Şimdi Ara

50vt50 mi ? philips 8007 mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismail84

ben de yakında düğün yapacağım ve şu an evimi hazırladım eşyalarımı aldım en son aldığım eşyam ise Panasonic P42GT50 plazma tv oldu.aile evimde yıllardan beri panasonic plazma kullanan ve son derece de memnun olan biri olarak kendi evime de plazmadan başka bir seçenek hiç düşünmedim!sadece hangi seri alacağım konusunda biraz detaylı araştırma yaptım.mevcut bütçem ve kullanım amaçlarımı göz önüne alarak ve andy1 hocamın da tavsiyesiyle 42gt50 aldım.15 gündür kullanıyorum.
    ne kadar isabetli ve doğru bir seçim yaptığımı kullandıkça görüyorum ve bunun mutluluğunu yaşıyorum.
    plazmalar hakkındaki bilinen tüm kötü özellikler artık çok eskilerde kaldı.günümüzde tek olumsuz özellik olarak ledlere göre nispeten daha fazla elektrik yakması gösterilebilir.
    sürekli bahsedilan en öenmli konu ekran izi olayı.ben 2010 model g15 plazmamda bile ekran izi olayı yaşamadım.ara sıra yaşadım evet ve bunu gördüm de ancak panel bunu belli bir süre sonra telafi etti ve izden eser kalmadı.gt50'de ise ekran izinden hiç eser yok!
    bir diğer olay ekran yansıması olayı.ben bu olayı inanın bir türlü anlayamıyorum bende sorun var galiba.bu olayı en az 3 defa farklı mağazalarda defalarca test ettim kendi gözümle şahit oldum.mağazalardaki tvlere 10-15 metre mesafeden yaklaşık 130 derecelik bir açı yapacak şekilde yandan baktığımda ekrandaki görüntüyü o açıdan ve mesafeden en net olarak sadece plazmalarda gördüm led ekranlarda o açıdan görüntü nerdeyse sıfırdı.ne 2010 model plazmamda ne de yeni aldığım modelde şu ana kadar çok rahatsız edecek şekilde yansıma olayıyla karşılaşmadım ama ne hikmetse herkesin ağzında plazma yansıma yapar lafı almış başını gidiyor.hele ki kuzenimin 2011de 2500 tl para vererek aldığı sony led tvde gördüğüm yansıma olayından sonra evdeki plazmamın nasıl bir nimet olduğunu daha iyi anlamıştım.
    ben tv alacak olan herkesin kesinlikle ama kesinlikle plazma almasını ve evinde gerçek tv keyfini doyasıya yaşamasını isterim.hele ki almayı düşündüğünüz model efsane olmuş referans seri VT50 ise bunu düşünmek bile hatadır.alın bir 50VT50 keyfinize bakın

• 50vt50, led tv düşünürken hep bu tv tavsiyeleri ile karşılaşıyorum. Tıpkı 2008 yılında LCD düşünürken poineer kuro ile karşılaştığım gibi. Kuro almıştım ve halen sorunsuz kullanıyorum. Hala sd yayında dahi HD kalitesi gibi. Ama HD yayında ledlerin başarısı çok daha iyi.

Şimdide pana 50vt50. Philps hep aklımda ancak işyerinde kullandığım 5507 donanım olarak ihtiyaçlarıma cevap vermemesi, mkv, dts gibi bir çok formatı tanımasındaki istikrarsızlığı, altyazıda Türkçe karakteri tanımaması gibi bir çok sorunun 7007, 7008 gibi amiral gemilerinde de olması beni soğutmakta. Ama aklım yine de onda ambilayt, görüntü kalitesi vs..

Sony nedense hiç ilgimi çekmedi, sınıfın güzel kızı, ancak gönlüm başkasında ...

Samsung bence f 7000 veya f 8000 ile gayet başarılı televizyon çok şık bence görüntü kalitesi de oldukça güzel, smart ve diğer donanımlar üst düzeyde ancak nedense forumun istenmeyen çocuğu gibi, üvey evlat ama yakışıklı. Ben ilk gördüğümde alacağım tv dedim ama gördüğü muameleler beni düşündürmeye başladı.

Şimdi görücü usulü gibi aklıma vt50 girdi. Araştıralım bakalım nasıl tv. Bu kadar ergime rağmen forumda konu başlığını göremedim. Kuro nun hala 658 sayfalık başlığı gündem de. Belki ben göremedim. Bir de bu mode bulmak zor gibi, bir kaç siteye baktım bulamadım.

Hadi hakkımızdan hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düşündüğünüzde haklısınız, panasonic 50vt50 kullanıcılar kulübü diye bi konu açmak lazım aslında ama kullanan kaç kişi var bulmak zor :)
    panasonic cilerin sayfası var ama ordada 50vt50 nin yer aldığı konuları okumak baya zor olur haklısınız dediğinizde
  • henüz ülkemize gelemeyen 2013 modellerden st60 bir vt50 den daha iyi oldugu ve smart özelliklerinin çok üstüün oldugu
    söyleniyor
    devamı olan vt60 ve zt60 ise eşsiz dünyalar! insallah sorunsuz paneller olurlar
    vt50 almak isteyenler biraz daha bekleyip bu modelleri görün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

düşündüğünüzde haklısınız, panasonic 50vt50 kullanıcılar kulübü diye bi konu açmak lazım aslında ama kullanan kaç kişi var bulmak zor :)
    panasonic cilerin sayfası var ama ordada 50vt50 nin yer aldığı konuları okumak baya zor olur haklısınız dediğinizde

ALIP KULLANAN kişilerin bir çoğu bir köseye cekiliyor dahada foruma ugramıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

henüz ülkemize gelemeyen 2013 modellerden st60 bir vt50 den daha iyi oldugu ve smart özelliklerinin çok üstüün oldugu
    söyleniyor

Bahsettiğiniz modellerin geliş tarihiyle ilgili bir bilginiz var mı? Malum insanlar çoğunlukla belli tarihlere kadar yetişmek durumundalar dolayısıyla zaman önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoke2efreet

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

henüz ülkemize gelemeyen 2013 modellerden st60 bir vt50 den daha iyi oldugu ve smart özelliklerinin çok üstüün oldugu
    söyleniyor

Bahsettiğiniz modellerin geliş tarihiyle ilgili bir bilginiz var mı? Malum insanlar çoğunlukla belli tarihlere kadar yetişmek durumundalar dolayısıyla zaman önemli.

mayıs ilk haftası denmişti panasonic tarafından ama nedense geçikti
    an meselesi
    hatta mediamarkta zt60 (en vip plazma) vitrinde görenler olmuş sanırım uzun sürmez?

• 60zt60 ve fiyatı :)
     50vt50 mi ? philips 8007 mi ?
  • bu da panel zt60
    cekim: berlin alexander platz saturn..
  • hocam güzel söylüyorsunda televizyona ayırdığım bütce 1500 euro philipsle panasonic arasında gdiyordum, biraz daha panasonice yöneldim gibiydim ama yeni cıkan ürünler hakikaten cok pahalı yani bu kadar da yazık yani verilen paraya
  • quote:

hocam güzel söylüyorsunda televizyona ayırdığım bütce 1500 euro philipsle panasonic arasında gdiyordum, biraz daha panasonice yöneldim gibiydim ama yeni cıkan ürünler hakikaten cok pahalı yani bu kadar da yazık yani verilen paraya

60-65inc zt60 al demiyoruz bizde sana :)
    ST60 fiyatları senin bütçene uyan seviyede olur büyük ihtimalle
    bir çok model tvdende iyi sanki?
  • 50vt50 tabiki
  • 50st60 ın fiyatı 1799 euro baya uyuyo benim bütceye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHMETSELCUK -- 30 Mayıs 2013; 13:46:46 >
  • quote:

50st60 ın fiyatı 1799 euro baya uyuyo benim bütceye

MÜMKÜN DEĞİL O FİYAT OLAMAZ :)
  • bi ara ugradığımda saturn da onunda fiyatını ceker koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

quote:

60zt60 ve fiyatı :)

bu gerçek mi ya?

inanması zor olmaması gerek
    gercek evet
    sınınrlı sayıda 20.000 adet üretildi
    ve su an kapıs kapıs gidiyor burda
    pio dan sonra alınabileceklerin en üst zirvesindeki tv
    al ve keyfini yaşa :D

• mellun kullanıcısına yanıt
    euro o fiyat 1-2 yıl sonra 5-6 civarı olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Temmuz 2013; 2:40:10 >
  • philips 8007 ben kullanıyorum şu ana kadar en memnun oldugum televizyon..
  • Enteresan diye yazdım, VT50 ile Philps 8007 size kim kıyas yaptı, gerçekten merak ettim ?

8007 sadece emsal serilerle kıyas yapabilirsiniz, standart serilerle, VT50 ile kıyas yapılması imkansızdır, kıyas yapacaksanız basit bir örnek vereyim, mutfakta görüntü olursun derseniz 8007 diyebilirsiniz, sadece bu şekilde kıyas yapılabilir !

Mutfak örneğim yanlış anlamayın, her iki panel arasındaki net farkı belirtecek bir tanım olduğu için yazdım !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.