Şimdi Ara

5000tl için yayın ve oyun pc önerisi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5k limitim var şuan ki laptopum artık el vermiyor yayın ve oyun oynamaya :D bende yeni bir masaüstü toplamak istedim önerilerinize açığım istediğim 250gb ssd olsun ekran kartı nvidia olsun . birde 60hz 23 ile 24 inc arası ekran önerirseniz sevinirim önereceğiniz ekranın ilerde aynı boyutunda 144hz alıcam da o yüzden şimdilik 60hz ile idare edicem :D

Edit : Arkadaşlar sistemi ilerde geliştirmek ve yükseltmek istiyorum o yüzden geleceğe dönük olursa iyi olur ekranın 2k oynatmasına felan gerek yok 1920x1080full hd olsa yeter :D 1060 6gb olursa iyi olur eğer bütçeyi kasıyorsa geçici süreliğine 8gb ram yeter ek 8 gb ram daha alırım sıkıntı yok şuanlık yayın yaptıgım oyun zaten fortnite ve cs go ilerde call of duty bf vs yeni nesil oyun yayınları da yapıcam ama şimdilik bütçeye uygun topluyorum :D ilerde ekran kartını satıp yukseltebilirim işlemciyi satıp yükseltebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShanksTaicho -- 5 Haziran 2018; 18:55:59 >

• 5000tl için yayın ve oyun pc önerisi lütfen.

Kasa olarak böyle bir şey alabilirsiniz. Her parçayı farklı yerlerden alırsanız daha ucuza gelebilir

Edit: Ssd yi james donkey alırsan fare hediyesi oluyor ve 150 tl ucuza geliyor. Alırsan fareyi çekiliş yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 5 Haziran 2018; 23:46:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş monitörde istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 6 Haziran 2018; 1:1:21 >
  • RAM'i Gskill RipjawsV 8GB 3000MHz RAM alın, ileride aynısından 1 tane daha alıp 16GB 3000MHz Dual-Channel RAM yaparsanız oldukça güzel bir bilgisayar olur, 700W PSU seçmemin sebebi 600W ile hemen hemen aynı fiyatta olup 700W olması. Yayıncılık için önemli üç parça RAM, İşlemci ve Ekran Kartı, hem oyun hem yayıncılık/render vs. için tartışmasız kazanan Ryzen. Ekran Kartı istediğiniz gibi GTX1060, tek eksik 8GB RAM daha kalıyor. SSD'den kısıp daha önemli olan parçalara vermek oradan gelen parayı daha mantıklı bence.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Hocam 1060 yerine 1050ti'de olabilir ilerde 1080 veye daha üst modelini almayı düşünüyorum geliştikçe :) intel işlemci ile amd arasın da ne kadar fark olabilir acaba ?
  • ShanksTaicho S kullanıcısına yanıt
    Normal bir fark vardır, AMD çoklu işlemler için İntel'den daha iyi ve oyun performansı İntel'e çok yakın olduğu için streaming/rendering + oyun (%50 %50) işlerde AMD tercih edilir. Ekran kartı size kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir sistem topladım ama ssd ve anakart seçemedim sizce nasıl olmuş anakart vs ssd olarak ne tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Normal bir fark vardır, AMD çoklu işlemler için İntel'den daha iyi ve oyun performansı İntel'e çok yakın olduğu için streaming/rendering + oyun (%50 %50) işlerde AMD tercih edilir. Ekran kartı size kalmış.
    Şöyle bir sistem topladım ama ssd ve anakart seçemedim sizce nasıl olmuş anakart vs ssd olarak ne tavsiye edersiniz ?

• ShanksTaicho S kullanıcısına yanıt
    R5 2600X'i R5 2600 yapın, ekran kartı 1060 3GB zorlanabilirse çok daha güzel olur yine de 1050Ti'den daha fazla performans verecektir. Anakart B350 Plus Prime, SSD Adata SU800 olabilir. Ben şöyle bir bilgisayar alırdım:

http://prntscr.com/jrol0k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.