Şimdi Ara

5000 TL Civarı Kompakt Makine? (DSLR yordu artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eldeki DSLR'ı lensleriyle beraber satıp, seyahatlerimde yanımda kolayca taşıyabileceğim güzel bi kompakt makine alacağım.

Dslr cidden yordu artık. Yeni makineden istediğim şey de foto/video performansı dslr'dan kötü olmasın. Adam gibi sonuç versin.

Kullandığınız/incelediğiniz makineleri yazabilirseniz sevinirim cidden.

Şimdilik gözüme takılanlar : sony rx100 iv, panasonic g5 x, sony a6000 falan.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCkopat065 -- 19 Ocak 2016; 23:24:19 >

• Kompaktlardan SONY RX100 IV. Birde aynasiz tarafi var bunlardan Olympus OMD EM5. SONY a6000 gibi basarili makineler var Olympus aldiginiz takdirde lensleri gercekten cok kucuk bu yuzden seyehatlerde rahat ediyorsunuz. Bu buteceyle aynasiz full frame makine bile alabilirsiniz SONY a7 28-70 lensi ile birlikte alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony rx10 II 'ye de bakın derim
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt
    bence sony a6000 al 1700tl. geri kalan parayla da bu makineye çok güzel lensler alabilirsin. carll zaiss lenslerden.

http://www.hepsiburada.com/sony-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi-p-FT4TEKILCE6000LBAP?wt_gl=cpc.elk.foto.urun.pla&gclid=CLTIqJH8t8oCFasBwwodGNUORg

bakın bu makinenin yurt dışı fiyatı artmış durumda, ABD online alış veriş sitelerinde bu makinenin kit lensle beraber fiyatı 1 ay öncesine kadar 548 dolar idi. şimdi 698 dolar olmuş. Türkiye ise dolar kuru yükseldi bu makinenin fiyatı artacağına düşmüş durumda bu son fırsatı kaçırmayın derim. yakında Türkiye de elektronik aletlerin fiyatları yükselecektir.
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/1029860-REG/sony_ilce6000l_b_alpha_a6000_mirrorless_digital.html
    http://www.amazon.com/Sony-Mirrorless-Digital-Camera-16-50mm/dp/B00I8BICB2/ref=sr_1_1?s=photo&ie=UTF8&qid=1453279761&sr=1-1&keywords=sony+a6000

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

sony rx10 II 'ye de bakın derim

Baktim ona da hocam, o denli bir zoom icin o kadar buyuk lens tasimak mantikli gelmedi acikcasi. 24-70 gibi bir aralik yetiyor bana. Yoksa guzel makine.

• quote:

Orijinalden alıntı: edemirci7898

Kompaktlardan SONY RX100 IV. Birde aynasiz tarafi var bunlardan Olympus OMD EM5. SONY a6000 gibi basarili makineler var Olympus aldiginiz takdirde lensleri gercekten cok kucuk bu yuzden seyehatlerde rahat ediyorsunuz. Bu buteceyle aynasiz full frame makine bile alabilirsiniz SONY a7 28-70 lensi ile birlikte alabilirsiniz

Aynasizlar guzel de hocam ustune lens takinca oluyor sana dslr. Yani cebimde degil de cantada tasiyacaksam dedigim gibi 6d ile yola devam ederim.

Bi de ff super makineyi satip kucucuk bi alet almak biraz endiselendiriyor cidden

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Lens degismeyecegimi varsayarsak sizce kit lensle a6000 mi yoksa uzerindeki 24-70'le rx100 iv mu daha mantikli olur?

A6000 daha yakisikli duruyor bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şimdi sony rx100 m4 teknolojik özellikler olarak sony a6000 den üstün. 4k videosu var,1000fps çekim hızında videolar çekebiliyor,çok ufak falan Aslında sony rx100 m4 tam anlamıyla bir vlog kamerası. youtube için vlog çekenler için süper bir makine. üzerindeki lenste çok kaliteli rx100 ün.
    ama fotoğraf için kullanacaksanız a6000 derim çünkü sensörü büyük hem daha ucuz. sony a6000 in 16-50mm kit lens o kadar iyi değil,
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam sirkeciye gidip hepsini inceledim. Ozellik olarak rx100 iv cidden iyi ama elime alinca hic mi hic tatmin etmedi niyeyse. Boyutundan buyuk isler yapiyor eyvallah ama icim hic isinmadi. A6000'e de duzgin bir lens takinca buyukluk sorunu ortaya cikiyor. O zaman 6d'yi birakmanin anlami kalmiyor.

Ayrilmadan canon g1x mark ii gorup inceledim. Tutusu boyutu falan cok hosuma gitti. Onu bi inceliycem bakalim :)

• Panasonic lx100

kompak makinelerin kralı sony rx1 veya leica lardır. hem kompakt hem FF sensörlü makine daha ne olsun. ama çok pahalılar keratalar.
  • Panasonic lx100 yada gx8

• çekomastik kullanıcısına yanıt
    Aynasiz alicaksaniz bu makineye bakin derim. Lensleri de kucuktur.

• thediskavrici T kullanıcısına yanıt
    Hangisi hocam?

Bu arada Lx100 eger tahmin ettigimse cok kaba buyuk gelmisti. Vitrinde gordum bakmadim da. A6000'in uzerinde rx100'un uzerindeki boyutlarsa 24-70 gibi bi lens olsa mesela tam o boyutlar super benim icin.

Ozel yaptiricam en son

lx100 a6000den kucuktur kompakt makine sonucta ve sensoru rx100den biraz buyuktur eger onemliyse sizin icin. Bahsettigim makine ise gx8.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.