Şimdi Ara

50000 civarları 0 araç. Bayileri gezdim kafam çok karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz günlerde konu açmıştım sıfır araç almak için. Son bir haftada bir çok bayi gezdim test ettiğim araçlar arasında çok kararsız kaldım sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Seat İbiza 1.2 Tsi Manuel Style:Araç güzel bir araç içine bindiğinizde vw kalitesini hissediyorsunuz ancak araç 3 kişilik aile için dar. Uzun yolda test edemediğim için yalıtım konusu nasıldır pek bilmiyorum.

Skoda Rapid Spaceback 1.2 Tsi Manuel Style: Araç ibizaya göre daha geniş fena da değil ancak ikinci el durumu gözümü biraz korkutuyor kolay satılabilecek bir araç değil birde fiyatı neredeyse c segmenti araçlara yakın olduğu için şu an kararsız kaldım.

Opel Astra 1.6 J Edition:Araç genel anlamda güzel ancak deri direksiyon çelik jant vs gibi eksikleri var. Birde motor o kasayı taşıyamayabilir deniliyor ayrıca vergi konusu da sıkıntı yüksek dilim oluyor. Fiyatı da 54 civarları

Toyota Auris 1.33 Life:Araç fena değil ancak 52 bin lira lık fiyatına donanım pek yakışmıyor. Örneğin arka park sensörü yok sis farları yok çelik jant yok hız sabitleyici yok ve arka camlar bile kollu manuel açılıyor ayrıca deri direksiyon da yok. 1.33 lük motor da aracı taşıyabilir mi o konuda kararsızım.

Hyundai i20 1.2 Elite Blue:En beğendiğim araç bu oldu. Fiyatı 49 bin civarlarında ancak arabada yok yok. Dvd li ekran hız sabitleyici yokuş kalkış desteği katlanır ayna start stop deri direksiyon vs araç gerçekten çok dolu.

Seat Toledo 1.2 Tsi manuel 110 hp:Yine rapid ile aynı araç fakat fiyatı 57 bin diyor en son bayii. İkinci eli yine beni korkutuyor ayrıca bütçemi de aşıyor o fiyata leon 1.2 tsi mauel alınıyor.

İkinci elde bu paralara 1-2 yaşında araçlar alınıyor fakat ikinci el ile uğraşmak ta istemiyorum. Ve pek vaktim de yok. Alacağım arabayı en az 5 yıl kullanmak istiyorum. Bu doğrultuda sizin fikirlerinize de ihtiyacım var.

Teşekkürler

• Bunlar içinden biri olacaksa kesinlikle astra. Motorda sorun çıkarmaz yeterli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 iyi tercih olacaktır. şekli şemali güzel, piyasa da tutulan bir araç. ikinci el satarken de sıkıntı yaşatmaz. en beğendiğim araç da bu oldu demişsin. o zaman kalbinin sesini dinle.
  • Astra kesinlikle, ama astra k serisi cikacak kasim ayinda onun fiyatlari alinabilir olursa tadindan yenmez

• Peugeot 208 1.2 allure veya active bakin birde allure dolu bir araba ve yari otomatik vites benzinliye gore yakit tuketimide dusuk ibiza ya yerine tercih edilebilir c sinifi alacaksanuz malesef 55 bine sadece bos versiyonlari var bagaj ihtiyaciniz az ise b sinifi alin c sinifi alacaksaniz bos bi sifir almaktansa dolu az km 2-3 yasinda alinabilr tercih sizin benden oneri karariniz hayirli olsun

• hocam bayideki arkadaşın söylediğine göre astra k da fiyat farkını 8-9 bin civarlarında bekliyorlarmış. ne kadar doğru bilemem belki de ellerindeki j leri bitirmek için böyle söylüyorlar. Birde yıl sonu indirimi ile ilgili kafam karışık sorduğumda şöyle dediler. ekimde araçlara zam gelir kasım gibi de o zam geri çekilir indirim yaptık denir dedi. aslında ortada bir indirim yok
  • 50 bin tl sıfır araç almak için Türkiye de düşük bir miktar.
    İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
    Yazdıklarınız arasında i20 diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i20'ye kirmizi ve füme cok ama cok yakisiyor gidipte tanitim rengini almayin lutfen.

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    hocam aracı beyaz alacağım muhtemelen. kaşmir kahve almayacağım
  • Hocam seat ibizaya baktığına göre, Vw polo 1.2 tsi 90 bg manuel e de bakmanı tavsiye ederim. Bayramda 47.600 e bırakıyorlardı ( tabi arac yok piyasada:)

Bunun dışında yazdıklarn arasında ; Astra fakat K kasayı bekleyinşz, j ye 54 vereceksiniz 1 yıl gecmeden değeri düşecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    hocam 54 veremeyeceğim bütçem yetmiyor ona :) dolayısıyla astra yı seçeneklerden eleyebiliriz
  • O zaman Polo bence, 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence İ20
  • 1.6 taşımıyorda diğer 1.2 ve 1.33 ler nasıl taşır onu anlamadım

bence araçtan önce hp/tork u araştırmanızı öneririm sonra gelip burada şunu diyeceksiniz, ya araba taşımıyor gitmiyor diyenler amma sallıyormuş.
  • Donanim seviyorsaniz kesinlikle i20.

Baz model C sinif araclarla gercekten sıkılırsınız. Konfor, yol tutuş ve yalitim konularinda elbette C sinifi ama orta donanim sartiyla derim o da butcenizi asiyor. Polo hic dusunmeyin Comfortline modeli bile bombos fonksiyonel deri direksiyon disinda hicbir sey yok. Alasim jant da bu sene standart oldu. Alacaksaniz Lounge paket alinir o da C sinifi parasina yine degmez.

i20'ye yonelmenizi tavsiye ederim. Yuksek hizlara cikmadiginiz surece sorun yasamazsiniz. Hyundai yol tutus konusunda saglam araba cikaramiyor ne yazikki. Blue da zayif Elantra'da. Ama bu secenekler arasinda i20 diyorum.

• i20 diyorum, diyoruz, diyorlar.

• bende birkaç ay öncesi 50000 tl lik bende b segment araçlara bakıyordum sonra bütçemi biraz arttırıp vw golf almaya karar verdim.Golf 1.2 TSI BMT 110 PS comforline sürüş paketiyle 62.400 e aldım.sürüş paketi istemezseniz 61 e kadar düşüyor fiyatlar...aklınızda bulunsun
  • hocam bende çok araştırdım i20 en alınabilir araç, maddi durumu ayarlayınca inşallah bende alacağım. gümüş gri rengini sevmem ama bu araca çok yakışıyor aklınızda bulunsun.
  • zamir84 kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun aracınız ama malesef benim bütçemi aşıyor ben maksimum 50 binlik birşeyler bakıyorum
  • fiat ın yeni aracı egea çok güzel görünüyor ve tahmini bu fiyatlara çıkacaktır. bu ay ya da geleck ay satışa sunualacakmış.
    düşünülebilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.