5079 t l LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14" FHD Taşınabilir B LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-5-intel-core-i3-1115g4-4-gb-256-gb-ssd-windows-11-home-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-260105289?boutiqueId=606221&merchantId=190694 |
5079 TL LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14' FHD Taşınabilir B
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ürün değişim raporu verirse lenovo servis işiniz zor.Çünkü aldığınız yerin değiştirmesini istiyor lenovo merkezi.1 yıl 6 ay önce aldığım bilgisayar elinde olmasına rağmen a101 denen lüzumsuz market enflasyona ezilmiş 2000 TL ücreti iade edeceğini söylüyor.Çünkü 2000 TL ye şu anda bilgisayar etmiyor işlerine geliyor.Dell den aldığım bilgisayarda da fabrikasyon hata çıktı adamlar i3 11.nesil ellerinde olmadığı için aldığım cihazımın 2 katı fiyatına denk olan i5 11.nesil cihaz gönderdiler ABD'den.Firma ve kalite arayan dell alsın.Biraz pahalı olabilir ama mağdur etmiyorlar ve ürünleri gerçekten kaliteli.Lenovo acer dell kullanan biri olarak lenovo en sonda gelir kalite ve sorun çözmede.Dell in evde servis hizmeti bile diğerlerinden farkını ortaya koyuyor.Yanınızda onarım yapacağı için cihaza siz zarar vermişsiniz diyemezler.
-
Çek yerine lenovo türkiye distribütör'ünden muadil/eş değer pc isteyebilirsiniz.
Bunun için lenovo türkiye distribütör'üne ilgili evrakları ile beraber durumu anlatan bir mail atarak süreç başlatabilirsin.
Benim 3-4 sene önce aynı konu başıma geldi cihaz tamir edilemez dendi.
Çek verilmek istedi bende aynı paraya aynı ayarda cihaz bulamadığım için muadil bir cihaz istemiştim. Sağolsunlar gönderdiler.
-
Renk güzel ama dış kasa plastik oldugu için, kalitesiz gözüküyor.
Perf nasıl bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayetvar.com a yazdım global lenovoya mail attım çağrı merkeziyle görüştüm sonuç sıfır.Şikayetvar.com da şikayetime e posta ile cevap verildi yazmışlar fakat gelen bir cevap yok malesef.Müşteri memnuniyeti sıfır lenovoda.Dell'e kurban olsunlar.Bu saatten sonra direk firmanın değişim yapmadığı,aldığınız yerden değişim yaptırın diyen hiçbir elektronik marka ürünü almama kararı aldım. Aldığın yerle çöz demek ne demek? Diyelim aldığım yer kapandı peki para iadesi veya değişimi nasıl yapacağım?Lenovo=Pişmanlıktır.Ben tecrübe ettim alacak olanların aklının bir köşesinde olsun ürün alırken.
-
lenovo ve dell aynı servis diye okumuştum.
-
Dell evde servis hizmeti var şu anda dell harici hiçbir markada yok bu hizmet.Kargoyla gitti geldiyle uğraştırmıyor.Aynı servis olsa bu işlemi veremezdi diye düşünüyorum.
-
Koyuncu lenovo distiributormus aradim bizden almamissiniz penta ve index di sanirim ismini yanlis yazdiysam kusura bakmayin onlarla gorusun denildi.Pentayi aradim durumu anlattim raporu mail adresi verdi gonderin dediler gonderdim bu defada aldiginiz yerle iletisime gecin diye cevap yazdilar.Paranizla rezil olmak istiyorsaniz lenovo tam bicilmis kaftan.
Simdi indexi aradim mail adresi verdi raporu gonderin talebinizide yazin dedi yazdim doa raporunu da ekledim gelen cevap urunu bizden almamissiniz oldu.Koyuncu bizden almadiniz dedi,index bizden almamissiniz dedi penta aldiginiz yerle iletisim kurun ded.Uzun lafin kisasi lenovo ve a101 denen rezil firmalardan alisveris yaparken iki kere dusunun.o,ona top atiyor oda ona atiyor.
arkadaşların levono için söyledikleri herşeyi dell için yaşadım o yüzden benim için ikisi arasında fark yok =) dell inde lenovo nun servisi de BDH. Servis kalitesi aynı. dell den kurumsal müşteri degilsen müşteri desteği SIFIR. dell i arıyorum sizin cihazınıza bdh bakıyor biz hizmet vermiyoruz diyorlar. 4 kere servise girdi çıktı dell cihaz yurtdısından 2-3 ay parça bekledi, sagolsun dell BDH a parça vermemiş :D lenovoda da benzer durumlar oldu. anket gönderdi lenovo servis sonrası. anketi olumsuz doldurdum direk aradılar sorun nedir çözelim tekrar servise alalım v.s. anakartında arıza vardı cihazın 2 günde anakartı değiştirip verdiler. DELL evde hizmet kime varmış normal kullanıcıya var mıymış ? yok yanında açıyorlarmış bla bla bla. velhasıl kelam türkiye de bir çok markanın servisi müşteri desteği çöp. monster ın bile servisi dell den lenovodan daha iyi. en ucuzunu alıp geçin. bozulmaması için dua edin. bozulursa gerisine bakarsınız.
-
Lenovo berbat kesinlikle uzak durun
-
www1.euro.dell.com
DELL Yerinde Destek Hizmeti | Dell Dell EMEAhttp://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/landing_pages/tr/nbd_service?c=eu&l=en
Paramızla rezil olduğumuz kaldı yanımıza kar olarak.Bu saatten sonra lenovo markalı ürün ne evime ne de çevremde tanıdığım kimsenin evine girmeyecek inşaALLAH.Bilgisayarda Dell'den başkasını tanımam müşteri memnuniyeti ve sorun çözme konusunda.Elektronik cihaz alırken ürün değişim vs.gibi durumları yerli dağıtıcıya yaptıran hangi marka varsa ondanda ürün almayacağım karar aldım lenovoda yaşadığım sorundan sonra.Dell ABD merkezinden değişim birimi hallediyor ürün değişim işlemlerini.Adamlarda iş ahlakı var.
-
dostum dell e su an bdh bakıyor. lenovo yada bdh bakıyor. he alt seviye laptoplara hala koç bakıyorsa birşey diyemem ama dell oyuncu laptopumun servisi su an bdh. ve servis kalitesi lenovo ile aynı. o yüzden servis kıyaslanması saçma. sana mesajı atan dell degil koç sistem. yani teknik servis. dell muhattap ile almıyor arıyorsun direk servisle görüşün diyor. lenovodan kaç kere aradılar memnun değilseniz servise alalım inceleyelim diye. dell de pc nin değişmeyen parçası kalmadı ne arayan var ne soran ne mumnunmusunuz diyen ne muhattap bulabilion dert anlatacak. yani at ile eşek kıyaslamasında dell eşek ise sana katılıyorum. ama lenovodan gördüğüm ilgili dell den görmedim. yani aradım ilgiyi bile bulamadım.
-
-
Bdh ile uğraşmak yerine DELL Yerinde Destek Hizmeti | Dell Dell EMEA yerinde hizmet alıp sorununuzu çözebilirdiniz.
-
İkisi de bi hp değil.
Evet kargoyla gönderdim ama 3 cihaz kullandım hiç sıkıntı yaşamadım.
Bugün yeni cihaz bakıyorum önceliğim yine hp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargoda giden cihazinizin basina birsey geldiginde kargo sorumluluk almiyor almadigina dair evrak imzalatiyor ayrica servise giden cihazda kargo kaynakli hasar oldugunda kullanici hatasi olarak isliyor lenovo cihazi bdh bilisime gonderirken yurtici kargo calisani bilgilendirme yazisi imzalatiyor.Yani kargo=risk tir.En saglami eve gelip onarimdir buni da dell den baska yapan babayigit cikmadi daha.Bu kaliteli hizmet icin gerekirse 1000 tl fazla oder dell alirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ürün değişim raporu verirse lenovo servis işiniz zor.Çünkü aldığınız yerin değiştirmesini istiyor lenovo merkezi.1 yıl 6 ay önce aldığım bilgisayar elinde olmasına rağmen a101 denen lüzumsuz market enflasyona ezilmiş 2000 TL ücreti iade edeceğini söylüyor.Çünkü 2000 TL ye şu anda bilgisayar etmiyor işlerine geliyor.Dell den aldığım bilgisayarda da fabrikasyon hata çıktı adamlar i3 11.nesil ellerinde olmadığı için aldığım cihazımın 2 katı fiyatına denk olan i5 11.nesil cihaz gönderdiler ABD'den.Firma ve kalite arayan dell alsın.Biraz pahalı olabilir ama mağdur etmiyorlar ve ürünleri gerçekten kaliteli.Lenovo acer dell kullanan biri olarak lenovo en sonda gelir kalite ve sorun çözmede.Dell in evde servis hizmeti bile diğerlerinden farkını ortaya koyuyor.Yanınızda onarım yapacağı için cihaza siz zarar vermişsiniz diyemezler. |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- msi shout out
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X