Şimdi Ara

529 TL High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu fiyata gold+80 power çok ilginç sipariş verdim yarın bende inş... işlemcinizin wattı yüksek 125 ve üzeri ise şiddetle tavsiye ederim çünkü bir tek japon kapasitörlü powerlar dayanıklı oluyor,öbürlerinin ömrü3-4 seneyle sınırlı kalıyor,makinalar reset atmaya başlıyor şu an thermaltake smart rgb 600 watt kullanmaktayım 65 w işlemciyle çalışıyor ,125 w ile çalışmıyor başka bir powerla denedim 125 w işlemci çalışıyor sıkıntı yok .....bunu tecrübe ettim aklınızda olsun bilginize

• xxxcem kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• urunu aldim dun geldi maalesef cok bariz sekilde coil whine (bobin sesi) mevcut. degisim talebinde bulundum bakalim akibeti ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Tier B, ama yüksek kaliteli bir model değil bu haberiniz olsun. Bu arada High Power evet ana akım üretici, ama en düşük kaliteyle üretim yapan ana akım üreticilerden birisi. Yani High Poweri, Seasonic, Fsp, Cwt, Enhance gibi üreticilerle kıyaslamayın. Seasonic Mercedes S'se High Power Renault Cliodur. Ayrıca,600e zorlasaniz bütçeyi kapalı kutu ROG Strix 650W, RM650, MSI A650GF gibi psular düşürebilirsiniz. Ya da ikinci el 1-2 ay kullanılmış alırsınız, ki bu psular performance GD ile kiyaslanmaz bile. Ayrıca, Markalara fason üretim yapıyor olması o PSU firmasının çok kaliteli işler yaptığını göstermez. Corsair PSUlardan örnek veriyorum. En tepe seviye AX serisi psularını yıllardır Seasonic üretir. Bı alt seviye RM ve RMx serisini Channel Well üretir. En alt seviye VS-CV serisini eskiden HEC üretiyordu, hala aynı mı bilmiyorum. Şimdi sırf HEC Corsaire PSU yapıyor diye kaliteli mi oluyor? Evet fason PSU yapıyor da, en alt seviye modeli yapıyor :) High Power da benzer bir firma. Çalıştığı firmalarının orta ve alt seviye ürünlerini üretir. Yani High Power aslında Teknobiyotik sisirmesi bir firma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 4 Kasım 2021; 19:17:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    Bugün de güldük teşekkür ederiz.

hocam benim alirken tek baktigim linustechdeki tier listti, fiyatta da bu denli indirim olunca aldim. psu kagit uzerinde cok iyi 7 koruma, japon kondansator ve gold. hatta bide moduler olmasa bile kablolari çok sık diyebilirim. 499a çok iyi geldi fakat maalesef cok uzgunumki benim aldigim cihazda coil whine cikti bakalim teknobiyotik bu konuda ne yapicak merakla bekliyorum kabul etmezlerse thh yolu açik yedek psum mevcut.

• Xeon12090 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Allah üzmesin

Sağ olun hocam umarım siz de üzülmezsiniz, hayatınız boyunca hep mutlu olun kendinize çok iyi bakın.

• işte bütün tartışmalar böyle olmalı :)

• sharkoon 650v2 aldanmayın 650 rakamı sizi kandırmasın 2 adet var kablolar çok ince eski termaltake lite 550 power göre bunda kablolar incecik sıkıntı oluyormu hayır ama bana göre kalin olması lazım power ucuz diye alınmaz 100 tl fazla verin düzgün bir şey alın

• termaltake lite 550 power 2013 ten bu yana kulanıyorum

• Ne sharkoon, ne high power kaliteli bir sistemde olacak markalar değil, 530'u veren biraz daha fazla verip sağlam markadan şaşmamalı diye düşünüyorum, PSU'yu kaliteli alın her şey değişir o kalır, hem kaliteli bir gold psu'nun satışı da çok olay oluyor bugün koy yarın gitsin tadında :) ama bu markalarla 2.elde şansınız baya düşer.

not:Kasım indirimlerini mutlaka bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Kasım 2021; 4:24:35 >
  • bunun 750 w 80+ gold versiyonunu 848 tl ye aldım aynı siteden. inş. iyidir.

ulan amazonda aynısı aynı fiyata varmış. bugün teslim hem de sipariş iptali de yok. bunlar kaç günde yollar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 6 Kasım 2021; 11:32:42 >
  • Firmanın ismine değil koyduğu ürüne bakılması gerektiğini ben mi söyleyeyim, siz mi yazınızı güncellersiniz.

+Marka fanboyluğuna karşıyım. Kfa2(Galax) ekran kartı kullanıp sıfır sıkıntıyla satışım da oldu, philips tıraş makinesini 1 yılda elime aldığımda. Marka her şey değildir. Linus'un listesinde B tier olmasının da bir sebebi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 6 Kasım 2021; 18:53:17 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

HP nin bu serisini bilmiyorum ama dostum 10 yıldır hp 750w bronz kullanıyorum. Şu anda da 5900x+3600 lı makineye güç veriyor. Kaliteden kastın nedir bilmiyorum ama benim elimde ki istatistik böyle.

• kaliteden bahsediyorsun ama 5 yıl önce 170 liraya aldığım aldığım platoon marka suppyl kullanıyordum. sonra 2 aydır da mining'e çevirdim onu rx 590 ve rtx 2060 besliyor. rtx 3060 da aldığım için yükseltme kararı aldım 750w gold olanı alıyorum. illa bok atacaksınız ha. atacaksanız platoon'a atın.

• Modüler olmayan yada en azından yarı modüler olmayan PSU lardan nefret ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.