Şimdi Ara

50GB geçmeden ne bu hız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Noluyor anlamıyorum ki adil kullanım kotasını geçmeden hızı düşürmeye başladılar rezil ya internet 2 gündür hiç bir halt yapamıyorum 0.30mb/s indirme hızımı olur Allah aşkına..

50GB geçmeden ne bu hız?

50GB geçmeden ne bu hız?

Yeter ya bu ne yüzsüzlüktür? işimiz gücümüz var. Bizim internetin parasını babam ödüyor bu şimdi değiştirelim desek binbir türlü laf sayar madem bu internete kaldık madem para veriyoruz kendilerini çok büyük şirket gibi gösteriyorlar nerde bu devamlılık ? 5 gün iyi güzel saniyede 1mb çekerken 2 3 gün 0.30 larda dolanalım hemde o sözünü ettiğin akk yi geçmeden...

Edit : Müşteri hizmetlerini arayacağım bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 13 Mayıs 2012; 20:02:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Noluyor anlamıyorum ki adil kullanım kotasını geçmeden hızı düşürmeye başladılar rezil ya internet 2 gündür hiç bir halt yapamıyorum 0.30mb/s indirme hızımı olur Allah aşkına..

50GB geçmeden ne bu hız?

50GB geçmeden ne bu hız?

Yeter ya bu ne yüzsüzlüktür? işimiz gücümüz var. Bizim internetin parasını babam ödüyor bu şimdi değiştirelim desek binbir türlü laf sayar madem bu internete kaldık madem para veriyoruz kendilerini çok büyük şirket gibi gösteriyorlar nerde bu devamlılık ? 5 gün iyi güzel saniyede 1mb çekerken 2 3 gün 0.30 larda dolanalım hemde o sözünü ettiğin akk yi geçmeden...

Edit : Müşteri hizmetlerini arayacağım bakalım..

Aynı durumu bende yaşamıştım.(Baba olayı) ttnet i ara iyi bir bağır çağır hızını güncellesin!Boyun eğme sakın!

• Bunun 50 gb ile alakası yok.Aradığında muhtemelen hattınız desteklemiyor cevabını alacaksın.Beni 3-4 gündür uğraştırdılar bu problem ile ilgili.
  • Şikayet etmelisiniz, Kaymakamlıklarda, Tüketiici mahkemelerine gidin, kotanızı aşmadığınızdan eminseniniz, çıkış loglarını alıp, detaylı örneklerle, dava açın, 10 liralık masrafı var, TTNET bunu yapma hakkı yok ama kanunlar malesefki öyle berbatki, net hızı sabitleme özelliği yok !

TTNET diyorki biz 8 mnite kadar diyoruz, yani 1 mbit versede, Devlet öyle bir hak tanımışki, her sonuçta Adamlar haklı çıkıyor !

Dikkat ederseniz, 1Mbite-3Mbite-5mibite-8mbite vs, vs, tek kesin olay var, Vatandaş için faturadaki net fiyat, firmalarda tek netlik, budur paralarını net olarak alabilme hakları.

Utanılacak bir durum, ama utanan yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Şikayet etmelisiniz, Kaymakamlıklarda, Tüketiici mahkemelerine gidin, kotanızı aşmadığınızdan eminseniniz, çıkış loglarını alıp, detaylı örneklerle, dava açın, 10 liralık masrafı var, TTNET bunu yapma hakkı yok ama kanunlar malesefki öyle berbatki, net hızı sabitleme özelliği yok !

TTNET diyorki biz 8 mnite kadar diyoruz, yani 1 mbit versede, Devlet öyle bir hak tanımışki, her sonuçta Adamlar haklı çıkıyor !

Dikkat ederseniz, 1Mbite-3Mbite-5mibite-8mbite vs, vs, tek kesin olay var, Vatandaş için faturadaki net fiyat, firmalarda tek netlik, budur paralarını net olarak alabilme hakları.

Şikayet etsem sanırım zararlı olan ben çıkarım sözleşmede bahsettikleri şey şu seninde dedigin gibi biz size 8mb/sn ' ye kadar internet sunuyoruz diyorlar yani adam bana 0.30 yollamış 8 yapmış farketmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Şikayet etmelisiniz, Kaymakamlıklarda, Tüketiici mahkemelerine gidin, kotanızı aşmadığınızdan eminseniniz, çıkış loglarını alıp, detaylı örneklerle, dava açın, 10 liralık masrafı var, TTNET bunu yapma hakkı yok ama kanunlar malesefki öyle berbatki, net hızı sabitleme özelliği yok !

Şikayet etsem sanırım zararlı olan ben çıkarım sözleşmede bahsettikleri şey şu seninde dedigin gibi biz size 8mb/sn ' ye kadar internet sunuyoruz diyorlar yani adam bana 0.30 yollamış 8 yapmış farketmiyor

Aynen dediğiniz gibi, hattaki hızınızı her türlü yetersiz olduğunu ispat etseniz dahi, size verecekleri cevap, bir sabit hız vermiyoruz, 1mbşt dahi alamasanız, orda dahi kendilerince cevapları hazır, net 1 mbit sabit hız tarifemiz yok !

Devletin ayıbıdır, BTK ayıbıdır, Tüketici derneklerinin ayıbıdır.

• Hayırlısı olsun ya geceleri birde sabahları rahatlıyor internet her hafta sonu zaten işkence bilmiyorum ne olacak rakipleri yok diye bu kadar da kötü bir düzen olmamalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.