Bildirim
50vt50 mi ? philips 8007 mi ? (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
o yüzden diyorumya daha çok büyümemiz lazim diye :) -
Avrupa örneği vermeyin :) Almanyada Üniversiteye giden gençe Devlet iş bulur yarım gün 800 Euro maaş alır ve ekler bu para senin 1 kuruş vergi almıyorum ama Devletine uyanıklık yaparsan canını yakarım !
Foruma bakın, Uzmanlar ile dolu, aralarında Milyon liralık satış yapıp bir kuruş vergi vermeyenler kimler biliyorsunuz, bunlarda Devletini soyar, Vatandaşı soyar, el altından ürün satar, Asgari ücretle çalışan garibanda canı çıkar sırf Ailecek bir tv alabilmek için !
Almanya örneği vermişsin, Almanya yaşıyorsun sanırım, acaba Almanyada veya Hollandada bunu yapsalar başlarıne ne gelir?
Ben söyleyeyim 7 sülalesini Devlet kurutur, Almanya dışında ev yada para birikimlerine kadar el koyar, ve hapse atar hapistede yan gelip yatırmaz, it gibi çalıştırır birde hapiste yatak yemek parasını bu Asalkalara ödetir !
Örnek veriyorum geçen sene İngilterede yaşandı, uyanık Yunanlı aynen forumdaki komisyoncular gibi yan gelip yatıyor el altından firmaya müşteri bulup yolluyor, avantasını alıyor, takipe alınış yakalandı, Yunanistandaki 3 dairesi elinden gitti, 400.000 Sterlin ceza yedi, 2 senede hapis ve Yunanistana postaladılar !
Türkiye artık Devlet olarak piyasaları ciddi denetime almalı, iddia ediyorum Avrupadaki yasalar ve denetimler yapılsın, Türkiyede herşeyin fiyatı düşer !
-
vt50 -
vt50 tabiki daha iyi referans tv led tv ile karşılaştırılırsa full led tv ile karşılaştırın ama fiyatları çok yüksek o yüzden bu alt serilerle karşılaştırıyoruz hx850 ve 8007 gibi yapcak bişey yok tercihlere göre alın -
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: hbasaran82
quote:
Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK
hocam güzel söylüyorsunda televizyona ayırdığım bütce 1500 euro philipsle panasonic arasında gdiyordum, biraz daha panasonice yöneldim gibiydim ama yeni cıkan ürünler hakikaten cok pahalı yani bu kadar da yazık yani verilen paraya
60-65inc zt60 al demiyoruz bizde sana :)
ST60 fiyatları senin bütçene uyan seviyede olur büyük ihtimalle
bir çok model tvdende iyi sanki?
S60 lag değerleri yarı yarıya olsa hemen alırdık :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X