Bildirim
50dB gürültü önleme özelliğiyle Edifier NeoBuds Pro 2 satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim aldı bir tane edifier. 3 ay sonra kulaklığın teki gitti. 6. Ay komple çöp oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bu kulaklıklara çok para verilmesine karşıyım eğer vereceksen sony kafaüstü alacaksın bide yolda dışarda kullanmak için ortalama bişey yeterli
-
Edifier tws lere biraz temkinli yaklaşın arkadaşlar.
Türkiye ayağı çok sınırlı. Hiç bir su teması vb. olmamasına rağmen tws 200 plus modelinin teki çalışmamaya başladı servise verdim oksitlenme var su da kullanmayın dediler :) Bırakın su temasını yağmurda kullanılmadı, ter gelmedi bu kulaklıklara. Türkiye disbt. durumu anlattım, garantisine 3 ay kalmış zaten dedi varın hesap edin kurumsallıklarını :)
-
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulaklık konusunda deneyimim çok fazla. Hem tws olup hem premium özellikleri olsun hem de ses kalitesi hifi kalitesinde yüksek olsun dediğinizde 10k altı bir seçenek bulunmuyordu. Bu kulaklık bu fiyata müthiş bir seçenek. Ben alalı birkaç hafta oldu ve pil ömrü dışında çok çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ben bu kulaklıklara çok para verilmesine karşıyım eğer vereceksen sony kafaüstü alacaksın bide yolda dışarda kullanmak için ortalama bişey yeterli
|
Edifier tws lere biraz temkinli yaklaşın arkadaşlar.
Türkiye ayağı çok sınırlı. Hiç bir su teması vb. olmamasına rağmen tws 200 plus modelinin teki çalışmamaya başladı servise verdim oksitlenme var su da kullanmayın dediler :) Bırakın su temasını yağmurda kullanılmadı, ter gelmedi bu kulaklıklara. Türkiye disbt. durumu anlattım, garantisine 3 ay kalmış zaten dedi varın hesap edin kurumsallıklarını :) |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X