Şimdi Ara

502 Bad Gateway (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
40.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

502 Bad Gateway

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş
  • Ciddi ciddi bizim yasalarda aşırı boşluklar var. Ayrıca seni de tebrik ederim normalde insanlar hiç uğraşmıyorlar şahit gösterirler diye. Kazalarda bile prosedürlerin uzun sürmesinden dolayı şahit olan insan sayısı yok denecek kadar az oluyor. Ülkenin kanunu kuralı bile bir tuhaf
  • Hırsızlığın suç olmadığını daha öğrenemediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

İşletme okuyorum işsiz kalırsam telefon hırsızlığına yöneleceğim konuyu açtığınız için teşekkürler
    Kıral adamsın tacın eksik.Taçsız kıral
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Seni rahatsız etmez mi? Bu nasıl bir yorum, nasıl bir kafa anlam veremiyorum. Elinde olsa bide çay ikram edecen galiba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir kafa? Senin malın çalınırsa hırsıza plaket verirsin sen artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürcü deyince aklıma birisi geldide.

• Konuyu okudum şöyle bir olayda ben eklemek isterim.Kolluk görevlisi olarak 2016 yılında Gürcistan'a açılan Sarp Kara Hudut kapısında çalışırken gürcü vatandaşın biri Arhavi ilçesinde ikametimin bodrumunda zincirli kilitli bisikletimi çalmış, bahtsız Bedevi arkadaş benim yurt dışına çıkış işlemini yaptığım kontuarin önüne geldi ve kimliği uzatti.Bisikletim ozaman 1000 TL civarlarında Salcano dağ bisikletiydi.Ben görür görmez tanıdım tabi. Yinede extra koymuş oldugum aksesuarlara baktım.Emin olduktan sonra nereden aldığını sorunca Hopa da bisikletçi den dedi.Sonra bisikletin benim olduğunu söyledim.Türkçe konuşmayı bırakıp Gürcüce devam etti.Daha sonra kelepçe yakalama vs.Oturdugum ilçedeki arkadaşları aradım aynı gün savcılık ifadesi ve saliverilip sınırdışı edildi.Akillarda soru işareti kalmaması adına Gürcistana kimlikle geçiş serbest pasaport gerekmiyor ayrıca o yıllarda bisikleti şahıslarda yaya kontuarlarindan geçiyordu.Buraya video yüklemek isterdim görüntüler çok eğlenceliydi ama videoyu bende alamadım.İş biraz trajikomik yani 6 pasaport kontrol noktası daha vardı ve biz 1 saat çalışıp 1 saat istirahat ediyorduk.Yanlis zamanda yanlış tercih ama yaptığı yanina kaldı malesef.

• Aga eşek gibi çalışıp alıyoruz 3-5 kuruşa bir telefon elin gürcüsü alıyor cebimden, yakalıyorum polisin eline bırakıyorum adam 150 lira verip çıkıyor bu ne ya. Allah belalarını versin. Ölelim de kurtulalım ya. Ahirette olmasa valla insan delirir delirir....

• Polisin bu üniformasınin artik kullanılmadığını biliyorum herkes yeni tip kıyafetlere geçti ve fotodaki abimizin giydiği monttan artık kimse giymiyor olay geçen sene olduysa foto biraz garip geldi.neyse senin eline sağlık adalaletimiz 3-5 sene sonra cezasını verir tabi adamı bulursa artık.cinayet kadın ve çocuk istismarı harici ağır cezalar kalmadı.malesef gelişmeyen ve değişmeyen tek şey adalet ülkemizde

• Yine müdahale ederdim ama polise falan götürmek için değil. Bir güzel pataklardım çekip giderdim ne uğraşacağım

• Sonra yakalansaydı da pek bir ceza alacağını sanmam. Arkadaş android araç teybini çaldırdıktan 1-2 ay sonra polisler eşliğinde takılı olduğu araç üzerinde suçüstü yaptı. Savcı parmak izi alınmamış diye takipsizlik vermiş. Daha ne olacak hırsızlık için. Adam zaten faturasız evraksız mal aldığı için başlı başına bir sorun barındırıyor.
  • Adamın aklı fikri konunun öne çıkması. Bırde yeni konular ve daha fazla başımdan geçenler için öne çıkarın diyo 😀😀

• bu kadar yetersiz ceza nasıl olur. acaba başka ülkelerde böyle caydırıcılığı olmayan cezalar var mı? hırsızlık çok basite indirgenmiş. bu sayede kimsenin kimseye güveni kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Türk'ün ülkesinde Gürcü, İran'lının telefonunu çalmaya çalışıyor ve Türk adaleti adamı serbest bırakıyor.
    Çılgın mahkeme suçluları çoşturuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoo000

Bu mesaj silindi.
    kanalıma abone olup beğen butonuna basmayı ve yorum yapmayı unutmayınız

• Teşekkür ederiz efendim.

• Bu ülkede Türkan Saylan almaya sabah 5.30 da bir düzine polis gitti

Nice vatansever generaller sabah 6 da evleri basıldı elleri kelepçeli fotoları çekildi

Sonra ne mi oldu sultan Tayyib çocuk gibi beni kandırdılar dedi

Bu ülkede adalet gideli çok oldu cebinize silah evinize pompalı alın lazım olduğunda adaleti kendiniz sağlarsınız

• Asıl beklediğim yorum gelmedi. Tercüman da iyi para kazanıyormuş he.
  • İfadelermi hatalı verilmiş ben anlamadım. Çalarken yakalanmıyor. Çalmış, kaçarken yakalanıyor.

Tedbir amaçlı linç etmek gerek ozaman yakalananı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.