Şimdi Ara

5000 tl OYUN sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar

5000 tl ye monitör dahil oyun için bir sistem topluyorum fakat bu konuda biraz bilgisizim kendi araştırmalarım sonucunda resimdeki sistemi topladım. Evet 2 tane anakart var çünkü hangisini alacagıma karar veremedim bana tavsiyelerde bulunur şunu eklemelisin! şunu çıkarmalısın! gibi söylerseniz çok mutlu olurum param boşa gitsin istemiyorum şimdiden teşekkürler

• GVPS G kullanıcısına yanıt
    2 tane anakart seçmişsiniz birini çıkartın. ayrıca ekran kartını asus tercih edin. sistem güzel görünüyor.
  • İ7 6700 yerine i5 6600k daha mantıklı. Oyun için i7 nin bi avantajı yok. Corsair h60 gibi bi soğutucuyla oc li olarak daha performanslı olur. Anakart olarak asus z170-a olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel sana AMD ekran kartlı, freesync monitörlü bir sistem toplayalım.

5000 tl OYUN sistemi
    Ramleri 2666mhz'de çalıştırmak ve işlemciye fsb ile oc yapmak istiyorsan z170 anakart al.İstemiyorsan h170 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Gel sana AMD ekran kartlı, freesync monitörlü bir sistem toplayalım.

5000 tl OYUN sistemi
     5000 tl OYUN sistemi

önerilerinize uyarak asus ekran kartı ekledim ve anakartla işlemciyi değiştirdim sizce şuan nasıl olmuş ? dediğiniz soğutucuyu sitede bulamadım onun alternatifi bir soğutucu önerebilir misiniyz yoksa baska siteden mi almalıyım

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama etraftan gelen yorumlar amd ekran kartına bulaşma yönünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GVPS

öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama etraftan gelen yorumlar amd ekran kartına bulaşma yönünde
    hocamlar bu pc xpredator 1 aerocool kasa ve 23 inç monitör ile ikinci elden ne kadar eder?

http://i.hizliresim.com/40r2YQ.jpg

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119971046

• quote:

5000 tl OYUN sistemi

önerilerinize uyarak asus ekran kartı ekledim ve anakartla işlemciyi değiştirdim sizce şuan nasıl olmuş ? dediğiniz soğutucuyu sitede bulamadım onun alternatifi bir soğutucu önerebilir misiniyz yoksa baska siteden mi almalıyım

Gel sinerji'den dediğim sistemi al sen boşver.

Gsync monitör alayım desen bütçe yetmiyor. Boşver nvidia yı.

Dediğimi al geç.

• quote:

Sen onlara bakma. İki tarafı da kullandım. İnan bana abartılacak bir üstünlük yok.

Bu bütçeye gelsinler GTX ekran kartı + G-sync monitörlü konfigürasyon yapsınlar, birşey demem.

Sen fiyat/performansa bak.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    aslında ben monitörü en son karar veririm gibisinden düşünüyodum öyle 1 milyarlık bi monitörde aklımda yoktu bu g-sync monitörün + ları neler kesinlikle gereklimi vede 500 gb alan bana yetmez yinede 500 gb ssd üstüne 1tb hdd mi alayım yoksa 120 gb ssd yeterli olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Sen onlara bakma. İki tarafı da kullandım. İnan bana abartılacak bir üstünlük yok.

Bu bütçeye gelsinler GTX ekran kartı + G-sync monitörlü konfigürasyon yapsınlar, birşey demem.

Sen fiyat/performansa bak.

Alıntıları Göster
    Sisteme baktım güzel ama önerim i7 işlemciyi tekrar eklemen.

120gb ssd sakın alma yetmez, 500gb sdd iyi seçip yanına 1tb hdd almalısın veya 2tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 30 Ağustos 2016; 15:43:38 >

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgin için teşekkürler umut arkadaşın önerdiği amd ekran kartlı sistemdenmi benim yaptıgım intel ekran kartlı sistemdenmi bahsediyorsun ? eğer benim yaptıgımdansa i7 eklediğim ve 500 gb ssd eklediğim zaman bütçemi bayaa aşmış oluyorum başka yerden kısmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GVPS -- 30 Ağustos 2016; 15:34:06 >
  • quote:

öncelikle ilgin için teşekkürler umut arkadaşın önerdiği amd ekran kartlı sistemdenmi benim yaptıgım intel ekran kartlı sistemdenmi bahsediyorsun ? eğer benim yaptıgımdansa i7 eklediğim ve 500 gb ssd eklediğim zaman bütçemi bayaa aşmış oluyorum başka yerden kısmam gerekiyor
    Sizin yaptığınız sistemde 1070 koymuşsunuz onu amd ile değiştirdiğinizde işlemci ve ssd için bütçe artar 5000tl lik sistemde 120gb ssd olmaz

@umut_baris önerdiği sistem gayet güzel ama dediğim gibi ben i5 + soğutucu almak yerine, i7 6700 den yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 30 Ağustos 2016; 15:43:04 >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    peki i5 aldığım zaman soğutucu almam şart mı aslında ben pek anlamadıgımdan dolayı OC yapmayı düşünmüyorum. i7 de çoğu kişi soğutucuya gerek yok dedi
  • quote:

peki i5 aldığım zaman soğutucu almam şart mı aslında ben pek anlamadıgımdan dolayı OC yapmayı düşünmüyorum. i7 de çoğu kişi soğutucuya gerek yok dedi

soğutucu kesinlikle almalısın stok soğutucu hem gürültü yapıyor hem de çok performanssız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

quote:

soğutucu kesinlikle almalısın stok soğutucu hem gürültü yapıyor hem de çok performanssız.

Alıntıları Göster
    i7 içinde bu dediğiniz geçerli mi yoksa sadece i5 demi almalıyım ?

• i5 6600k 820tl
    z170x gaming 3 540tl
    hyperx savage ddr4 180tl
    corsair spec03 650w psu kasa 470tl
    benq xl2411z 24 inc 144hz monitor : 1060tl
    240gb ssd 200tl
    1tb hdd 175tl
    coolermasters hyper 212 evo 150tl

bu şekilde 3600tl tutuyor. bütcenin biraz üstüne forumdan gtx1070 amazon garantili alabilirsin. bunlar akakçe fiyatları. eğer fiyattan kıscam diyorsan i5 6500 işlemci ile b150m gaming anakarta bakabilirsin. bu şekilde 350tl masrafın azalacaktır.Ancak 144hz 1ms bir monitor +gtx1070 ile güzel bir oyun tecrübesi yaşarsınız.

not: fiyatlar olarak referans site akakçe.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 30 Ağustos 2016; 16:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

i5 6600k 820tl
    z170x gaming 3 540tl
    hyperx savage ddr4 180tl
    corsair spec03 650w psu kasa 470tl
    benq xl2411z 24 inc 144hz monitor : 1060tl
    240gb ssd 200tl
    1tb hdd 175tl
    coolermasters hyper 212 evo 150tl

bu şekilde 3600tl tutuyor. bütcenin biraz üstüne forumdan gtx1070 amazon garantili alabilirsin. bunlar akakçe fiyatları. eğer fiyattan kıscam diyorsan i5 6500 işlemci ile b150m gaming anakarta bakabilirsin. bu şekilde 350tl masrafın azalacaktır.Ancak 144hz 1ms bir monitor +gtx1070 ile güzel bir oyun tecrübesi yaşarsınız.

not: fiyatlar olarak referans site akakçe.com
    dostum malesef farklı farklı firmalardan alamam montajı kendim yapamayacagım için inventus gibi bir siteden alıp montajı onlara yaptıracağım
    hocam montaj dediğin şey bir tornavida gerektiriyor. öyle korkulacak birşey değil. ancak fiyat farklılıkları göz ardı edilemeyecek cinsten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.