Şimdi Ara

500tl kadar 2el fotograf makinasi onerisi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar arkadaslar.Bana 500tl kadar 2el fotograf makinasi onerirmisiniz ? Bir fotografci degilim ! Kodak Max z990 internetde baktim iyi resim cekiyor gibi.Sizin oneriniz nedir 500tl 2.el ?

• 400D+18-55
  • Nx mini düşünülebilir o fiyata sifir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır nx mini / nx2000 / nx3000 / Sony nex5 / Canon 450D / Canon Eos-M / Nikon D60 / Pentax K10D / Sony A350 / Lumix GF3 / Olympus e-pm2 vs . bir çok model bulunabilir bu bütçeye . Kompakt , küçük sensörlü cihaz almanızı önermem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 27 Şubat 2016; 11:33:46 >
  • Peki bu saydiklariniz yaninda Z990 nasildir cunku uygun bi fiyata ala bilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SepuL

Peki bu saydiklariniz yaninda Z990 nasildir cunku uygun bi fiyata ala bilirim ?

Bu kadar saydığımız modelin yanında hala z990 diyorsanız buyrun araştırın . Sensörü küçük bir kompakt cihaz bana göre . Ben tavsiye etmem .
  • fujifilmhsx28 ikinci elini al süper cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata D3100, 450d bulunabiliyor. Bende makineyi yeni aldığım için piyasayı çözdüm

• Nikon D60
  • Samsung nx mini alın 9-27 lensle.

• Pentax KR yi bir araştır. İşine yarayabilir. Beğenirsen bulma konusunda yardımcı olurum. Beyaz renk Pentax KR satıyorum çünkü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.