Bildirim
++50MM FOTO PAYLAŞIM NOKTASI++ (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ooo 50mm'ciler çoğalmış :) Bende D700 ile ilk turlardan bir kaç kare paylaşam :)
Lens Nikon 50mm 1.4G (Emanet :D)
@asukrumercan , o 50mm 0,95mm'ye her türlü kurban olunur :) Güzel günlerde kullanın :)
@sokak_papagani , klasik kurgu ve sokak modası fotoğrafların oldukça güzel :) Zaten bunları hatırlıyorum :)
@voldemort , netliği teyzenin gözlerine verseydin çok daha güçlü olurdu fotoğraf :) eline sağlık güzel olmuş :)
Bende D700 ile ilk turlardan bir kaç kare paylaşam :)
Lens Nikon 50mm 1.4G (Emanet :D)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 12 Eylül 2012; 12:17:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: voldemort
Tebrikler bu çok iyi olmuş -
-
-
Pentax S.M.C 50/1.4
-
Hacı 50mm K 1.4f senin lens :) K harfini bastıra bastıra yaz :D :D -
Nikon 50mm 1.4 iso 100 f16 1/60
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jimi bidaha K yazmassam iki olsun
-
Wow, son paylaşımlardan ilki iyiymiş. Çok bi 3-d -
quote:
Orijinalden alıntı: asukrumercan
quote:
Orijinalden alıntı: wox
quote:
Orijinalden alıntı: asukrumercan
Kusura bakmayin ben full frame+75mm ile foto ekleyecegim, APS-C+50mm'ye asagi yukari denk duser diye dusunuyorum. (Aslinda format da belirtilseymis daha iyi olurmus..)
50mm lens de almak istiyorum ama henuz karar veremedim..
Teknik olarak da kusura bakmayin bu ise daha yeni yeni isinmaya baslayacagim...
BU RESİMDEKİ BAYAN ÇOK GÜZEL BAKIYOR.YÜZÜNDEKİ O HAYATA KARŞI OLAN BÜTÜN OLUMU DÜŞÜNCELERİNİBAKIŞLARIYLA TAMAMLAMIŞ.AMA ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM BU İNSANLA SABAHA KADAR MUHABBET ETMEK O KADAR GÜZEL OLURDUKİ MUHABBETE DOYUM OLMAZDI.ÇOK SEVDİM BU RESMİ.TÜM HAKLARI SAKLI DEĞİLSE KOPYALIYORUM PC YE..
Sayın Wox, mesajınız için çok teşekkür ederim, gerçekten de yurtdışında yaşamama rağmen hemen hergün annem ile viber/tango'dan uzun sohbetlerimiz olur, yorumlarınız tam olarak gerçeği yansıtmış..
Bu arada geçenlerde aldığım yeni 50mm f0.95 ile bir foto ekleyeyim, simetriyi sağlamak için hafif crop'landı..
gerçektende şu bakışlara bayıldım.süper bir insan olmalı.onunla tanışmak isterdim.şöyle güzel bir adalar turu yapıp nezih bir ortamda ona kahve ısmarlayıp denize karşı muhabbet etmek isterdim.ne güzel ne mutluluk verici bir insan ya..uzun ömürler sağlıklı neşeli muhabbetler dilerim..
-
-
-
-
@caner_Fe analog özendirdin şimdi Tonlar çok iyi bu arada
Porst CR-5 + Porst 50mm f1.6
-
quote:
Orijinalden alıntı: cortextm
@caner_Fe analog özendirdin şimdi Tonlar çok iyi bu arada
teşekkürler , senin analog daha iyi -
-
Valla aga ilk parti bayat negatifle ağzımıza çaldın balı, sonra K5 benim d700 senin derken unuttun gene kiloluk penTANXını
Bu arada siyah beyazı bende zor bitiriyorum çünkü hem alırken hem banyoda pahalı namussuz -
heves kırıcı gibi olmasın ama benim foto canon 550d 50mm 1.8 ile çekildi :((( grain siyah beyaz falan yaptım :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X