri sökmeye başladılar sonra tarihine baktım 1013 yazıyor yani 2013 de üretilen Allah bilir nerelerde bekleyen lastiği takacaklardı dedim abi kalsın Allahını seversen dedim takın bnmkileri dedim çıktım bayiden en son 2. vites de ibreyi 90 gördüm başka bişeyde hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1989 -- 15 Temmuz 2016; 20:32:57 >

• quote:

quote:

quote:

Bugün Taktırmaya gittim aslına bakarsan gittiğimde bana yok dedikleri lastikler karşımda sırıtıyordu ve abi fiyatlar 145 oldu dedi bende napalım dedim takalım dedim sonra lastikleri getirdiler tabi o sırada benim tekerleri sökmeye başladılar sonra tarihine baktım dedim abi kalsın Allahını seversen dedim takın bnmkileri dedim çıktım bayiden en son 2. vites de ibreyi 90 gördüm başka bişeyde hatırlamıyorum

Memeleket uç kagitci dolmuş kardeşim bence internetten al anlaşmalı biterse takma ücreti ode. Nette yorumları iyi firmalar var onlardan alabilirsin onlar toptancı olduğu için saklama koşulları dah uygun en azindan bide böyle insanı keriz yerine koyan karaktersizlerle ugrasmams olursun

• Saat 4 gibi Petlas Genel Müdürlüğünden Birisi aradı ve olayı anlatmamı söyledi bende haharetli ve öfkeli bir şekilde olayı anlattım. Bana lastiği bayi ye bırakmamı expertiz gönderip inceleleteceklerini söylediler bende dedim ister inceleyin ister incelemeyin bu iş mahkemeye kadar gider maddi manevi her şekilde şikayetçiyim ben canımdan oluyordum dedim baktım lastikleri gibi pısss pısss pısss ses kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1989 -- 15 Temmuz 2016; 22:09:10 >
  • quote:

Saat 4 gibi Petlas Genel Müdürlüğünden Birisi aradı ve olayı anlatmamı söyledi bende haharetli ve öfkeli bir şekilde hem olayı anlattım hemde arada göndermede bulundum. Bana lastiği bayi ye bırakmamı expertiz gönderip inceleleteceklerini söylediler bende dedim ister inceleyin ister incelemeyin bu iş mahkemeye kadar gider maddi manevi her şekilde şikayetçiyim ben canımdan oluyordum dedim baktım lastikleri gibi pısss pısss pısss ses kesildi

Sakin verme lastiği mahkemede bilirkişi inceleyecek kanıtın o senin sakin verme adamlara. 60-70 bin tazminat alacan yapma etme şaka degil bu canın dan olabilirsin aracın mazda olmasaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

petlasın hangi serisi tam olarak

Sizde satiyormusunuz o seriden

• quote:

quote:

Saat 4 gibi Petlas Genel Müdürlüğünden Birisi aradı ve olayı anlatmamı söyledi bende haharetli ve öfkeli bir şekilde hem olayı anlattım hemde arada göndermede bulundum. Bana lastiği bayi ye bırakmamı expertiz gönderip inceleleteceklerini söylediler bende dedim ister inceleyin ister incelemeyin bu iş mahkemeye kadar gider maddi manevi her şekilde şikayetçiyim ben canımdan oluyordum dedim baktım lastikleri gibi pısss pısss pısss ses kesildi

Sakin verme lastiği mahkemede bilirkişi inceleyecek kanıtın o senin sakin verme adamlara. 60-70 bin tazminat alacan yapma etme şaka degil bu canın dan olabilirsin aracın mazda olmasaydi

Ayrıca telefonda dikkatli konuş oyuncak degil adamlara hakaret edrsin adamlardan sana hakaret davası açar. Sana bi turlu kavratamiyorum işin ciddiyetini

• Avukat hiç yok diyorsan tüketici avukatları fln var internetten ara bir derneği onalr bile sana anında avukat bulurlar ücretsiz sen tazminatı aldıktan sonra avukata 2-3 bin TL veriyosun zaten bu kadar basit

• Valla dediğiniz gibi lastiği vermeyi bende düşünmüyorum zaten çünkü mahkemede elle tutulur tek delilim o olucak benim o yüzden hiç bi şekilde vermeyi düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.