Bildirim
5000 tl ye laptop alacaktım 7900 tl ye i7700k masaüstü topluyorum. ( yorumlarınızı rica ediyorum ) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hayır. Güncel kurdan hesapladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam baktığınız site hangisi? Amazon a benziyo. -
Evet. Site amazon.
TR'den alacağım hepsini hocam.. -
Selam
Sistemin şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim
amd phenom 550 x2 black edition
Benim son kullandığım ve lanet ettiğim AMD sistemimdi.Sene 2009 yanılmıyorsam.
Velhasıl
Ondan sonra Ne Ati ne AMD kullandım.Son kullandığım Ati gpu da 4850 idi.
Sonra Sistem İntel Gpu nVIDIA oldu.Ve o zamandan beri tüm PC lerimi bu forumun 2.el kısmında dizdim.8000 TL ye bundan çok çok daha iyi bir PC dizersin bu forumda.mutlaka 2.el düşün.Faturalı satılıyor zaten iyice bir araştır
Gelelim sistem tercihine
Son sistemim i7 6700k gtx 1070 li sistemdi sattım.Gene forumdan alıp gene forumdan bir kardeşimize sattım.
Tekrar sistem dizecem
Bu sefer tercihim AMD olacakAncak GPU kesinlikle nVIDIA olacak
AMD yi es geçme derim.Hiçbir PC 7-8 sene gitmez artık bunu unutma.Çok ama çok hızlı gelişiyor piyasa.Ve bir türlü de doyum noktasına ulaşamıyor.Ekran kartlarının yeni sürümlerinden çok daha hızlı işlemciler gelişiyor ve piyasaya sürüyorlar.
Ve böyle bir paraya sistem dizeceksen en performanslı gtx 1080 i de yapıştıracaksın
Ne alırsan al güle güle kullan güzel kardeşim
-
Amd yi de değerlendirin bence, özellikle 1600x güzel iş çıkarıyor incelemelere göre, daha üst serileri zaten oyun için overkill olur. Tabi amd konusunda kefil olamıcam başa gelebilecek aksaklıklar için. İntelle ilgili mide bulandıran yeni çıkacak olan işlemciler sadece yoksa oyun için 7700k ile baş edebilen bir işlemci yok.
Ayrıca almışken 2k 144 panel alın ve m2 ssd tercih edin. Eminim bu bütçedeki sisteme dahil edilebilir bunlar. Aoc nin dediğim özellikte fp bir ekranı var. Ekran kartları fiyatları ise son zamanlarda biraz geriye gitti sanırım. İndirm yakalayıp en az 1070 tercih edin.
O paraya GTX 1060 koymak komedi. Benim 3300 TL'lik sistemde 1060 var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amdyi tamamen gözden çıkartmışsınız sanırım. Bu durumda 7. nesil intel sistem toplamaktansa 8. nesilleri bekleyin derim.
7700k işlemciyi de Z serisi bir anakartta kullanacağınız için ramleri 2400mhz üzeri hızda çalıştırabilirsiniz. 3000 almak anlamsız değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luferyus -- 5 Eylül 2017; 8:55:57 > -
Umarım şakadır bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X