merhaba, 5000 tl lik bir bütçem var ve saglam bir gamging pc almak istiyorum ( monitör dahil ) suan aklımda pek bi sistem yok ekran kartı olarak gtx 970 veya 980 düşünüyorum forumdaki bilgili arkdaşlar yardımcı olurlarsa çok iyi olur sistem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Alternatif;
krmkkr
kullanıcısına yanıt
hocam teşekkürler öneriniz için ;
hocam seçtiklerinizin sebeblerini sölerseniz daha iyi anlamış olurum pek bi bilgim yok anakart kasa vs
işlemciyi özellikle çarpan kilidi kapalı i7 koydum. 4690k'ya göre daha uzun ömürlü olacaktır. İşlemci soğutucu pahalı gelebilir, inventusta o kasaya sığan tek model oydu. Anakart olarak h97 chipset yeterli o işlemci için. Ssd de özellikle samsung kendim şuan hem 850 evo hem de 850 evo kullanıyorum, gayet iyi. onu da 250gb seçmemin sebebi artık oyunlar için 120gb yetmiyor. Monitörde kaliteli bir gaming modeli.
hocam o kartı seçmenizdeki sebebi yazmamıssınız simdi gördüm :) onun sebebini de söylermisiniz
AhmetKıran
kullanıcısına yanıt
onlar z97 chipset anakartlar. O videodaki msi z97-gaming 3 ve z97 gamin 7. Çarpan kildi açık işlemcilerle overclock yapmak için. benim önerdiğim h97 gaming 3. Önce bilgi sahibi olun ondan sonra fikir yürütürsünüz. daha 3 gün önce sistem tavsiyesi için konu açıyorsunuz sonra 3 günde herşeyden anlar hale geliyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme