Mrb Arkadaşlar.Pcm de nvidia geforce5200 128 mb ekran kartı kullanıyordum.Şimdi ise değiştirdim yerine 512 Mb geforce 7600 GS aldım. Pc nin özellikleri bunlar:512 ram,3.0 işlemci çift çekirdek.ama nedense 512 mb ekran kartı özelliklerini oyunlarda hiç yansıtmıyor.aşaırı derecede kasıyor bunun nedenini anlamadım,açıksası 128 mb ekran kartım daha iiydi arada büyük bi fark var.bn bunun ekran kartından kaynaklandığından sanmıyorum bi bilginiz varsa söylerseniz sevinirim.Saygılar
Up yardım arkadaşlar
driver ını yüklemişindir umarım.açıkçası ikisini karşılaştıracak kadar kötü bi performans verdiyse aklıma bi bu geldi
quote:
Orjinalden alıntı: cakalpup
driver ını yüklemişindir umarım.açıkçası ikisini karşılaştıracak kadar kötü bi performans verdiyse aklıma bi bu geldi
Peki bu driveri Ekran kartının kutusu içindeki cd den mi yüqleyeceğiz ?
Bir de RAM almayı dene ve desteği varsa dual kullanmayı dene... İşlemcin ileride değişim isteyecektir de şimdilik (Ram hızları ve geçikmeleri önemli onlara dikkat ederek) biraz bellekleri arttır bence faydası olur...
-öncelikle ekran kartının mb'ına bakma burda defalarca söylendi öenmli olmadığı tamamen kandırmaca -7600gs fx5200'ten 100 kere iyidir -7600gs yinede güncel oyunları full grafikte çalıştırabilcek bi ekran kartı değil , aşırı derecede performans bekleme .. -güncel driverlarını yüklersen sorun düzelebilir
o 512 mb in max 256 sini kullanabilir o kart yani bosu bosuna para vermissin yazik mb lara asla aldanmicaksin mb lar tamamen goz boyama cunki
512mb olması önemli değil sonuçta kart orta segment kartı, (büyük ihtimalle de DDR2) bu arada fx5200den fazla kasması bazı oyunlarda normal olabilir, 5200 çoğu dx9 efektini rüyasında dahi desteklemediği için oyunlarda yüksek fps verir, ama 7600GS gerçek bir dx9c kartı, tüm dx9c efektlerini işleyebildiği için yüksek çözünürlük ve ayarlarda kasabilir, örneğini kendimden biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ReLightboy
quote:
Orjinalden alıntı: cakalpup
Peki bu driveri Ekran kartının kutusu içindeki cd den mi yüqleyeceğiz ?
verdiği cd de mevcuttur.ancak güncelini yüklemek istersenwww.nvidia.com sitesinden kendine uygunu seçip indir.yükle bilgisayarı tekrar başlat.o iş tamam
ya driverleri yuklu olmassa zaten oyunu acmaz....windows un driverleri ilede o kadar fazla bi performans farkı olmaz oyunlarda...bence sen hangi oyunu ne ayarda oynamaya calisiyosun onu sole..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme