Şimdi Ara

50PUS7304 3.695₺ Amazon (YENiDEN) 🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips Ambilight 50PUS7304/62 Televizyon, 50"/126 Ekran Akıllı TV, Açık Gümüş
    www.amazon.com.tr
    Philips Ambilight 50PUS7304/62 Televizyon, 50"/126 Ekran Akıllı TV, Açık Gümüş: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07VCDXM3F/ref=cm_sw_r_cp_api_i_.lD8DbMVDAET9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TV nasıl kullanan var mı

• iyi fiyat kaçrımayın. ben pus7303 ü 3 4 ay önce vatandan 3400 e almıştım. bu biraz daha yeni ve üst bi modeli
  • Ben 49PUS7503/12 modelini almıştım 3-4 ay önce. Ambiligt özelliği şahane, loş ortamları seven birisiyim zaten tv açıkken salonda elektrik yakmama gerek kalmıyor ambiyansı çok iyi. Youtube ve netflix dışında pek kullanmasam da smart özelliği fena değil zaten android yazılımı içerdiğinden cihazı zenginleştirme durumunuz var. Cihazımdan ekran yansıtma özelliğini sıklıkla kullanıyorum sorun çıkartmıyor. Sesi iyi diyebilirim benim modelin altında (10W olması lazım) bir ses birimi var. Soracağınız bir özellik varsa ve bilgim dahilindeyse seve seve yanıtlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrinova

Ben 49PUS7503/12 modelini almıştım 3-4 ay önce. Ambiligt özelliği şahane, loş ortamları seven birisiyim zaten tv açıkken salonda elektrik yakmama gerek kalmıyor ambiyansı çok iyi. Youtube ve netflix dışında pek kullanmasam da smart özelliği fena değil zaten android yazılımı içerdiğinden cihazı zenginleştirme durumunuz var. Cihazımdan ekran yansıtma özelliğini sıklıkla kullanıyorum sorun çıkartmıyor. Sesi iyi diyebilirim benim modelin altında (10W olması lazım) bir ses birimi var. Soracağınız bir özellik varsa ve bilgim dahilindeyse seve seve yanıtlarım.
    bende vatan dan alanlardanım. 3400 e aldık ama bu 7304 olanın ayak kısmı dönüyor. yani bence 300 lira fazla verilip bu model alınabilir. yalnız kumandasını beğenmedim ben sadece 7304 ün.

ayrıca 7303 için bir soru sorucam. tv güncellemelerini yaptım ancak ekran kalitesinde sıkıntı var sanırım. 4k videolarda dalgalanma tarzı bişey oluyor. yani bana ekran 4k gibi gelmedi açıkçası. yada benim tv de sıkıntı var. test edebileceğimiz önereceğiniz bir video var mıdır?

• Yarı fiyatına vestel alırım.
  • Cihazı ps4 pro ve xbox one x ile kullanacağım.

Hdr özelliği (var diyor?) nasıl?
    Ambilight, oyun oynarken de çalışıyor mu?

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tommyburax kullanıcısına yanıt
    Bende ps4 pro için alıcan. Ambilight çalışıyor. Muadilleri arasında tüm özellikleri barından bir tv. Ayrıca dLed

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tommyburax kullanıcısına yanıt
    HD özellikli cihaz takınca (ps4 pro) otomatik algılıyor.

• Cihazın tek olumsuz yanı maç izlemeyi seviyorsanız kamera ani hareket edince görüntü bulanıklaşıyor. Tüm 50 hz lerde bu şekilde sanırım.

• Cihazın paneli ne? Alınır mı bu TV?
    Geniş salonda sağdan soldan izlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 12 Aralık 2019; 10:24:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    50” VA
    55” IPS
    58” VA

• ben onceki kampanyadan almistim
    cok memnunum . netflix te cok pratik. twitch bile yukledim izliyorum.

• bunu alsak, 7 8 ay sonra bağlantıyı kurdursak sıkıntı çıkar mı acaba. evlilik yaza olacağı için taktırma süreci uzayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Yarı fiyatına vestel alırım.
    Hangi model?

• realitych R kullanıcısına yanıt
    Kargoyu standart teslimat ile mi aldınız ? Ben ekspress yapmayı unuttum siparişte. Kapıya kadar çıkarıyorlar mı acaba standartta

• Bende Cok araştırma yaptım 50" den vazgeçtim bu ürün çok kaliteli lafım yok ama yarın ağlarsıniz küçük ekran diye benim oda 28 m2 anca idare ediyor 55 inc ona göre değerlendirin 20 m2 büyükse mümkünse 55 inc alin çünkü 4k içerikleri tam anlamiyla tadina varmıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtgrck

Bu mesaj silindi.
    Bu tv için miydi geçenlerde renkleri soluk diyen vardı samsung daha canlı diyordu deneyimlediniz mi?

• Teşekkürler paylaşım için. Aldım 1 adet.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.