Şimdi Ara

50000 civarları 0 araç. Bayileri gezdim kafam çok karıştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoderAdam

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Tabiki de astra dediğinize göre bir deri direksiyon bir çelik jant yok demişsiniz onlarıda ilerde kendiniz takarsınız çok zor birşey değil ve c sınıfı bir araç motoruda diğerlerine nazaran daha güçlü

haklısınız hocam aslında i20 elit blue da karar kılmıştım ama şu an yine aklım ikinci el temiz astra ya doğru kayıyor

en doğrusunu yaparsınız
  • 1.6 astraya kalkmıyor diyeni bana getirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba fiyatları her ay bir maaş veya yarısı kadar artmaya devam ederse kafamız daha çok karışır
  • Peki astra 1.4 t mi yok 1.6 atmosferik mi siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Ekonomi ön planda çok performans arayan biri değilim ancak yol bayırda bayılmasın bırakmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra her ihtiyacı karşılar bence.

Sürüş zevki, konfor ve güvenlik deniyorsa Astra alınmalı.

Görünüm ve donanım deniyorsa da i20 alınmalı.

Diğerleri listeden çıkarılmalı.

• 1.2 Leon 55 bin al geç. Yada ibiza station 1.4 dizel 55 bin.
  • Çevremde gördüğüm kadarıyla i 20 derim. Kalitesini falan bilmiyorum ama dışarıdan çok güzel duruyor. Özellikle kırmızısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Çevremde gördüğüm kadarıyla i 20 derim. Kalitesini falan bilmiyorum ama dışarıdan çok güzel duruyor. Özellikle kırmızısı.

bana da öyle geliyor hocam ama astra da kafamı kurcalıyor bir taraftan ince ince :)
  • Belirttiğiniz bütçeyle oldukça dolu 2.el 1.4 Turbo Sport paketli bi Astra alabilirsiniz.Diğer baktığınız araçların yanında esamesi okunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 7 Ekim 2015; 14:04:57 >
  • mayıs ayı gibi focus 1.6 trend x paket 52,000 e almıştık bi arkadasa celik jant hız sabitleyici falan standart ama fiyatlar şuan ne durumda bir fikrim yok

• Kesinlikle i20 almalisin hocam. Eski motorlu, donanimsiz, astra, auris gibi c sinifi araclari tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Kesinlikle i20 almalisin hocam. Eski motorlu, donanimsiz, astra, auris gibi c sinifi araclari tavsiye etmem.

hocam i20 nin motoru yeterli midir rakiplerine göre biraz daha ağır bir araba çünkü
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Motoru yeterli test edin görün biz 3 kişi test etmiştik + Araçta cam tavan vardı(En ağır model)1.2 Atmosferikler ile alakası yok.İlk 3 vites Kafa kaldırıyordu.Aama tork'tan dolayı ara hızlanmalar ve yokuşlarda durum düz'deki gibi olmaz.Ama bizim 1.6 logan'dan daha canlı idi onu söyleyeyim.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    eğer böyleyse gerçekten iyi bu durumda tavsiye ediyorsunuz i20 yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Çevremde gördüğüm kadarıyla i 20 derim. Kalitesini falan bilmiyorum ama dışarıdan çok güzel duruyor. Özellikle kırmızısı.

bana da öyle geliyor hocam ama astra da kafamı kurcalıyor bir taraftan ince ince :)

Hocam astra alabiliyorsan diğerlerini hiç düşünme bile. C sınıfı ve oldukça güzel. Edition alırsanız mutlaka hız sabitleyici ve park sensörü taktırın. Zaten birini hediye ederler diğerini parayla alırsın. O zaman donanım seviyesi yeterli olacaktır. Bende clio ve astra h arasında kalmıştım 2013 te sonra astra aldım ve hala kullanıyorum. B sınıfları içinde ise en güzeli uzak ara i20.

• Hocam size Vw Polo 1.2 TSI 90 hp Comfortline Manuel öneririm fiyatı 50,100 TL. B segmentinde ikinci eli en avantajlı olan araçlardan birisi Polo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 7 Ekim 2015; 20:04:01 >
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Ediyorum.
  • 301 veya c elyse'nin dizelleri 46 civarına mevut.

benzinli ve donanımlı bir şey isteniyorsa kia rio sedan makul bir araç.
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    hocam 301 ve c-elysee hiç hoşuma gitmiyor özellikle iç mekan kalitesi ve ön gösterge paneli çok kötü. tabiri caizse dizel olsa bile çekilmez :)
  • Citroen c elysee 1.6 exlusive dizel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.