Şimdi Ara

500tl civarında bayan saat marka önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500 tl civarında, kalite/fiyat oranı yüksek, evladiyelik bir bayan saati almak istiyorum. Ancak model beğenmeden önce markada karar kılmak istedim ve bu noktada takılıp kaldım.

Sadece saat üreten yada saat üzerine yoğunlaşmış bir marka olmasını istiyorum.

Saate özenle bakacağım için insan kaynaklı bir bozukluk yada sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Uzun vadede dayanabilmesi için de deri kayışı tercih etmiyorum.

Açıkçası saat mekaniği konusunda ise çok fazla (neredeyse hiç) bilgili sayılmam. Otomatik, pilli, quartz, mekanik bunlar bana çok bir şey ifade etmiyor maalesef.

Her türlü görüş ve önerilerinize açığım.

Şimdiden herkese teşekkürler.

• Merhabalar, size marka olarak tek tavsiyem olacak 1.kalite 2.f/p(yani türkiyedeki,hatta dünyadaki kalitesine oranla en uygun fiyatlı saat markası) > Tissot (isveç) sonra Seiko..
    Gerçi şu da var,zevke göre kaliteli marka çok,ancak çoğu kaliteli marka biraz edrinden tuzlu(mesela Longines )
    Hatta geçenlerde aldım anneme, model;http://www.gunkutsaat.com/tissot-desire-kol-saati-t52-1-281-31
  • Momentus (swarovskili), Tommy Hilfiger, Tissot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkillinc -- 15 Ocak 2017; 1:0:21 >
  • tissot alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.