Şimdi Ara

(5200 TL)Samsung Galaxy M52 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
18.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

satıcı hepsiburada olmalıydı yoksa ödemez

• acemix kullanıcısına yanıt

Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri eski telefonun ödemesinin yattığı günden sonra 14 gün sürer dedi. Bilginize. Benim galaxy A5 2015 vardı 505 tl nakit verdiler. 600 de cüzdana yatacakmış. İyi forumlar

• fiyat arttı , acayip bir ülke olduk yaw :D

• Gerçekten şaka gibi fırsat bulup alamadım sabahtan, sonra fiyat değişti amazon 200 artmış herşey de bu kadar oynak fiyat olamaz

• gazimath G kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler, öğrendiğimiz iyi oldu. benim de iphone 7 32 gb vardı. 2688 lira verdiler. 2 gün içinde bedeli yatacak. 14 gün bekleyelim madem, ayrıca yazmayalım desteğe bir daha. ben a53 aldım gerçi. 1000 lira iade gelecek. 3788 liraya iphone 7 satmış olacağım. oldukça iyi geldi bana.

• aile fertleri için 3 tane m52 almayı düşünüyorum. şu an en ucuz fiyat trendyol'da samsung türkiye tarafından 5400 liraya satılıyor. 3ü birlikte 16200 lira ediyor. faydalanabileceğim kampanyalar neler acaba?

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt

Trendyolun eski günleri geride kaldı kupon konusu vs bitti ..Amazon dan aldım dün ,bende sizin gibi hızlıca araştırdım bulabildiğim world 40 chip para oldu ancak ..

• Trendyolda siyah olan 5299

• nerede gördünüz? akakçe'de bir yerde 5299 yazıyor ama siteye gidince 5399.

(5200 TL)Samsung Galaxy M52 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Ihtiyacım olsa kesin alirim,alan alsin,yarin euro 19u görür

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt

akşam 5299 a dustu ben aldım . sonra 100 tl zam yaptılar

• Hepsiburada'da şu an 5509 ama bana özel "5000 lira üstü telefonlarda 250 lira sepette indirim" fırsatı gözüktü, 5259'a gelmiş oldu. belki size de çıkar, bi kontrol edin derim.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m52-5g-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00000SR02B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 10 Haziran 2022; 21:37:46 >
  • Yeni telefon için ek ödemesini alan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt

1 haziranda teslim aldığım, 10 haziranda easycep tarafından da eski ürün bedel ödemesi yapılan telefon için henüz ek ödeme alamadım. dün akşam destek kaydı açtım bakalım ne olacak

• hortlatıyorsunuz tekrar bu fiyatlara var sanıyorum.

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt

Ben aldım ek ödeme. Eski telefon ücreti yattıktan sonra bir hafta içinde ek ödemede yattı. Kayıt açtırın yardımcı oluyorlar.

• 1 ayda 1.100 tl artmış fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.