Şimdi Ara

5000 tl ye kadar gaming lap top önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar ve güzel bir gaming mouse için toplamda 5000 tl gibi bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. PC almak istiyorum ama yasamım biraz hareketli oldugu için sabit noktada kalamıyorum ve o yüzden güzel bir gaming lap topa ihtiyacım var. Öncelikli olarak asus düşünüyorum. Tabi her türlü markaya açığım ama yıllardır asus kullanıcısı olduğum için gayet memnunum ve tercihimi öncelikle bu yönde yapmayı düşünüyorum. Sizlerin de aklında benim isteklerime uygun şekilde cihazlar varsa önerileriniz çok önemli benim için.
    Çok yüksek seviyede oyunları oynamak gibi bir amacım yok zaten . Sadece sürekli bir Dota oyuncusuyum. Bunun yanında Total War Age of Empires gibi oyunlar oynuyorum . Bir de çıkınca Bannerlord Yani burda benim için önemli olan iç donanımından çok şıklığı ve dayanıklılığıdır. Oyun oynarken kasma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan nefret ederim. Bu gibi sorunlar çıkmazsa benim için kafi. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• MSI oyun laptopları iyi gibi. Dh de reklamı çıkıyor. İncele istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi Ge72 Ge62 Gs60 Gs70 lere bak bende 5000 tl bütcemi ge62 den yana kullandım 4720Hq Gtx970m notebook aldım memmunum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos İnsan kullanıcısına yanıt
    Dostum msi al servis düzeldi kaliteli iş yapıyorlar ama garantisi bitince dün fan değiştirmek için 100 dolar istediler bende stealth pro var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Peki oyun oynarken fan sesi rahatsız edici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Peki oyun oynarken fan sesi rahatsız edici mi?

Gürültü her zaman olur max modda 55 db bulabiliyor ort 48-52db tanıtımlarda ölçümleri var,

Gürültü etmeyen ısınmayan oyun laptopları hayal ürünüdür yok öyle bir dünya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuna bakmanı öneririm

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10866

INTEL Core i7-6700HQ, 16GB RAM, 256 GB + 1TB 7200 HDD, Nvidia GTX 960M 2GB, 17.3 Full HD, Free DOS
  • Arkadaşlar kuzenim ve yakın bir arkadaşım msi kullanıcısı ve baya bi mağdur oldular . Cihazları çok sıkıntı çıkardı ve servis saçma biçimde doğru düzgün bir destek saglamadı. Bu yüzden fazla sıcak bakamıyorum msi a. Ayriyeten uzun zamandır asus kullanıcısı da olduğum ve fazla sıkıntı yaşamadığım için asus sempatizanıyım biraz. Sizce msi gerçekten iyimi benim tanıdıklara gelen sadece şanssızlıkmıydı yüvenebilirmiyim msi a ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.