Şimdi Ara

Kulaklığımı telefona takınca, bilgisayara göre çok daha kaliteli ses vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende bi a4tech in g500 modeli kulaklığı var. Bu kulaklığı telefona (iphone 7) taktığım zaman beni tatmin eden çok kaliteli ses veriyor ama bilgisayara taktığım zaman aynı videolardan o ses kalitesini alamıyorum bi türlü nedenini bulamadım yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc nin ses kartı realtek sanırım birde eski tip bir pc ise realtekin uyduruk ses kartı varsa normal

• Hocam ama 10-20 liralık kulakiçi kulaklıkları takınca daha keskin daha kaliteli sesler geliyor bilgisayardan

• Seskartin realtek in ucuz versiyonlariysa a4 tech g500 u surmeye yetmiyordur ses karti almanizi tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulakligin hassasiyeti de 100db mis surulmesi zor bir kulaklik ya ses karti alacaksiniz yada dac alacaksiniz maddi durumunuz uygunsa razer tiamat v2.2 kulaklik ve creative seskarti alin resmen sizi sese doyurur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nahimic, Voicemeeter Banana gibi yazılımlarla ekolayzır/volüm ayarları yaparak ses kalitesini yükseltebilirsiniz.
  • Çok yüksek ihtimalle bilgisayarın anakartının üzerinde kullandığın 'on board' dediğimiz ses kartının kalitesiyle alakalı. Apple müzik dinletisi konusunda çok hassas bir firma, beats paydaşlığı ve apple music gibi uygulamalarla bunun üstünde duruyor zaten. Bu sonucu alman gayet normal. Bilgisayarına harici bir ses kartı aldığın halde (buna gerek olduğunu düşünmüyorum) sorunun düzelecektir. Anakartın üzerinden ses birimleriyle nasıl bir oynama yapabilirsin bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.