5079 TL LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14' FHD Taşınabilir B (2. sayfa)
-
-
Lenovo hepsinden rezil ki cambaz firmalarin arasinda birakiyor bizi.Lenovodan memnun olan bir iki kiso vardi boyle mi memnun olmuslar?Global lenovoya da yazdim bir halt cikmadi.Paranizla rezil olacaksaniz lenovo alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dell tüketici tarafında KoçSistem'i bıraktı, işin ironik yanı Dell MH bile durumdan habersiz. Artık HP, Lenovo ve Dell'e BDH bakıyor. Tam değişim sırasında işim düşmüştü kavga ederek işi anca çözebildim. Dell'i ararsanız KoçSistem'e yönlendiriyor sonra orası da bıraktıği için BDH'a yönlendiriliyorsunuz.
TR'de servislik sorun yaşamamaya bakın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerinde servis işlemi devam ediyor ve bunu bdh ın vermesi imkansız gibi. Yerinde servisi arayıp yardımcı olmalarını istediniz mi?İş sadece BDH a kaldıysa yazık olur Dell markasına.
-
Tum numaralar bdh'a yonlendirdi beni, dell sitesinde servis no'y yazinca karsiniza cikan telefon dahil.
İsin ironik yani dell'e sordum nerden destek alabilirim diye, kocsistem'i soyledi. Kocsistemi aradim artik bdh hizmet veriyor dedi. Dell'e geri dondum evet artik bdh bakiyor dedi. Ulan onceden neden onun telefonu vermiyosun o zaman :D sonra bdh i aradim hp icin su numarayi lenovo icin su numarayi falan tuslayin diyor dell icin secenek yok. Sonra dell'i geri aradim uzadikca uzadi. Biz dell olarak dogrudan yardimci olamiyoruz dedi. Cihaz donanimsal arizali oldugu icin yerinde servisi yapmadiysa bilemem.
+44 7741765144 global dell watsap hattına ulaşın. Ben sorun olduğunda buradan çözdüm.Birkaç mesaj yukarıda yerind eservis iletişim bilgilerini paylaştım oradan da kayıt oluşturun.BDH a bulaşırsanız rezil olma durumunu çok yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 25 Mayıs 2022; 19:2:18 > -
www.vatanbilgisayar.comHONOR MAGIC BOOK X15 CORE İ3 10110U 2.1GHZ-4GB-256GB SSD-15.6"-INT-SPACEGREY fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/honor-magic-book-x15-core-i3-10110u-2-1ghz-4gb-256gb-ssd-15-6-int-spacegrey.html
Linkteki laptoptan farklı olarak bu da değerlendirilebilir. Bankkart mobil üzerinden vatan bilgisayarda geçerli 5000/500 indirim kampanyasından faydalanarak 5499 TL'ye satın almış oldum. Artan dövize bağlı olarak bu fiyatları yakalamamız zor olacak. Belki işlemcisi konuda paylaşılan laptoptan kötüdür teknik detayları bilmiyorum ama diğer özellikler açısından iyi geldi gözüme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana kocsistem no'su verip ardindan kocsistem biz bakmiyoruz bdh bakiyor diyince geri yazdigimda evet bdh bakiyor diyen no buydu hocam
Trde pek secenek kalmadi artik malesef. Lenovo da olsa dell de olsa f/p urunuyse alip gecmek lazim o sebeple.
Ya herkes farklı marka ile farklı sorunlar yaşamış olabilir. Kendi yaşadığınız sıkıntı yüzünden başkasını dolduruşa getirmeye gerek yok. Bu dönemde ideapad 5 için bu fiyat çok iyi. Keşke biraz daha yüksek olup en azından 8gb ram olsaydı.
-
İki ürün çok kıyaslanılacak ürünler değil. IdeaPad performans olarak çok daha iyi bir ürün.
-
Konuda satıştaki pc dışında herşey ile ilgili yorum var
Şu an bende sadece tarayıcı açık ve neredeyse 4 gb ram kullanıyor sistem. Bunun öne çıkan hangi yönü var acaba? İşlemcilerin arasında da öyle çok büyük bir fark yok. Ekran desen o da küçük.
Epey.com'a girilen bilgiler doğruysa RAM tümleşikmiş ve yükseltilemiyormuş. 4GB RAM artık yetersiz geliyor, en az 8GB lazım.
https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-5-82fe00lbtx.html
-
İşlemci çok farklı. Biri U serisi işlemci en başında.
Bence bu seviye bilgisayarlarda ram çok daha önemli. Günlük ofis işleri, video izleme gibi şeyler harici pek performans alınmaz zaten. Bunlar da işlemciyi zorlamadığı için ram bir adım önde bana göre. Ayrıca kesin fikir vermez ama, benchmarklarda da öyle büyük bir fark göremedim.
Windows kullanacaklar 8 gb ram dan asagisini almasin.Cunku 4 gb ram ile hem sosyal medya hem youtube ve internet aramasi yaptiginizda 4 gb ram ile 8 gb ram farkini hisaediyorsunuz.Linux kullanacaksaniz 8 gb ram e gerek yok 4 gb yeterde artar bile.
Hangi benchmark'mış o?
RAM'ın ne kadar önemi olabilir diyesim geldi. Windows ne kadar RAM'ınız varsa ona göre scaling oluşturur, hazırda ne kadar RAM'ınız olursa o kadar kullanır.
Ki kıyaslanan iki ürün de 4 GB RAM'a sahip.
-
Aldığım Honor marka laptop 8 gb ram ile beraber geliyor hocam. Ürün linkinde teknik özellikler kısmından görebilirsiniz
Onboard olanlarda durum değişiyor ssd yi ram bellek gibi kullansada kasılıyor.Ram kadar hızlı değil nvme de olsa ssd.
-
anlatamıyorum galiba. Dell cihazların servis desteğini artık BDH veriyor. ne dell ilgileniyor ne koç sistem. dell i arıyorum cihaz seri no istiyorlar, söylüyorum size biz degil BDH destek veriyor diyor kapatıyor süreci. artık sallamıyorlar anlayacağın. o övdüğün dell in servis hizmeti tarihe karışmış olabilir =) çünkü yakın zamanda yaşadığım dell ile olan tecrübem bu şekilde. ve bundan dolayı dell cihazı almak için + bir sebep yok. hatta eksi yönünü de söyleyim. dell cihaza ram sdd gibi yükseltme yapmaya izin vermiyor. servise verip onların takmasını istemen lazım. çünkü kapağı açmana izin vermiyor cihazın garanti dışı kalacağını söylüyorlar =) daha ne deyim dell in ne kadar çöp haline geldiğini anlatmak için =) o yerden yere vurdugun lenovo da bile bu yok. aç kapağı zarar vermeden kendin tak diyor adamlar. dell i bir tek fiyat avantajı varsa tercih ederim. zaten dell hp lenovo servisleri aynı artık. müşteri desteği desen dell de müşteri desteğide artık "0". lenovo da ve hp de arayıp ilgileniyorlar bunlarda oda yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X