Şimdi Ara

50000tl az yakan araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Araç geniş olsun aile aracı olacak(Suv,sedan)
    -Dizel veya benzinli çok fark etmez az yaksın yeterli (tabi öncelik dizel)
    -Çok hantal bir araç olmasın
    -2.el piyasası iyi olsun
    -50.000TL nin üstüne en fazla 5 bin çıkabiliriz ama bu da bizi çok zorlar
    Şimdiden teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum

• sw düşünürseniz, megane sport tourer'e bakın derim. Ford C max'ta olabilir.
  • 1.6 focus alın+lpg taktırın Güle güle binin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk passat sizin ilacınız.

sedan
    konforlu
    ikinci eli üzmez.
    1.4tsi dsg leri hem az yakar hem hantal değildir.
    Bagaja 3 ceset sığar.(tam aile arabası)
    Arka koltuk mesafesi fena değildir.
    Uzun yolda yormaz, confortline veya highline alırsanız gayet dolu özellikleri vardır.
    Tsi alırsanız iç kabinde yoga yapabilirsiniz, çok sessizdir.
    Bir depoda passat forumlarında belgeli olarak 1200 km görmüş arkadaşlar vardır. (1.4tsi dsg)
    Diesel ine fiyat farkı verip vermemeye kendiniz karar verirsiniz.

Bir de 2009 sonrası honda accord ları önermek isterim ama LPG siz binilicek gibi değil.

saygılar.
  • 2.0 Dizel cruze alınabilir.
  • Renault Fluence 1.5DCİ makyajsız kasa dolu bir şekilde alınabilir.

LPG düşünürseniz 0 km Toyota Corolla bakabilirsiniz.

Bunun yanında sıfır olması için B sınıfına inerim derseniz Skoda Rapid Spaceback de geniş bir araç.

Donanımın önem yok sırf geniş olması yeterli boşda olsun derseniz sıfır Skoda octavia düşünebilirsiniz. 1.2 TSİ düzgün bir kullanımda güzel değerler

yakalayabilirsiniz.Fabrika verisi 5.9 ama tahminim reelde 7-8 civarı yakıyordur.Kullanıcı kulübüne danışıp 1.2 TSİ sıfır boş donanım Octavia alabilirsiniz.

Bence bütçeniz güzel.Donanım çok önemli değil ise bence sıfır almak daha mantıklı olacaktır.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-orjinal-kaza-boya-degiseni-yok-199651165/detay

Araç tam size göre fakat satımı yavaş olabilir bu aracın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 17 Mart 2015; 22:07:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler bundan önceki aracımız 1.5dci megane 2 idi o yüzden babam yakıt tüketimine çok önem veriyor passat ve octavia gerçekten güzel araçlar babam fluence taraftarı ama ben o araçtan pek hoşlanmıyorum
    Ford focus ve Nissan Qashqai hakkında ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-orjinal-kaza-boya-degiseni-yok-199651165/detay

2.el de sıkıntılı olabilir Qashqai nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehelYusuf

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-orjinal-kaza-boya-degiseni-yok-199651165/detay

2.el de sıkıntılı olabilir Qashqai nasıldır?

Qashqai'a da baktım 1.5 dizel 55.000 TL ye kadar olanların düşük km'lileri hep hasar kayıtlı ve boyalı.

Hatasız var fakat hepsi baz donanımlı ve km'si 60.000'den aşağı yok.

İkinci eli gayet iyi bir araç.. Aileye uygun

• fluence
  • Link
    Lİnk 2
    Arkadaşlar bu iki araç nasıl sizce?

• quote:

Link
    Lİnk 2

Şirket arabası oldukları kesin.

0km focus trendx baz donanım olmasına rağmen gayet iyi donanımı var. Lpg ile ekonomik olur. 52 civarı 0km alınabilir sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

quote:

Link
    Lİnk 2

0km focus trendx baz donanım olmasına rağmen gayet iyi donanımı var. Lpg ile ekonomik olur. 52 civarı 0km alınabilir sanırım.

Lpg li araç düşünmüyorum babam bi hadise atlattı bu konuda o yüzden uzak duruyoruz 50000 tl ye de sağlam araç bulamıyoruz piyasa çıldırmış durumda

• quote:

quote:

quote:

Link
    Lİnk 2

Lpg li araç düşünmüyorum babam bi hadise atlattı bu konuda o yüzden uzak duruyoruz 50000 tl ye de sağlam araç bulamıyoruz piyasa çıldırmış durumda

50bin tlyi dizel diye b sınıfı bir arabaya vermeyin de... Fiyatlar uçmuş durumda hele ki b sınıfı araçlar hakettiğinin çok üstü fiyatlara satılıyor.

Düzeltme : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 18 Mart 2015; 22:54:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Link
    Lİnk 2

50bin tlyi dizel diye b sınıfı bir arabaya vermeyin de... Fiyatlar uçmuş durumda hele ki b sınıfı araçlar hakettiğinin çok üstü fiyatlara satılıyor.

Yok b sınıfı bir araç bize yetmez yetmez zaten dediğim gibi aile aracı olacak bir tane Qashqai buldum 51500 TL istemiş hatasız boyasız 2010 model 105000 km nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehelYusuf -- 18 Mart 2015; 23:07:33 >

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Şirket aracı olunca ne oluyor ? En fazla koltuklar kirli. Bence en garantisi yine şirket araçları, nerde bakım yapıldıkları belli, ne yağı konduğu belli, servis kayıtları var vs. Biraz fazla çizik olabilir ama hepsi görsel ve en önemlisi kayıtlı...(tabi kayıtlı olanları kastediyorum)
  • Leon alınır

SUV olarak ise pek bir şansınız yok. O fiyatlara ne SUV ne de Crossover kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer omer

Şirket aracı olunca ne oluyor ? En fazla koltuklar kirli. Bence en garantisi yine şirket araçları, nerde bakım yapıldıkları belli, ne yağı konduğu belli, servis kayıtları var vs. Biraz fazla çizik olabilir ama hepsi görsel ve en önemlisi kayıtlı...(tabi kayıtlı olanları kastediyorum)

Şirket aracı olunca şu oluyor : Aracı kullananlar kendi araçları olmadığı için genelde afedersiniz eşeğe biner gibi biniyor, zaten ağırlıklı olarak şehiriçi yol yapılıyor ve şehiriçinde kullanılan araçlarda yıpranma çok daha çabuk oluyor. Km ler zaten malum 2 yılda 100bin km yapmış aracın periyodik bakımları yapılmış olsa nolur. Ne baskı balata kalıyor ne ön düzen kalıyor. Kendi aracında en ufak tümseğe bozuk yola dikkat eden sakin kullanan insanlar şirket aracı veya kiralık araç olunca bu hususlara hiç dikkat etmiyor. O yüzden en son tercih edeceğim araç şirket arabalarıdır çok ucuz bile olsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Link
    Lİnk 2

Yok b sınıfı bir araç bize yetmez yetmez zaten dediğim gibi aile aracı olacak bir tane Qashqai buldum 51500 TL istemiş hatasız boyasız 2010 model 105000 km nasıldır

Bi ara ben de merak salmıştım benzinli 1.6 tekna qashqai lere ama bence makyajlı kasası (sanırım 2011 ve sonrası) çok daha güzel duruyor. 2010 ve öncesi kasa ile arasında şekil olarak baya fark var. Siz megan 1.5 dci bakın bence 2012 civarı bulunabilir o fiyatlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.