Şimdi Ara

52'' inch Plazmada, htpc sistem için ucuz oyun kartı tavsiyeleriniz nedir? yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salonumda 52'' plazma tv'ye bağlı olarak kullandığım bir htpc sistemim var, Gigabyte MA 78GM-UD2H anakart ve AMD 7750 BE işlemcisi var, 2 GB de rami olan bir makina... üzerinde Ati HD 3200 onboard ekran kartı bulunmakta. Çok nadir oyun oynayan biriyim ancak arada sırada arkadaşlar gelince PES, Street Fighter 4 gibi oyunlar oynamak istiyorum... malesef uzerinde onboard kart çok yetersiz, çok nadir oyun oynayan biri olarak konsol düşünmüyorum bu sebeple bana az enerji çekecek (Güç kaynağını değiştiremem) ve oyunları 1280 1024 yada 1368 720 gibi çözünürlükte orta ayarlarda akıcı oynatacak erkan kartı tavsiyenize ihtiyacım var.... 4770 düşünüyordum ama malesf piyasada yok... 9600gt sizce işimi görür mü? Ayrıca hdmi çıkışı olsun istiyorum, dvi hdmi adaptörü üzerinden ses iletilemiyor bildiğim kadarıyla, yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fransadanfransua -- 31 Mart 2010; 17:27:46 >

• http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1211

Bunu alabilirsiniz,Green modeli..Enerji tasarruflu seriden.Aynı kartı kullanıyorum,işlemcim sizinkinin bir üst versiyonu.Crysis,Metro 2033 oyunları hariç her oyunu full ayarlarda(AA,AF dahil,tabi AA 2x,4x fazlası zarar,Af ise oyununa göre 8x-16x) 30Fps üstü oynatabiliyor(1280x1024).

Ya da Ait HD5670 modeline de bakabilirsiniz..
  • çok teşekkür ederim, böyle bir kartın varlığından haberim yoktu, sanırım aradığım kart bu, uygun fiyat + düşük güç tüketimi + hdmi çıkış :)
  • Evet HD5670 512 MB da bakabilirsiniz, harici güç girişi olmayan en performanslı iki ekran kartından biri (Diğeri GT240)
  • Önemli değil,eğer bütçeyi biraz daha arttırırsanız yine E-Green serisinden 1Gb Gts250'yi öneririm..Aynı özellikler mevcut..Ama bu kartta her koşulda istediğinizden fazlasını vericektir
  • tekrar teşekkürler, HD5670 biçilmiş kaftan, ayda yılda oyun oynayacak harika bir f/p ürünüymüş.
  • ati seçimi daha iyi olacaktır herhangi bir ara aparat takmadan hdmi üzerinden hem ses hem görüntü aktarabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. el ürünlere bakın derim.
    HD4770 veya GTS250 işinizi görür diye düşünüyorum...
  • fazla oyunoynamıodun ya artık seytan durter oynarsın emın ol tadı alınca ınsan bırakamıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.