Şimdi Ara

50000 civarları 0 araç. Bayileri gezdim kafam çok karıştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Buyrun size vw kavgası açayim;

Blue de haklısınız ama Elantra rakibi jetta dan daha iyi yol tutuyor gidip ikisini de aynı virajlarda test edin.
    Ya da var mı bilmiyorum ama bu iki aracın yol tutuşunun karşılaştırıldığı bir test varsa izleyin kesin Elantra daha başarılı çıkmıştır.

Bunu ikisini de test etkiş birisi olarak söylüyorum.Belki jetta his olarak biraz daha başarılıdır ama jetta daha çabuk kendini bırakıyor artı olarak daha fazla yana yatıyor.

Elantra sınıfındaki fluence,jetta,civic den daha iyi yol tutuyor.

Yani Elantra yol tutuş olarak kötü değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 4 Ekim 2015; 16:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elantranın da fiyatı uygun görünüyor (baz donanım) aracı incelediniz mi? Sanırım lpg ye uygun motoru var ben olsam i20 yerine tercih ederim evet araç bomboş ama donanım değil otomobil almış olursunuz.

• CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Ibizaya kac para istediler?hangi donanim?

• Skoda rapid +1

• İ20 bir yada ıbiza st

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsallar kullanıcısına yanıt
    hocam 1.2 tsi style paket manuel e 44500 fiyat veriyorlar
  • Bence bu aralar bu aralığa temiz 2.el alınır. Yoksa genel olarak piyasa çok uçuk.
  • Focus 1.6 trend x fiyat alınsın bir kaç yerden

• newtonmeter kullanıcısına yanıt
    58 bin diyorlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tercihim aciliyet yoksa ocak subat gibi ikinci el temiz arac aramak olurdu.para oyuncak oldu, istenilen paralara verilen araclara bak.

• Alıntıdır peugeot 208 alan arkadaşın yorumu
    Ilgilenen kisiler icin faydali olabilir.

Birkac aracin test surusunu yaptim.Ozellikle otomatiklerin.

En iyi vites gecisleri dsg'de. Fiat'in yeni tct'si dsg ye cok yakin hatta ayni gibi. Tct yani otomatik vites 1.4 140 beygir 500x test ettim. 140 beygir gibi gitmiyor. Yakit tuketimi icin dusuk devirde yuksek viteste gidiyor. Bu da gucu hissedememenize sebep oluyor. Spor modunda test etmedim, daha iyi olabilir. Tct cift kavramali sanziman ilk vites degisiminde vuruntu yapti hatta ilk 3 viteste. Sonra surekli dur kalk yaptim sorun olmadi. Dsg ile ayni diyebilirim.

Renault captur dizel edc otomatik sanziman test ettim. Hosuma gitmedi. Aracin tokluk hissini sevmedim. Edc sanziman dsg ve tct nin gerisinde. Vites gecislerini bizim etg5 gidi degil tabiki ama hissediliyor.

308 dizel eat6 120 beygir test ettim. 1'den 2 ye gecis biraz hissediliyor, o da edc kadar. Sonraki vitesler hissedilmiyor. Gayet iyiydi. Ancak aracin hafif oldugu belli. Hafiflik yakiti ve performansi olumlu etkiliyor. Aracin kalite hissi 500x ve capturun kesinlikle ustunde.

Skoda Fabia 1.2 tsi 110 beygir dsg, skoda rapid spaceback 1.6 dizel dsg kullandim. Fabianin yol tutusu kotu, spacebackinki iyiydi.

Yine fiat 500x benzinli tct test ederken, 500L dizel 1.3 dualogic test ettim. Gercekten cok kotuydu. 208 etg5 de 2. Vitese gecerken keyifsiz ama sonraki vitesler takacak kadar kotu degilken dialogic rezalet. Ne yapacagini anlamak zor, gecisler cok sarsintili, performan cok kotu. 500L gibi tipi guzel bir araca 500x deki tct yi koymalilar ve su 1.3 dizeli birakmalilar.

Dizel dsg leon tewt ettim. Guzeldi ancak esp cok sık devreye giriyor.

500L, 500x, captur tarzi araclar trafige yuksekten bakmak isteyenler, siradisi tasarim icin alinabilir ama C segment arac hissi yok. Kalite algisi dusuk.

208 etg5 i tasarimi ve donanimi icin aldik. Tek sikayetimiz motor gucune alisamamis olmak.

• "Vw kalitesini hissediyorsunuz."

Sonrasını okumadım.

• Corolla bakmadiniz mi?

• Yeni corsa da alınabilir. 7-8 yıl boyunca güncel kasa bir aracınız olur.
  • İ20 veya rapid gerisi traş
  • Hocam aracı en az beş yıl kullanacagim yazmissiniz. 5 yılık aracın 2. Eli dusunulmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

hocam 54 veremeyeceğim bütçem yetmiyor ona :) dolayısıyla astra yı seçeneklerden eleyebiliriz

50bin tl parasi olan 0km gbi araclar alabilir b segmentine paranizi cope atmayin.opsiyonlu astralar almak varken uzay mekigi olsa b sinifina para verilmez.sahibinden.com a girin iki semt otenizde tertemiz astralar buluursunuz 2014 2015.expertizi almasi hepsi 2 3gun surer

• Tabiki de astra dediğinize göre bir deri direksiyon bir çelik jant yok demişsiniz onlarıda ilerde kendiniz takarsınız çok zor birşey değil ve c sınıfı bir araç motoruda diğerlerine nazaran daha güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Tabiki de astra dediğinize göre bir deri direksiyon bir çelik jant yok demişsiniz onlarıda ilerde kendiniz takarsınız çok zor birşey değil ve c sınıfı bir araç motoruda diğerlerine nazaran daha güçlü

haklısınız hocam aslında i20 elit blue da karar kılmıştım ama şu an yine aklım ikinci el temiz astra ya doğru kayıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.