Bildirim
50PUS7303/12 - 50PUS7303/62 ARASINDAKİ FARK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Philips 50pus7303 modelini Cumartesi gecesi amazondan 3262 TL'na satın aldım. Ancak siz dedikten sonra farkettim ki 12 ve 62 olarak farklı ürün var. Benim aldığım 62 olanmış. Philips'in kendi sitesinde sonu 62 olanların üzerinde YENİ etiketi var. Ancak karşılaştırıldığında TV'ler birebir ancak 2 adet fark var.
1. fark android sürümü
2. fark çözünürlük
Android sürümü güncellenir diye düşünüyorum. Ancak diğer HDMI girişlerindeki farklılıklar biraz kafamı karıştırdı açıkçası 2 TV özelliklerinde HDR Plus yazıyor ama böyle bir fark var. Müşteri hizmetlerine ulaşıp bilgi almak en sağlıklısı olacak.
Karşılaştırma linki:www.philips.com.trProducts comparisonhttps://www.philips.com.tr/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=tr_TR&catalog=CONSUMER&ctn=50PUS7303/62,50PUS7303/12
Düzeltme: Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Sonu /12 olanlar Türkiye üretimi, /62 olanlar Avrupa üretimi olarak geçiyormuş. Cihazlar birebir aynıdır ancak ufak tefek farklılıklar olabilir dendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77killer -- 13 Kasım 2018; 13:19:43 >
-
Hocam ilk olarak ilgilendiğiniz için cok teşekkür ederim.Gecen indirim de ben bu Tekevizyonu kacirdim ve suan 3650 tl bandinda amazonda.Önümüzde black friday gibi bir gün var onu bekleyeceğim.Tv size ulaştığında izlenimlerinizi bekliyorum.Muhtemelen amazondan alacağım suanda en uygun orada. -
50Pus7303/12 50pus7303/62 arasındaki farkı tam anlayamadım hangisini almalıyım sizce ? -
merhaba;
ürünü aldınız mı?
memnunmusunuz ?
Philips 50PUS7303 MODELİ -
Benim 43PUS6412/12 arkasında Polonya yazıyor ama panel Türk üretimi olabilir. Öğrendiğim kadarıyla Sunny panel sağlıyormuş bunlara. Zaten panel IPS ve düşük kalitede sorunlu bir panel olunca işkillenmiştim. Sanırım sebebi belli oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Nisan 2019; 17:52:2 > -
7303 modelini kullanan arkadaşlar memnun musunuz tavsiye eder misiniz film netflix ve oyun performansıyla genel olarak + /- düşüncelerinizi yazar mısınız benim gibi düşünen arkadaşlara yardımı olur teşekkürler -
Dün aldım, kanal geçişleri yavaş ama onun haricinde güzel televizyon. Bir de netflix uygulamasında görüntü ps4 uygulamasına kıyasla daha geç çözülüyor. Şimdilik gözlemim bunlar ama genel olarak memnunum -
55pus7303 kullanıcısıyım. Ve 1 TB'lık bir harici diskim var. Android 8.0 güncellemesiyle birlikte harici diski TV'ye bağladığım zaman kodi, vlc player gibi üçüncü parti uygulamalar tarafından diske erişilememe sorunu ortaya çıktı.
TV'nin kendi medya oynatıcısı diski otomatik olarak algılıyor ve içindeki filmleri de görüyor, ancak seçici davrandığı için tüm filmleri oynatamıyor. 10 filmden 6'sını anca oynatıyor diyeyim.
Android 7 sürümündeyken kodi ile diske erişip 10 filmin 10'unu da sorunsuz şekilde izleyebiliyordum. 8 güncellemesi ile birlikte bu sorunu yaşamış olup çözüm bulabilen varsa sevinirim. -
Farklı bir TV başlığı altında ama çözüm sürecini şimdilik burda tartışıyoruz. donanımhaber forumPHILIPS PUS6412/12 Kullanıcı Yorumları » Sayfa 14 - 15https://forum.donanimhaber.com/philips-pus6412-12-kullanici-yorumlari--127813489-14#137903838
-
Cevap için teşekkürler, dosyayı yükleyip deneyimlerimi paylaşırım.quote:
Orijinalden alıntı: yokX2
Farklı bir TV başlığı altında ama çözüm sürecini şimdilik burda tartışıyoruz.donanımhaber forumPHILIPS PUS6412/12 Kullanıcı Yorumları » Sayfa 14 - 15https://forum.donanimhaber.com/philips-pus6412-12-kullanici-yorumlari--127813489-14#137903838
-
philips tr karşılaştırmasına göre 2 özellik hariç çok fazla bir fark yok
1-dolby atmos
2-MultiRoom İstemci ve Sunucu
-
62 kodlu olanlar Türkiye üretimi, 12 kodlu olanlar da Avrupa üretimi. Fark bu. -
50pus7303 aldım bende. fakat play atore u oldukça kısıtlı. bilinmeyen kaynaklar olayı pasif durumda açamıyorum. çözümler var youtube da onları yapacak programları da kaldırmışlar plauy store dan. aptoide ve başka uyuglamalr yüklemek için önerisi olan var mı -
tam tersi demiş müşteri hızmetler siz eminmisniz bu dediğinizde ? -
Verdiğiniz linkte ikisi de Android 8 görünüyor sadece dolby atmos özelliği 12 de yok görünüyorquote:
Orijinalden alıntı: 77killer
Philips 50pus7303 modelini Cumartesi gecesi amazondan 3262 TL'na satın aldım. Ancak siz dedikten sonra farkettim ki 12 ve 62 olarak farklı ürün var. Benim aldığım 62 olanmış. Philips'in kendi sitesinde sonu 62 olanların üzerinde YENİ etiketi var. Ancak karşılaştırıldığında TV'ler birebir ancak 2 adet fark var.
1. fark android sürümü
2. fark çözünürlük
Android sürümü güncellenir diye düşünüyorum. Ancak diğer HDMI girişlerindeki farklılıklar biraz kafamı karıştırdı açıkçası 2 TV özelliklerinde HDR Plus yazıyor ama böyle bir fark var. Müşteri hizmetlerine ulaşıp bilgi almak en sağlıklısı olacak.
Karşılaştırma linki:www.philips.com.trProducts comparisonhttps://www.philips.com.tr/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=tr_TR&catalog=CONSUMER&ctn=50PUS7303/62,50PUS7303/12
Düzeltme: Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Sonu /12 olanlar Türkiye üretimi, /62 olanlar Avrupa üretimi olarak geçiyormuş. Cihazlar birebir aynıdır ancak ufak tefek farklılıklar olabilir dendi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1. fark android sürümü 2. fark çözünürlük Android sürümü güncellenir diye düşünüyorum. Ancak diğer HDMI girişlerindeki farklılıklar biraz kafamı karıştırdı açıkçası 2 TV özelliklerinde HDR Plus yazıyor ama böyle bir fark var. Müşteri hizmetlerine ulaşıp bilgi almak en sağlıklısı olacak. Karşılaştırma linki: www.philips.com.tr Products comparison https://www.philips.com.tr/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=tr_TR&catalog=CONSUMER&ctn=50PUS7303/62,50PUS7303/12Düzeltme: Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Sonu /12 olanlar Türkiye üretimi, /62 olanlar Avrupa üretimi olarak geçiyormuş. Cihazlar birebir aynıdır ancak ufak tefek farklılıklar olabilir dendi. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X