Şimdi Ara

502 Bad Gateway (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
40.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

502 Bad Gateway

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş
  • Müdahil olunmaz. Ellenmez. Uzak durulur. Söz söylenmez. İstanbulda evden adımını attığın anda, toplu taşıma ve özel arabanla gidiyorsan, %30 ölme, yaralanma, belaya girme ihtimalin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoo000

Adam takım elbiseyle duruşmaya geldi hocam ne farkiri. Ben müşkülperest bir halde bitap düşmüş biçare vaziyetimle metrobüsle geldim duruşmaya. Adam bizden falan zengin yani. Başını eğdi diye gariban mı oldu? teessüflerinize bırakırım efendim.

Alıntıları Göster
    Çalmıştır takımı
  • Hırsız tercümanın adamıymış. Parayı kırışıyorlarmış. Şaka bir yana ülkenin çivisi çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Çalmıştır takımı

Alıntıları Göster
    Haklısın hocam garibanın günahını aldık.
  • İçeri atılan sen olmadıysan csb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBaron71

utanmıyormusunuz elın garıbanıyla ugrasmaya :) altı ustu bı telefon :) herkez de cantasına sahıp cıksın gotune basına telefon sokmalar cantayı acıp tutup hava atmalar :))

saka bı yana adalet yok turkıyede hala anlamadınız mı :)
    Senin anana da yanaşırlar da özel eşyasını çalarlarsa sen sessiz mi kalırsın?

Ne demek herkes götüne başına sahip çıksın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

dua et gürcüymüş hapisten izinli çıkan bir türk olabilirdi telefonu alırken yanlışlıkla seni kalbinden bıçaklayabilirdi verilmiş sadakan varmış adamın 200. dosyası olarak kayıtlara geçerdin adın bile hatırlanmazdı devlette o hapisten çıkınca hükümlü diye iş verirdi
    Senin gibiler yüzünden vicdanlı kişiler böyle şerefsizler karşısında tek kalıyor.

Tüm namuslu insanlar birleşse, namussuzlar güçsüz kalırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Aferin sana, milyarlarca lira vergi kaçırılırken, her türlü haksızlık yapılırken elin garibanın çaldığı bir telefon mu rahatsız etti seni? bak nasıl sinmiş bir köşeye, utançtan başını eğmiş, mutlu ol şimdi.
    Arkadaşın beynini çalmış gürcü
  • quote:

Orijinalden alıntı: RCRICOS

Müdahil olunmaz. Ellenmez. Uzak durulur. Söz söylenmez. İstanbulda evden adımını attığın anda, toplu taşıma ve özel arabanla gidiyorsan, %30 ölme, yaralanma, belaya girme ihtimalin var.
    Senin gibi insanlar yüzünden şehir eşkıyaları sokaklarda kaplan kesilip insan bıçaklıyor.

Herkes elini taşın altına koysa afedersin ama totoları yemez horozlanmaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoo000

Haklısın hocam garibanın günahını aldık.

Alıntıları Göster
    Ben smokin ile gelmesini beklerdim. Gerçekten gariban soyguncuymuş.
  • Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    İktisat mezunuyum, zaten potansiyel işsiz olduğumuz kesin bilgi, yayalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banana republic
  • Ben olsam ne yapardım?
    Herhalde 2018 yılında olmuş olayın başlığını açmak için bu kadar beklemezdim. Bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneManBand

Ben olsam ne yapardım?
    Herhalde 2018 yılında olmuş olayın başlığını açmak için bu kadar beklemezdim. Bilemedim.
    Bir dahakine konuyu daha erken açarım teğmenim.
  • Böyle bir olaya müdahil olmam. Gerçekten gördüğünüz şeyi anlatarak hırsızlık suçundan falan birini sınır dışı ettireceğini sanmak zaten komik. İfade falan vermezdim böyle vatandaşa önemli ama hukuk düzeyinde küçük olaylarla uğraşmazlar. boşuna yorulmuşsunuz.
  • Sen yanlış yapmışsın dostum. kararı duyanca hakime bu damı gol değil hakim bey diye bağıracaktın sonra sana 5 yıl ceza verecekti :)) yeminle komedi gibi ülke ya.
  • Dovseydiniz bir guzel

Ulkede adalet bir kisi icin kullaniliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Gürcü bir İranlı bir Türk otobüse biner... gerisi fıkra.
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle böyle bir şey yok. Üstelik suçüstü daha da etkilidir.

Büyük ihtimalle bu tür suçlarda bir ceza verilmemesi yönünde tepedekilerden adelet bakanlığı çalışanlarına(hakim) bu şekilde talimat gelmiştir ve bu şekilde uygulanıyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.