Şimdi Ara

50k'dan 40k'ya çekebilir miyim? LYS-1 BATIRDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ygs-1 52k ygs-2 49k yaptım. LYS için 2 ay limit türev integral kastım. Rehberlik hocam onlara çalış eski konuları halledersin dedi ama baya afalladım. mat 26 net geo 16 net. 35 falan yapmam lazımken 35 soru bile işaretleyemedim moral sıfır. Fizikte 20 civarı kimya biyolojide 15 civarı yapsam mf4 için 40k yapabilir miyim? 1 yıl iytenin hayalini kurup çalıştım şuan herşey gitmiş gibi geliyor :(

LYS-2 SONRASI EDİT: Yine batırdım. Fizikten 20 beklerken 15e tamamım şuan. Bütün derslerden 13-14 net bekliyorum. Hala umut var mı? Foruma bakınca maşallah herkes döktürmüş tek ben batırmışım gibi geliyor. Bütün derslerin yarısını yaptım lan. Sıralamam düşmesi yeter demeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkedeon -- 20 Haziran 2015; 20:33:32 >

• dediklerinle çok rahat yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam matematikte 10 net az yapınca çok koydu. Geçen yıllara göre fende 15er net yaparsam(mat 35 olsaydı) 40 bin oluyordu. 15er net yapabileceğime inanıyorum fizikte 20yi zorlamam lazım en azından 45k için falan.
  • Ben de seninle aynı durumdayim benim istediğim yer 50 bin ile alıyor 54 bin oldum mat 22 geo 15 geldi fizik ortalama 22 net yapıyorum kimya 15 biyoloji 15 acaba benim iş olur mu

• Arkedeon A kullanıcısına yanıt
    bence rahat 40k olur ama fiziğe 20 diyon kimya 15. fzikten 20 yapan kimyadan rahat 25 yapması lazım.senin kimya seviyeni bilmiyorum ama genel olarak kimya fizikten daha çok yapılabiliyor söylemek istedim sadece.. sana iyi çalışmalar ve başarılar
  • mr. keen M kullanıcısına yanıt
    Hocam kimya daha zor değil mi ya bana daha zor geliyor

• mr. keen M kullanıcısına yanıt
    Kimyayı ciddi anlamda sıfırdan bu yıl öğrendim. Organik çok geç bitti ve tekrar yapma zamanım olmayınca mecbur beklenti düşük. Şuan tek amacım hepsinde 15 net çıkarabilmek. İnşallah fizik ve kimyada daha iyisi olur 2-3 gündür full konu çalışıyorum
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.