bu model fiyat çok çok uygun havale ile 288 ytl 1gb tek eksik radyosu olmayışı radyolusuda var ama arada çok fark var o fark a değmez bence
creative lerin bas kalitesi iyi mi yoksa sıradan bir radyonun verdiği çatlak tiz ses olaraktan yüksek mi .
Onu bilmem de genel ses çok düşük :)
muvo nun playlıst ozellıgı var !!
bende de var.. ayrıca muzıo da var
muzıo da tavsıye ederım..
quote:
Orjinalden alıntı: xlynx3
muvo 4gb alırsınız da kullanırken baya bi sıkılırsınız.. kendi içinde playlist yapma özelliği yok.. şarkıları tek tek ilerleyerek bulacaksınız.. sadece klasör özelliği war bildiğim kadarıyla şarkıcı şarkıcı klasör yaparsınız bilgisayardan ancak öyle kullanırsınız.. o zmn klasör klasör atlatabilirsiniz.. şöyle diyim ben size.. winampı açtınız , şarkları ekleyeceğiniz yere sadece bilgisayardaki 1 klasörü ekliyorsunuz ve o klasör içindeki şarkıları tek tek ilerleyerek dinleyebiliyorsunuz.. tabi kullanmadan sıkıntısını bilemezseniz ama tavsiyem şudur ki o kadar para vermişken az daha verip geniş ekran menülü ipod mini, zen micro tarzı bşi alın.. gerçi zen micro türkiyede çok pahalı 500ytl civarı ama ben amerikadan 330YTL ye getirtmiştim şu forumda bahsi geçen siteden..ama ne yazıkkı artık 100 euro üstü göndermiyolar yane ordan alamıyoruz maalesef
mp3 playerlarla 5 seneden bu yana ilgilenen biri olarak tavsiyem budur arkadaşlar.. yüksek kapasitelide menü, navigasyon önemli.!!
KARDEŞ. VALLAH BEN MP3 PLAYERDE İNF'DEN İYİSİNİ TANIMAM BEN KULLANIYORUM HARİKA BİR ŞEY
KARDEŞ. VALLAH BEN MP3 PLAYERDE İNF'DEN İYİSİNİ TANIMAM
Sadece gülüyorum ve soruyorum bu güne kadar hiç mp3 player tanıdınmı? (inf i saymıyorum bile )
haha bende infi tanımam, bua arad insanlar tleefon tlefon diyosunuz da , onlar telefon, müzik dinlemek amaçlı yaratılmış değiller yani ses kaliteleri
Bak AMAZON.COM a gir ve yaklaşık olarak creative in 512 MB lık ekranlı-radyolu vs iyi bir modelini 80-90 euro civarı sipariş et, 100 euro yu geçmedikçe istediğini bu şekilde al, hemde türkiye fiyatının yarısına...
gel sana sony nw e 505 512 mb + radyolusunu satıyım 300 e bırakırım piyasada 300 milyona kaliteli pek birşey kalmadı
muzıo mpıo creatıve
tabı hepsı flash dısk lı alma 3 unden bırını al..
INF iyidir abicim. Bilgi için:http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=83562 Yalnız, 1- Ses biraz düşük 2- Tek tuşla radyo kaydı yok, menüde bayağı bir dönüp dolaşman gerekiyor, parça bitiyor 3- Ürünün nerede üretildiği falan belli değil, türkçe kitapçıktan hiçbir şey anlaşılmıyor, İngilizcesinden çözmek gerekiyor. Velhasıl bu dezavantajlarına rağmen oldukça ucuz ve diğerlerinin hemen tüm işlevleri var.
Merhaba benim elimde iki haftalık bir Creative Muvo TX 512 Mb radyolu ve her türlü özelliği olan bir mp3 çalar var. Kutusunda ve garantili satabilirim. İstersen fiyatını bir sor. Ben sordum ve 200-220 ytl arasında. Ben 185 ytl'ye satabilirim. Ankara'da oturuyorum elden yada kargo ile gönderebilirim (kargo ücreti size ait). korayekmekci@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme