Şimdi Ara

5040'dan garip bir mesaj (kod) geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 5040'dan telefonuma mesaj geldi, açıp baktığımda koda benzer anlamsız birşeyler vardı.
    0X567F726C642056C şeklinde 9-10satırlık birşey sonunda # işareti vardı.
    Bu nedir bilgisi olan varmı?

• Tam emin değilim ama bu gizli sms servisinden gelen bir mesaj olabilir..Sana biri gizli mesaj atıyor ve seninde ona cevap yazabilmen için böyle bir kod gönderiliyor.Sen cevabın başına o kodu yazarak o mesaj numarasına gönderirsen mesajın o sana gizli sms atan kişiye iletiliyor..Umarım yanlış bilgi vermemişimdir.
  • Cevap için teşekkürler Bozo46,
    Sadece kod geldi, herhangi bir mesaj falan yok. Gizli sms ne saçma bişi, Bunu yapanlar neden yapar anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

Bugün 5040'dan telefonuma mesaj geldi, açıp baktığımda koda benzer anlamsız birşeyler vardı.
    0X567F726C642056C şeklinde 9-10satırlık birşey sonunda # işareti vardı.
    Bu nedir bilgisi olan varmı?

Telefonun MMS destekli değilse ve birisi sana MMS göndermeye çalışırsa böyle birşey geliyor. Ama 5040 tan mıydı bilmiyorum. Çünkü geçen yaz MMSlerin bedava olduğu zamanda hattımı MMS destekli hatta taktığım zaman bu olay başıma gelmişti. Dediğin gibi değişik karakterlerde bişiler vardı. Tekrar söyliim 5040 tan mı geliyordu orasını hatırlamıyorum. Umarım ben de yanlış bilgilendirmiyorumdur.
  • buna benzer mesaj bana da geldi nedendir anlamadım.
  • bir ücretsiz sms sitesinden gönderilmiş olabilir rastgele tuşlara basılarak, ama o kod sanki bir hata kodu gibi duruo
  • Haklısın ücretsiz sms sitesi olabilir ama genelde o siteler msj sonlarına reklam birşeyler yazıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: SworD1

bir ücretsiz sms sitesinden gönderilmiş olabilir rastgele tuşlara basılarak, ama o kod sanki bir hata kodu gibi duruo
  • Telefonum MMS destekli.
    Gelen sadece kod şeklindeydi, Sanırım 160 karakter. Hiçbir mesaj yok.
    cep telefonu virüsü gibi bişiler olabilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimiye -- 27 Mart 2009; 21:52:04 >
  • Hayır smsten virüs gelemez
  • bana da haftada bir geliyor
  • Bunu tam bilmiyorum ama eski AVEA hattım nokia 2100 telefonuna takılıydı ve MMS desteklemiyor. Sürekli 1111 den mesaj geliyor açmasını istiyorum Mesaj Gösterilemiyor diyordu. AVEA telefon destekli hizmetini ne zaman verecek merak ediyorum.

NOT: Konu dışı yaptığım yorum belki yardımcı olabilir.
  • BuZ-MaVİSİ sanada 5040'dan mı mesaj geliyor?

Turkcel müşteri hizmetlerine e-posta attım, bugün beni aradılar.
    5040'ın türkcelin bir servisi olmadığını söylediler, kime ait olduğunu sorduğumda onuda bilmediklerini söylediler.
    simkartı başka bir telefona takarak mesajı açmamı önerdiler, bende dediklerini yaptım başka bir telefonda mesajı açtım, yine aynı şekilde kod gözüküyordu. Ama mesajı açtığımda telefon kendiliğinden mesaj göndermeye başladı, "mesaj gönderiliyor" uyarısı geldi, bende hemen pilini çıkardım ve 5040'dan gelen mesajı sildim.
    Müşteri hizmetleri; 5040 için, geri arama veya mesaj gönderme gibi bir işlem yapmayın uyarısında bulundu.
  • O nasıl iş ya böyle birşey olabilirmi ? Gelen mesajı açınca tel nasıl oluyorda kendiliğinden otomatik mesaj gönderiyor¿ Aman arkadaşlar dikkat böyle tuzaklara düşmeyelim her gelen mesaja, linke tıklamayın alem ... Olmuş :-)
  • yaa birisi bi siteye üye olmak için snn no yu vermiştir (rasgele atmıştır) sanırım öyle bişey olsa geek takma kafaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.