Şimdi Ara

502 Bad Gateway (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
40.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

502 Bad Gateway

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: kenbalx

İfadelermi hatalı verilmiş ben anlamadım. Çalarken yakalanmıyor. Çalmış, kaçarken yakalanıyor.

Tedbir amaçlı linç etmek gerek ozaman yakalananı.
    suç tamamlanmadığı için ceza almadı hocam.
  • sadoo000 S kullanıcısına yanıt
    Saçma. Tamamlanması için ne yapacak telefonu satıp parasını yemesimi beklenecek. Bence onları uzlaştırmışlardır. Mahkeme sonucunu beraat kararını filanda koyarmısın
    Avukat Baran Doğan
    Hırsızlık Suçu, Şartları ve Cezası
    https://barandogan.av.tr/blog/ceza-hukuku/hirsizlik-sucunun-cezasi.html

• Hırsızın gürcü olduğunu belirtebiliyoruz ancak kürt terörist, kürt hırsız, kürt tecavüzcü, kürt gaspçı yazamıyoruz. kürtleri açılım süreci başlayan bir koruma içgüdüsü var. Onların işlediği suçlar halkta infiale yol açmasın diye gizleniyor. Yaşadığım şehrin bir ilçesinde bayram zamanı bir gaspçı kürt tarafından genç bir çocuk kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olaylar çıktı televizyonda karşıt görüşlü diye geçti. Halbuki alakası yok. Bu şımarık ve tolore edilen suçların cezasız kalan bir kürdün işlediği cinayetti. Daha ne kadar buna dayanacağız.

İktidar da muhalefette pkklı kürtlerden oy almak için verilmedik taviz bırakmıyor. akp özerklik verecekti o olmayınca şimdi kılıçdaroğlu avrupa birliği yerel yönetimler özerklik şartnamesinin uygulanması gerektiğini söylüyor ve pkklıların salyaları akıyor. Kazanan pkk oluyor hep bu süreç içerisinde.

Ülkemizde suriyeli ve pkklı kürtleri, suriye ve ıraka gönderelim. Biraz da onlar uğraşssın. Zaten akrabaları da orda. İstanbul bursa izmir ankara mersin adana pkklı kürt işgali altında. Ormanları yakıyorlar kimse ses çıkaramıyor. kadın çocuk öldürüyor kimse ses çıkaramıyor. askeri araçları polis araçlarını bombalıyorlar kimse ses çıkaramıyor. korucu muhtar köylü öldürüyolar kimse ses çıkaramıyor.

15 yıl önce ırak suriye nasıldı hatırlayın abd geldi. Bölgede pkklı kürtlere verdiği destekle milyonlarca arap ve türkmen katledildi. Yerel hakın ev işyeri arazileriin üzerinde kondu pkklı kürtler dünyanın gözü önünde. pkklı kürt olmayan mahallerde pazaryeri ve camilerde bomba patlattılar yerel halkı göçe zorladılar. Oradan göç eden Türkiye ye geldi. ırak ta ve suriye de pkklı kürtler kendilerine devlet kurdu yerel halktan çaldıkları ve abd den aldığı destekle (suriyenin petrolünü abd ye satıyorlar.). Sıra şimdi hangi ülkede dersiniz. Türkiye den toprak koparma peşindeler. Atatürk nasıl ermeni ve rum sorununu çözdüyse biz de kürt terörü sorunu çözmeliyiz. Bu kadar taviz yeter. Oy için neleri vermedik. Uyanalım. Halk olarak siyasileri biz harekete geçirmeliyiz.

• quote:

Saçma. Tamamlanması için ne yapacak telefonu satıp parasını yemesimi beklenecek. Bence onları uzlaştırmışlardır. Mahkeme sonucunu beraat kararını filanda koyarmısın
    https://barandogan.av.tr/blog/ceza-hukuku/hirsizlik-sucunun-cezasi.html
    Hocam duruşma başladıktan sonra şahit olarak bizi çağırdılar ifademizi verince çıkabilirsiniz dediler biz çıkmadık. Hırsıza sordular çaldın mı diye tercümanla konuştu tercüman evet pişmanmış dedi. Hırsızın salınmasına karar verildi. Edevletten bakınca görülmüyor bu duruşma. Elimde sadece karakola verdiğim ifade var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.
    Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytanmış ama en iyisini de o yapmış. Artık asla karışmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonic

Hırsızın gürcü olduğunu belirtebiliyoruz ancak kürt terörist, kürt hırsız, kürt tecavüzcü, kürt gaspçı yazamıyoruz. kürtleri açılım süreci başlayan bir koruma içgüdüsü var. Onların işlediği suçlar halkta infiale yol açmasın diye gizleniyor. Yaşadığım şehrin bir ilçesinde bayram zamanı bir gaspçı kürt tarafından genç bir çocuk kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olaylar çıktı televizyonda karşıt görüşlü diye geçti. Halbuki alakası yok. Bu şımarık ve tolore edilen suçların cezasız kalan bir kürdün işlediği cinayetti. Daha ne kadar buna dayanacağız.

İktidar da muhalefette pkklı kürtlerden oy almak için verilmedik taviz bırakmıyor. akp özerklik verecekti o olmayınca şimdi kılıçdaroğlu avrupa birliği yerel yönetimler özerklik şartnamesinin uygulanması gerektiğini söylüyor ve pkklıların salyaları akıyor. Kazanan pkk oluyor hep bu süreç içerisinde.

Ülkemizde suriyeli ve pkklı kürtleri, suriye ve ıraka gönderelim. Biraz da onlar uğraşssın. Zaten akrabaları da orda. İstanbul bursa izmir ankara mersin adana pkklı kürt işgali altında. Ormanları yakıyorlar kimse ses çıkaramıyor. kadın çocuk öldürüyor kimse ses çıkaramıyor. askeri araçları polis araçlarını bombalıyorlar kimse ses çıkaramıyor. korucu muhtar köylü öldürüyolar kimse ses çıkaramıyor.

15 yıl önce ırak suriye nasıldı hatırlayın abd geldi. Bölgede pkklı kürtlere verdiği destekle milyonlarca arap ve türkmen katledildi. Yerel hakın ev işyeri arazileriin üzerinde kondu pkklı kürtler dünyanın gözü önünde. pkklı kürt olmayan mahallerde pazaryeri ve camilerde bomba patlattılar yerel halkı göçe zorladılar. Oradan göç eden Türkiye ye geldi. ırak ta ve suriye de pkklı kürtler kendilerine devlet kurdu yerel halktan çaldıkları ve abd den aldığı destekle (suriyenin petrolünü abd ye satıyorlar.). Sıra şimdi hangi ülkede dersiniz. Türkiye den toprak koparma peşindeler. Atatürk nasıl ermeni ve rum sorununu çözdüyse biz de kürt terörü sorunu çözmeliyiz. Bu kadar taviz yeter. Oy için neleri vermedik. Uyanalım. Halk olarak siyasileri biz harekete geçirmeliyiz.
    Hocam kendi kendini korumazsan iş işten geçmiş olur. Konu biraz da bu yöne kayıyor haklısın. Bireysel silahlanmaya destek veriyorum ama akıl sağlığı yerinde olanlara.

• interwap kullanıcısına yanıt
    Takip programı filanmı kurmuş. Nası tespit etmiş aracı :). Acemi hırsızmış sıfırlamamışmı androidi.

2el üründe kim fatura soruyorki. Teybi geri alabildimi
  • Sizede tanıklık ücreti vermesi gerekiyordu vermedi mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

Sizede tanıklık ücreti vermesi gerekiyordu vermedi mi :)
    Yok be hocam nerede. Metrobüsle falan gittim bir de toplam 20 tl falan ben zarara girdim asıl. Hırsız benden 20 tl çalmış gibi oldu. O gün derslere de giremedim. Bir öğrencinin devlet üniversitesine ders ücreti 30 tl desen. Diğer kişiler de işlerini bırakıp geldiler bayağı bizi zarara uğrattı şerefsiz. 3 hafta falan hapiste kaldı hırsız, o hapisin suyunu yemeğini yedi, gelirken 50 dakika bekledik mahkemede hırsız beyefendiyi. Yolda jandarma arabasıyla geldi tabi onun benzini falan var. Personelin harcamaları var vs. şerefsiz hırsız ülkemizi baya zarara uğrattı.
  • sadoo000 S kullanıcısına yanıt
    Salınması beraat etmesi demek değil ama. Böyle olayların davası genelde tutuksuz devam eder. Gerçi suçunu kabul etmiş ver cezayı hemen.
  • quote:

Salınması beraat etmesi demek değil ama. Böyle olayların davası genelde tutuksuz devam eder. Gerçi suçunu kabul etmiş ver cezayı hemen.
    Hocam onu bilemiyorum ama bize öyle gelmedi. Hırsız bir daha yapmayacam falan dedi hatta. Bana kalırsa direkt sınırdışı edilmeliydi. Ben ifademi verdiğim için beni birdaha çağırmazlar (zaten karakola da aynı ifadeyi vermiştim) ama eğer çağırırlarsa bu sefer gitmeyeceğim jandarmalar gelip alsınlar yol parası beleşe gelir.
  • quote:

Takip programı filanmı kurmuş. Nası tespit etmiş aracı :). Acemi hırsızmış sıfırlamamışmı androidi.

2el üründe kim fatura soruyorki. Teybi geri alabildimi
    Evet.
    2. elde faturan yoksa böyle durumlarda hırsız damgası yersin, başkası çalmış olsa bile ispatlayamayacağın için seni hırsız görürler. Kötüye bir şey değil sana olur.
    Adam diyor ki "ben şu vakit bit pazarından aldım" bahsettiği vakit teyp satılmamıştı daha, alması mümkün değil. Zaten biraz araştırınca da yapanlar belli, birbirlerini kolluyorlar. Çünkü biliyorlar kendilerine bir halt olmayacak.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam siz benden de betersiniz Sokakta eşinden şiddet görüyorsa boşansın, karakola gitsin, ailesinin yanına gitsin, evlenmeseydi bana ne? Böyle bir şeye asla müdahale etmem. Bundan sonra da hiçbir şeye de müdahale etmeyeceğim. Bunun için memurlar o kadar para alıyorlar. O kadar bakanlık var. Aile bakanlığı vs vs vs. Göbekli göbekli dolaşıyorlar hatta. Biraz çalışırlarsa sağlıklarına da iyi gelir. Bundan sonra bir çocuk için bile kılımı kıpırdatmam, çünkü bi salak çıkıp çocuğu taciz mi ediyorsun falan bile diyebilir. Herkes başının çaresine baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 30 Eylül 2019; 14:17:21 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam çok haklısın ama kendi başını belaya sokmaya değer mi?
  • bence suclu sensin.fakir fukara garibanla ugraşmışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

bence suclu sensin.fakir fukara garibanla ugraşmışsın :)
    Adam takım elbiseyle duruşmaya geldi hocam ne farkiri. Ben müşkülperest bir halde bitap düşmüş biçare vaziyetimle metrobüsle geldim duruşmaya. Adam bizden falan zengin yani. Başını eğdi diye gariban mı oldu? teessüflerinize bırakırım efendim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.