Şimdi Ara

50Js7200-48ju7500-49kd8305 ??? Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini almaliyim, 3d önemli degil, onceligim film izlerken oyun oynarken donma titreme yapmamasi , yardiminiz bgerekiyor mayisda dugunum var simdideb tskkur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı soruyu bende soruyorum tv kullanan değerlendiren oldumu acaba ?
  • 50js7200 kullanıyorum çok memnunum bu forumdada bu tv için şikayet eden görmedim tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem2244

50js7200 kullanıyorum çok memnunum bu forumdada bu tv için şikayet eden görmedim tavsiye ederim

50hz panel olduğunda hareketli sahnelerde sıkıntılı olarak yazıyor forumda. Pc ile kullanıma uygun mudur acaba?
  • Yok hocam auto motion plus özelliği var o kadar akıcı film izledim bi titreme donma olmadı, hdmi kablosu ile bağlanılıyor pc ye ama hiç denemedim film izlerken bluray izleyeceksem usb takıyorum yada 480p felan izleyeceksem direk tv den internetten açıyorum

• Bende 50 JS 7200 aldım ve çok memnunum, hareketli sahnelerde titreme görmedim.
  • Film ve oyun icin ju7500

• Hangisi ucuzsa onu alın.4-5 yıl sonra zaten ya arızalanır, ya da teknoloji değişir ve yenilenir.Bende de 50js7200 var ve memnunum.3250 tl ya aldım. 200 tl samsungtan alacağım. 3000 e gelmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeskinist

quote:

Orijinalden alıntı: kerem2244

50js7200 kullanıyorum çok memnunum bu forumdada bu tv için şikayet eden görmedim tavsiye ederim

50hz panel olduğunda hareketli sahnelerde sıkıntılı olarak yazıyor forumda. Pc ile kullanıma uygun mudur acaba?

Onu yazanlar ürünü görmeden sallayıp tutanlar, kağıt üzerindeki bir kaç rakama bakarak ahkam kesiyorlar.

4k futbol maçları, fhd basketbol maçları hiçbirinde sorun yok. Lg bp450 medya oynatıcı ile bluray filmler.izledim sorun yok hdd.den akşam death race izledim görüntü çok iyi sesde oldukça iyi.

Pc ile kullanmadım ama uyumsuz bir şey olacağını sanmam

• 2699 TL görmüş ürün. Değmez 50js7200'e 3900 tl.

LG 49UF8507 al 1000 lira daha ucuz nerdeyse. Ayrıca color prime özeliği mevcut.
  • 50js7200 3000 lira, 3900 değil uydurmayın gençlik

• Bugün teknosa forum bornovadan 3300 liraya aldım. 3000 rakamı internette midir magazada mı ?
  • Ben vatandan almıştım 1 ay önce 3250 liraya, 250 lirayı samsung hediye ediyordu 3000 liraya gelmişti ama o hediye çoktan bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Gökdemir

Bugün teknosa forum bornovadan 3300 liraya aldım. 3000 rakamı internette midir magazada mı ?

Hayırlı günlerde kullanın. Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Gökdemir

Bugün teknosa forum bornovadan 3300 liraya aldım. 3000 rakamı internette midir magazada mı ?

Hayırlı günlerde kullanın. Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırız

Tesekkur ederim. Benim ju7000 iade edildi.

3300 e 50js7200
    1700 e de 40ju6570 aldim. Kucugu dukkana buyugu annemlere aldim. Kendim de 2016 modelleri bekleyecegim. Bir problem olursa yazarim. Yarin kurulum yapilacak

• 40 inç olanı iyi fiyata almışsınız. 2 ürünü nasıl buldunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

40 inç olanı iyi fiyata almışsınız. 2 ürünü nasıl buldunuz

teknosa da arkadaşım çalışıyor. o ayarladı valla.

hatta 50js7200 kurulurken ekranda biraz fazla ışık sızması vardı, geri kutuya koydurdum gidip verdim. yeni kapalı kutu cihazı verdiler hemen. teknik personel 40 olanı kurarken 50 yi getirdim hemen onu da kurdu :)

• Mağazaya gidince ısrar edince bir bakalım deyip aaa bu ürüne indirim gelmiş deyip 3200-3250 vb.a bırakıyorlar. Şu karta bu kadar hediye priz akım korumalı vb. olabiliyor 50-60 tl.lık. İnternette bu yüzyüze indirim olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.