MSI Optix AG32CQ monitörü açılınca çizgiler oluşuyor
Merhaba arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Başlıkta belirttiğim monitörde bilgisayarı açınca 10 dakika kadar monitörün altında yatay şekilde windows kısmından saat tarih kısmına kadar çizgiler oluşuyor. Monitörü kapatıp açtıkça azalıyor ve 10 dakika sonra tamamen bitiyor ama bilgisayarı 1 gün kullanmayıp tekrar açtıktan sonra tekrar aynı problem çıkıyor. Bunun sebebi nedir başına böyle bir olay gelen var mı veya ilerde bu sorun daha da artar mı
5 bin tl ekran kartsız sistem tavsiyesi
Rtx 2060 ekran kartım var, 4.5-5 bin liralık bu karta uyabilecek bir sistem almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar arkadaşlar ben metalurji ve malzeme mühendisliği mezunuyum askerliğe yedek subay seçeneğiyle başvuracağım genelde makine ve inşaatçılara çıkıyor peki metalurji ve malzeme mühendisine yedek subay çıkma şansı nedir çok mu düşüktür acaba, açıkçası er olarak yapmaktansa yedek subay olarak yapmayı çok istiyorum ama sanki çıkmayacakmış gibi geliyor
merhabalar arkadaşlar ben telefonumu yedeklemek istiyorum. telefonu itunes a bağladığım zaman yeni iphone unuza hoşgeldiniz diyip sadece 2 seçenek sunuyor bana, 1. si telefonu sıfır olarak başlat, 2. si ise telefonu şu yedeklemeden geri yükle. benim telefonum zaten dolu ben yedeklemek istiyorum ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım ne yapmam gerekiyor acaba. NOT: sürümü 13.7
Merhabalar megane 3 aracımı ddt4all ile gizli özelliklerini açtırdım. Alarm özelliğini geri kapatmak istiyorum iskenderunda bunu yapabilen var mı acaba
Merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacaktı telefonu aux a bağladığım zaman arama geldiğinde direksiyonun sağ arka tuşlarından ses açıp kapatabiliyorum ama aramayı o tuşlardan yanıtlayamıyorum. Araçta mikrofon var sesim çok güzel gidiyor karşının sesinide açıp kapatabiliyorum ama neden aramayı tuşlardan yanıtlayamıyorum bunun bi çaresi var mıdır acaba
|
MIDI formatı
|
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 551
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 22.459 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO