Şimdi Ara

Klimayı açtığımda su sesi geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada durmadan bayağıdır yağmur yağıyor, neyse arabanın içinde ders çalışayım az dedim klimayi açayım içeri ısınsın. Klimayi açtım fanlardan çok çok az bir hava, fanı 4 e aldığımda su fokurduyor bir yerden. Sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su eksiltiyor mu hiç dikkat ettiniz mi ? Su sesi ilk çalıştırmada benim araçtan da geliyor klimayı sıcak seviyede açınca. Bana klima radyatörüyle ilgili bir şey olabilir demişlerdi ama baktırmadım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Su eksiltiyor mu hiç dikkat ettiniz mi ? Su sesi ilk çalıştırmada benim araçtan da geliyor klimayı sıcak seviyede açınca. Bana klima radyatörüyle ilgili bir şey olabilir demişlerdi ama baktırmadım daha.

yok hocam açtım baktım su seviyesi aynı. Arkadaşım zorlamışsındır ondan olmuştur diyor ama peteklerden hava gelmiyor. bosch servisine danıştım kalorifer sisteminde kaçırma olabilir maliyeti 500 ü bulur dedi. Açıkçası sorun ne ve napacağım bilmiyorum.
  • Açtığın şey herhalde klimadan ziyade, kaloriferdir. Kaloriferin de ayrı bir küçük radyatörü olur. Genellikle de ön göğüs içinde konumludur. Bu küçük radyatör bir şekilde hava yaptıysa su sesi gelir peteklerinden. Özel veya yetkili servise götürürsen hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Açtığın şey herhalde klimadan ziyade, kaloriferdir. Kaloriferin de ayrı bir küçük radyatörü olur. Genellikle de ön göğüs içinde konumludur. Bu küçük radyatör bir şekilde hava yaptıysa su sesi gelir peteklerinden. Özel veya yetkili servise götürürsen hallolur.

Evet hocam cahilliğime verin. Peki bu iş için ne kadar gider sizce? Bosch servisini aradım danıştım kaloriferde sızıntı olabilir, 500 Tl ye patlar falan dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.