Şimdi Ara

Klimayı açtığım zaman gelen tısss sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. 3 haftadır başıma gelen olayı anlatacağım sizlere, renault megane 3 aracımın 2-3 ay önce klima gazını doldurmuştuk. Klima gerçekten mükemmel soğutuyordu hiçbir problem yoktu ancak 3 hafta önce soğutmamaya başladı sonra farkettim ki klimayı açıkken debriyaja veya frene bastığım süre boyunca tısss sesi geliyor, normal gaza bastığımda bu ses gelmiyor yada klima kapalıyken debriyaja frene bastığımda bu ses gelmiyor. Denemek için klima açıkken bir kaç defa 10-15 saniye debriyaja basılı kaldım bastığım süre boyunca tısss sesi kesilmedi ta ki ben ayağımı çekene kadar. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşmamıştım sorun ne gibi gözüküyor acaba

• aynı sorun benim araçta vardı kaçak vardı ondan tıslıyordu bir süre sonra. kaçağı onardık sorun düzeldi
  • Gazınız bittiği veya eksik olduğu için o ses geliyor. Doldurun düzelecekktir.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen benim araçta da kaçak var, yaptırmaya ne kadar tutar ortalama maliyeti

• kerem2244 K kullanıcısına yanıt
    hocam bulmaları bile dert. kompresörde kaçak varsa biraz pahalı ama boru ya da petekteyse çok tutmaz.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Bi oto elektrikçiye götürmüştüm ortalama 300 lira tutar demişti o da bulması ayrı bi dert, tampon sökülecek diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem2244

Bi oto elektrikçiye götürmüştüm ortalama 300 lira tutar demişti o da bulması ayrı bi dert, tampon sökülecek diyodu

renkli gaz basıyorlar kaçak olan yer o renge boyanıyor. genelde gözle görünen yerde olur. en fazla lifte kaldırır. tampon sökmek abartı olmuş biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.