Bildirim
510 K dan 220 K YA ÇEKİLİR Mİ ?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cekemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Paralel Williams
Cekemezsin
Max kaça çekilir hocam ? -
Up
Ygs de sınavda adını yazıp çıktın mı naptın
sıralama konusunda yanlış bilgi vermek istemem çünkü hiç belli olmuyor me olacağı
Fazla çalışamadık hocam heycanda vardı sıralama konusunda zaten tahmin istiyorum -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: serkantok
quote:
Orijinalden alıntı: Paralel Williams
Cekemezsin
Max kaça çekilir hocam ?
300-350
Haha bilginiz yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkantok -- 23 Haziran 2015; 15:51:56 > -
Upup
300k dan iyi yapan rahat ama 200 olur mu bilemem dicektim okul az veriyormuş.300gelir herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Uykusuz1905
300k dan iyi yapan rahat ama 200 olur mu bilemem dicektim okul az veriyormuş.300gelir herhalde
Saolun yorumunuz için
ben ygs 700 bin idim 20 mat 30 edb 14 cog ile 140 a cekıyorum sen nasıl cekemıyceksın onu anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: hopa78
ben ygs 700 bin idim 20 mat 30 edb 14 cog ile 140 a cekıyorum sen nasıl cekemıyceksın onu anlamadım
Hocam ben de bilmiyorum ki arkadaslar 300 350 diyor belki okul puanından dolayıdır 25 puan verecek çünkü bide puanzada hesaplıuorum okul puanı ile bilrlikte 2014 242 k ya atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dhnin Babası
olur bence
inş hocam -
Ygs 5 600bin
Edebiyat 40 net Coğrafyada 15 net
Matematik 11net geometride 1 net Obp 40 puan eklenecek Tm 2 120 130 bin olurmu sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreca274 -- 23 Haziran 2015; 17:28:59 >
upupup -
up -
hocam bence çekersin gibi geliyo bana hayırlısı olsun senin için dostum inşallah çekersin inşallah daha iyisi olur kardeşim benim -
quote:
Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi
hocam bence çekersin gibi geliyo bana hayırlısı olsun senin için dostum inşallah çekersin inşallah daha iyisi olur kardeşim benim
Allah razı olsun teşekkür ederim :)
Benzer içerikler
- iç mimarlık ve çevre tasarımı önü açık mı
- kırık obp nedir
- 200 günde yks biter mi
- limit kronometre paragraf cevap anahtarı
- hayla ne demek
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X