Şimdi Ara

512 mp3 player alcam önerileriniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba millet 512 mb mp3 player alcam..
    300 ytl gibi bi para ayırmayı düşünüyorum..
    önerilerinizi bekliyorum...

• sx1 ve 512 mb mmc kart al
    430+100=530 ytl ye hen süper telefon, hemde 512 mb mp3 player olsun ben 4 aydır kullanıyom mesela

tabii tel. varsa onu satarak fiyatı 300 e düşürebilirsin
  • dostum sandısk'ın 512 mb mp3 player'ını al.radyo var.ses kayıt var fiyatı da yaklasık 260-280 ytl arası bence en mükemmel ve özelliğine göre de en ucuz mp3 player'ı

www.teknosa.com.tr bu adresten ıncele goreceksın
  • hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 2 Temmuz 2005, 3:56:31 >
  • Creative MUVO 4 GB 270 ytl hepsiburada.com
  • GErçekten Muvo şarj edilebilir pili + fiyatı ile gerçekten süpermiş bende alacağım
  • dün creative muvo tx fm 512 mb aldım.hepsi burdadan.(siteye güvenemememe rağmen) oldukça güzel ses kalitesi güzel.radyosu ses kaydı oldukça başarılı aynı zamanda veri depolama işi başarılı öneririm.6 taksitle 220 YTL ye aldım.öneriririm.saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı uurlu olsn
  • bencede muvo al , ben kullanıyorum çok memnunum boşver 512 yi falan krallar gibi 4 gb
  • dostum bence sen mp3 player yerine motorola mpx200 al.
    birde 512 bellek al.
    hem telefon olarak hemde mp3 player olarak kullan.
    fiyat olarakta 250 ytl civarında

(birde mp3 yerine ogg formatını kullanırsan tonlarca parçayı tele koyabilirsin.)
  • inf 512 mb oled ekranlı alabilirsin.. bn kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainman7

dün creative muvo tx fm 512 mb aldım.hepsi burdadan.(siteye güvenemememe rağmen) oldukça güzel ses kalitesi güzel.radyosu ses kaydı oldukça başarılı aynı zamanda veri depolama işi başarılı öneririm.6 taksitle 220 YTL ye aldım.öneriririm.saygılar...

valla bende kullanıyorum gerçekten çok memnunum hem hafif hem küçük hemde ses gerçekten çok iyi
  • genX 7 in 1 almanızı öneririm hem ucuz hem çok fazla özelliğe sahip
  • Muzio JM-250 de iyi. 65000 renk ekranı var. SNR gayet yüksek. Çok kullanışlı. Bundan da iyisi i-river olabilir...
  • sony mp3 tavsiye ederim...
    ben 2 aydır türkiyeye gelmesini bekliorum..
    aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz...
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=NW-E505S
  • Selamlar , 4 GB creative muvo2 mp3 player adana garanti bilgisayarda 165$ + KDV ye dusmus ... ordan bir arkadasa 175$ + KDV ye almistik gecen hafta .... Kargo aliciya ait olmak uzere her yere kargoluyorlarmis ... haberiniz olsun ...
    satis@garantipc.com dan bir gorusun derim ....
  • muvo 4gb alırsınız da kullanırken baya bi sıkılırsınız..
    kendi içinde playlist yapma özelliği yok.. şarkıları tek tek ilerleyerek bulacaksınız..
    sadece klasör özelliği war bildiğim kadarıyla şarkıcı şarkıcı klasör yaparsınız bilgisayardan ancak öyle kullanırsınız.. o zmn klasör klasör atlatabilirsiniz..
    şöyle diyim ben size.. winampı açtınız , şarkları ekleyeceğiniz yere sadece bilgisayardaki 1 klasörü ekliyorsunuz ve o klasör içindeki şarkıları tek tek ilerleyerek dinleyebiliyorsunuz..
    tabi kullanmadan sıkıntısını bilemezseniz ama tavsiyem şudur ki o kadar para vermişken az daha verip geniş ekran menülü ipod mini, zen micro tarzı bşi alın..
    gerçi zen micro türkiyede çok pahalı 500ytl civarı ama ben amerikadan 330YTL ye getirtmiştim şu forumda bahsi geçen siteden..ama ne yazıkkı artık 100 euro üstü göndermiyolar yane ordan alamıyoruz maalesef

mp3 playerlarla 5 seneden bu yana ilgilenen biri olarak tavsiyem budur arkadaşlar..
    yüksek kapasitelide menü, navigasyon önemli.!!

• quote:

Orjinalden alıntı: a_akarsu

inf 512 mb oled ekranlı alabilirsin.. bn kullanıyorum çok memnunum

+1 oled ekranıyla çok tatlı görünüyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xlynx3

muvo 4gb alırsınız da kullanırken baya bi sıkılırsınız..
    kendi içinde playlist yapma özelliği yok.. şarkıları tek tek ilerleyerek bulacaksınız..
    sadece klasör özelliği war bildiğim kadarıyla şarkıcı şarkıcı klasör yaparsınız bilgisayardan ancak öyle kullanırsınız.. o zmn klasör klasör atlatabilirsiniz..
    şöyle diyim ben size.. winampı açtınız , şarkları ekleyeceğiniz yere sadece bilgisayardaki 1 klasörü ekliyorsunuz ve o klasör içindeki şarkıları tek tek ilerleyerek dinleyebiliyorsunuz..
    tabi kullanmadan sıkıntısını bilemezseniz ama tavsiyem şudur ki o kadar para vermişken az daha verip geniş ekran menülü ipod mini, zen micro tarzı bşi alın..
    gerçi zen micro türkiyede çok pahalı 500ytl civarı ama ben amerikadan 330YTL ye getirtmiştim şu forumda bahsi geçen siteden..ama ne yazıkkı artık 100 euro üstü göndermiyolar yane ordan alamıyoruz maalesef

mp3 playerlarla 5 seneden bu yana ilgilenen biri olarak tavsiyem budur arkadaşlar..
    yüksek kapasitelide menü, navigasyon önemli.!!

Çok çok doğru...

• Ya arkadaşlar ben Creative TX FM 512 aldım sesi az geldi bana. Yani bendeki Sony Walkman'dan çok az sesi. Yanımdan bi dolmuş geçse duyulmuyo sesi. 0-40 arası ses limiti var, 15'te iken zaten hiç ses yok yani 15'in altını neden koymuşlar anlamadım. Acaba makina mı sorunlu ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.