Şimdi Ara

50v 22000uf kondanstör havaya uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi noldu anlamadım güzelim kondastöremi yanayım yoksa evin içi mısır cipsi gibi dagıldı onamı yahu

• benim bildiyim zener diyot yanınca kısa devre olur bu yanınca açıkdevre olmuş trafoda 70v civarında
    volt veriyor ortalık mahşer yerigibi oldu birde içinde asitmi var ne kaşınıyorum ...

100v 22000 uf kondanstör satılan bir yer varmı gören oldumu hiç ??????
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Sende bişey yok demi?
  • oncelikle geçmiş olsun.
    hangi şehirdesin hocam
  • istanbuldaysan karaköyde sanayi tipi elektronik malzeme satan yerler var.
    bu arada umarım sana bişey olmamıstır.
  • valla hala yaşıyoruzda ev berbat oldu yahu ben antalyadayım bu arada
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ac Voltajda Ters Bağlı Diyot
    2 yıl önce açıldı
    zener diyot ve normal diyot farkı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oo geçmiş olsun hoca aynı şehirdeymişiz bi tanışalım yav

patlayan kondansatör neyindi

bide hoca 50 voltluk kondansatöre niye 70 volt veriyon nasıl ucuz maytap yapılır diyemi çalışıyon

şaka bir yana bizde az patlatmadık zamanında ters voltaj verincede pis patlıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

oo geçmiş olsun hoca aynı şehirdeymişiz bi tanışalım yav

patlayan kondansatör neyindi

bide hoca 50 voltluk kondansatöre niye 70 volt veriyon nasıl ucuz maytap yapılır diyemi çalışıyon

şaka bir yana bizde az patlatmadık zamanında ters voltaj verincede pis patlıyo

birzamanlar bir anfiden 2x70v bir trafo sökmüştüm bunu redresör yapıp evdeki kuru aküleri
    dolduruyordum redresör deyip geçmeyın 30A 45v 1 den 30 amperekadar amper ayarı
    7v tan 45 voltakadar da voltaj ayarı yapıyordu amper ayarı 20khz PWM devresi yanişimdi
    sordugun soruya yanıt olarak aradaki zener yanınca kondanstöre 70 v gidiyor zatan bu
    zener diyot çok yanıyor herzaman kısa devre oluyordu deyiştirip devam ediyorduk ama açık devre olunca
    NÜKLEER BOMBA gibi patladı yakınında olanı bilmiyorumda heralde biraz gıdıklardı ........
    o nebiçim gürültüydü öyle beee...

• kardeş eminmisin ben hiç 22000mf kondansatör duymamıştım.antalyada ben 63volt 10000 mf zor buluyorum

hocam antalya merkezdemisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 8 Ekim 2006; 19:39:43 >
  • bende karaköyde bulamıyorum kapasiteli. en çok 10.000 buldum. bide boyutları çok iri. uydurukları piyasaya veriyolar galiba
  • kondanstörün üstünde motorola yazıyordu
    bu arada sezer1247 yede hemen yanıt olsun ben ANTALYA/ALANYA dayım
  • çok geçmiş olsun kardeş
  • Aman kardeşim boşver kapastoru Gelen mama gelsin sana gelmesin .....Bunları devreye baglamadan önce enerji ver ve bunların pcb üzerindeki yerlerinden voltaj ölç ama çarpılma eline eldiven vs tak bu dedigimi tv de yapma ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.