Şimdi Ara

502 Bad Gateway (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
40.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

502 Bad Gateway

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş

hırsızı yakala, malı geri al. otobüsten indir. yoluna devam et.

Sistem bunu yapmamızı istiyor.
  • Suc senin niye sucustu yakalion:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Kesinlikle böyle bir şey yok. Üstelik suçüstü daha da etkilidir.

Büyük ihtimalle bu tür suçlarda bir ceza verilmemesi yönünde tepedekilerden adelet bakanlığı çalışanlarına(hakim) bu şekilde talimat gelmiştir ve bu şekilde uygulanıyordur.
    Hocam polis suç üstü yapsa öyledir ama ben sivil vatandaşım.
  • Telefonda hassas bilgi olabilecek bir babayiğit olsa öperlerdi. Telefon iranlı veya türkmen ablanin olunca sorun oldu.

Dünyada da durum çok farklı değil. Fransa'da bir cezayirliyi eli cebimde yakaladım metro girişinde. Turnikeden geçerken... Herifi bileğinden tuttum. Bırakmadım. Eksik var mi kontrol ettim. İtip cekiyorum herifi bu arada. Metro güvenliği geldi, parmağını çıkarmış hırsıza sallıyor "no,no,no" diye. Bir dayı geldi. Aha dedim simdi sıçtı hırsız... Adam da geçti karşımıza herife puten muten sövüyor. Normal şartlar altında ağzına iki çakar isime bakarım. Ama yapamıyorum. Pariste balayında ilk günüm... Baktım bende eksik yok, var gücümle hırsızı ittim. Yere düşer gibi oldu, sendeledi, sonra topuk...

İspanyada, italyada da durum aynı. Pickpocket çeteleri var. Resimleri asılı her yerde. Engellenemiyor, çünkü sonunda ya ceza almıyorlar ya da çok küçük cezalar alıyorlar.

Bunu şehir yaşamının normali kabul edip, önlem alarak gezmek lazım. İşin içinde silah, bıçak olsa iş çok değişir ama normal bildiğin yankesiciye pek bir önlem yok.

Banka soysan 10 yıl yatarsın. Oranla, cep telefonu için ne olur? Olsa olsa 6 ay. Anında paraya çevrilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıyı okuyunca aklıma kendi adaletini kendin sağlamak geldi.
  • "...bize getirmeyin karakola götürün dediler..." Gerisini okumadım. Biliyorum çünkü sonunu. Emniyet güçlerimiz başka iş bulamayınca mecburen bu işe girmiş personel yığınından başka bir şey değil çünkü.. Malesef. Başınıza bişi gelirse kim vurduya gitmemeniz imkansız.

• Bu adalet sistemini gördükten sonra bir daha böyle bir olaya müdehale edip, karakola ifade vermeye gider misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Bu adalet sistemini gördükten sonra bir daha böyle bir olaya müdehale edip, karakola ifade vermeye gider misin?
    Gitmem binbaşım.
  • Türk hukuk ve adaletinin üstünlüğü işte bu be. Helal sana yüce türk adaleti. Madem yatırmıyorusun en azından bi adli para cezası falan verseydiler. Ne diyeyim be. Böyle örneklelr gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Zaten bi davam var geceleri uykularımı kaçıran...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Türk hukuk ve adaletinin üstünlüğü işte bu be. Helal sana yüce türk adaleti. Madem yatırmıyorusun en azından bi adli para cezası falan verseydiler. Ne diyeyim be. Böyle örneklelr gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Zaten bi davam var geceleri uykularımı kaçıran...
    Hocam 26 yıldır İstanbul'da yaşıyorum doğma büyüme. 2013 den beri İstanbul'da üniversite okuyorum 3. üniversitem sayılır. Sayısız tecrübem var. Çeşit çeşit insan evladı çocuğu gördüm. Benim kafamda olan insanlar Kanada'da yaşıyor. Birbirlerine saygılı insan gibi insan olanlar. Kanada'ya göçmek için çalışıyorum. Burda adam birine vursa bile ölmedin ya nolcak der genel birşey bu herkes rastgelmiştir. Hırsızlık yapan birini yakalayan kasiyer arkadaşıma hırsız: ne olacak ya çaldıysak sanki banka soyduk demiş. Otobüste yolculuk ederken sağ arkada oturuyordum minibüsün biri gelip vurdu arkadan ama birşey olmadı bana. Adamlarda kavga edecek cesaret te yok öküzün baktığı gibi birbirlerine bakıyorlar. Vel hasıl kelam bu resmen arap kültürü, arabistanda arabalar birbirine çarpa çarpa ilerlermiş hep. Kimse de inip hesap sormazmış. Yollar çöp götürürmüş. Bizim ülkemizdeki gerizekalı arap artıkları yüzünden böyle oluyor. Adalara giderseniz araplardan adım atamazsınız. Vapurda oturduğunuzda arkadan bir şişko arap çocuğu kendini havan topu gibi bırakarak oturur ve kaza mı yaptık ulan dersiniz. Minimum arab Maximum huzur. Aramızda sosyoloji okuyan varsa bunun üzerine tez yazabilir, yardımcı olurum. Tek çare kaçmak.
    Ayrıca tramvay arap diye youtube'da aratırsanız el arabiyaların bizi amerikaya gel avrupaya gel de sana gününü göstereyim dediğini görürsünüz, bir Türk'e sen köpeksin dediğini görürsünüz. Ciğeri 5 para etmez bu çöl maymunları, medinede Fahrettin Paşa ve Askerlerine arkadan saldırmıştır ve her sene çöl maymunları bunun kutlamasını yapar. Halifenin ordusuna saldıran bu çöl maymunları müslüman falan değildir, tez zamanda arabistanı işgal edip kafirleri oradan kovmamız gerekir.

Ne olursa olsun ileriye bakın hocam. Çünkü geriye bakmak sizi hep geçmişte bırakır. 20 yıl önce kocasını kaybeden teyze gibi sürekli aynı şeyi düşünürseniz geçmişte kalırsınız, akıl sağlığınız bile etkilenebilir. Bu eskiden güzel olan ülkede artık yaşanmıyor yaşanamıyor. Bir dingil mütahit yüzünden binlerce insan ölüyor, bir apaçi yüzünden trafik kazasında onlarca insan ölüyor ülkenin gittiği durum bu. Gerizekalı bir tiktok gençliği geliyor. Araba apaçileri. Aklıma burdan gitmekten başka bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 30 Eylül 2019; 22:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

İşletme okuyorum işsiz kalırsam telefon hırsızlığına yöneleceğim konuyu açtığınız için teşekkürler
    Dayıoğlu makine mühendisliğini bitirdi. Şuan Orman Genel Müdürlüğü'nde yevmiyeli olarak canavar motoruyla odun kesiyor. Söyleyeyim de telefon hırsızlığına yönelsin. Temiz iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Dayıoğlu makine mühendisliğini bitirdi. Şuan Orman Genel Müdürlüğü'nde yevmiyeli olarak canavar motoruyla odun kesiyor. Söyleyeyim de telefon hırsızlığına yönelsin. Temiz iş.

Alıntıları Göster
    Mobil telefon yerine mobil araba çalarsa parçalayıp satabilir. yatırım tavsiyesi değildir.

• Türkiye'de adalet kadınlara verilen bir isimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoo000

Hocam 26 yıldır İstanbul'da yaşıyorum doğma büyüme. 2013 den beri İstanbul'da üniversite okuyorum 3. üniversitem sayılır. Sayısız tecrübem var. Çeşit çeşit insan evladı çocuğu gördüm. Benim kafamda olan insanlar Kanada'da yaşıyor. Birbirlerine saygılı insan gibi insan olanlar. Kanada'ya göçmek için çalışıyorum. Burda adam birine vursa bile ölmedin ya nolcak der genel birşey bu herkes rastgelmiştir. Hırsızlık yapan birini yakalayan kasiyer arkadaşıma hırsız: ne olacak ya çaldıysak sanki banka soyduk demiş. Otobüste yolculuk ederken sağ arkada oturuyordum minibüsün biri gelip vurdu arkadan ama birşey olmadı bana. Adamlarda kavga edecek cesaret te yok öküzün baktığı gibi birbirlerine bakıyorlar. Vel hasıl kelam bu resmen arap kültürü, arabistanda arabalar birbirine çarpa çarpa ilerlermiş hep. Kimse de inip hesap sormazmış. Yollar çöp götürürmüş. Bizim ülkemizdeki gerizekalı arap artıkları yüzünden böyle oluyor. Adalara giderseniz araplardan adım atamazsınız. Vapurda oturduğunuzda arkadan bir şişko arap çocuğu kendini havan topu gibi bırakarak oturur ve kaza mı yaptık ulan dersiniz. Minimum arab Maximum huzur. Aramızda sosyoloji okuyan varsa bunun üzerine tez yazabilir, yardımcı olurum. Tek çare kaçmak.
    Ayrıca tramvay arap diye youtube'da aratırsanız el arabiyaların bizi amerikaya gel avrupaya gel de sana gününü göstereyim dediğini görürsünüz, bir Türk'e sen köpeksin dediğini görürsünüz. Ciğeri 5 para etmez bu çöl maymunları, medinede Fahrettin Paşa ve Askerlerine arkadan saldırmıştır ve her sene çöl maymunları bunun kutlamasını yapar. Halifenin ordusuna saldıran bu çöl maymunları müslüman falan değildir, tez zamanda arabistanı işgal edip kafirleri oradan kovmamız gerekir.

Ne olursa olsun ileriye bakın hocam. Çünkü geriye bakmak sizi hep geçmişte bırakır. 20 yıl önce kocasını kaybeden teyze gibi sürekli aynı şeyi düşünürseniz geçmişte kalırsınız, akıl sağlığınız bile etkilenebilir. Bu eskiden güzel olan ülkede artık yaşanmıyor yaşanamıyor. Bir dingil mütahit yüzünden binlerce insan ölüyor, bir apaçi yüzünden trafik kazasında onlarca insan ölüyor ülkenin gittiği durum bu. Gerizekalı bir tiktok gençliği geliyor. Araba apaçileri. Aklıma burdan gitmekten başka bir şey gelmiyor.

Alıntıları Göster
    Geçenlerde avukat dostumla adliyede konuşuyorduk. O da aynısını söyledi. "Unutup hayatına dönmeye bak çünkü delireceksin. Abartmıyorum gördük böyle olanları. Çok kafaya takıp başka bir şey düşünmeyince bir anda tık diye gidiyor ne olduğunu anlamadan delirmiş oluyorsun. Böyle giderse sonun o olacak." dedi.

Abi kazadan 1 hafta önce buradaki işimden ayrıldım. Sydney'de iş bulmuştum taşınıyordum. Kurtulacaktım buradan. Gel gelelim tedaviler ve hukuki süreç derken buraya mahkum edildim. Ciddi anlamda mahkum edilmek gibi bir şey bu. Hatta daha kötü çünkü mahkum olmaya hak eder bir davranışın da yok. Şimdi nasıl unutayım ki ben bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Geçenlerde avukat dostumla adliyede konuşuyorduk. O da aynısını söyledi. "Unutup hayatına dönmeye bak çünkü delireceksin. Abartmıyorum gördük böyle olanları. Çok kafaya takıp başka bir şey düşünmeyince bir anda tık diye gidiyor ne olduğunu anlamadan delirmiş oluyorsun. Böyle giderse sonun o olacak." dedi.

Abi kazadan 1 hafta önce buradaki işimden ayrıldım. Sydney'de iş bulmuştum taşınıyordum. Kurtulacaktım buradan. Gel gelelim tedaviler ve hukuki süreç derken buraya mahkum edildim. Ciddi anlamda mahkum edilmek gibi bir şey bu. Hatta daha kötü çünkü mahkum olmaya hak eder bir davranışın da yok. Şimdi nasıl unutayım ki ben bunu?

Alıntıları Göster
    Hocam bu sadece sana özel bir şey değil. Sadece senin başına gelmedi. O sırada binlerce insan kaza geçiriyor, iş kazası vs vs. Senden önce de senden sonra da kazalar olmaya devam ediyor. Bu gerçek ve doğru olan bir şey, ve seni rahatlatması gereken bir şey. Niye ben niye ben diye düşünme, çocuklar 4-5 yaşında lösemi kanseri oluyor ve ölüyorlar. Senin düşünmen gereken tedavin bitince Sydneye, canın nereye isterse oraya yerleşmek olacak.

• Adamdan gereksiz yere değerli vaktini aldıkları için özür de dilediler mi hocam?
  • ülkemizde ne doğru ku bu doğru olsun. çüküyoe ülke çöküyor daha doğrusu çökmüşte neyse :)
  • Adalet olmayınca polisinden jandarmasına bekçisine neden çabalasın ki Ugras yakala serbest peh...

• sadoo000 S kullanıcısına yanıt
    Polis yapınca da sizin durumda olan olabiliyor merak etmeyin :(. Hiçbir şekilde olmaması lazım. Yazık...

• Hırsızlığı ortaya çıkardığın için terörist ilan edilebilirdin, şükret

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.