Şimdi Ara

529 TL High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Teşekkürler @cohannan

Psu'yu kullanan var mı, fan sesi nasıl, özellikle oyun sırasında.
    Ryzen 5 3600 ve rtx 3060 için yeterli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Teknobiyotiğin sattığı psu markalarından daha iyi markaların ürünleri daha ucuza var.

Teknobiyotiğin ben hiç F/P olaylarına denk gelmedin artic macun dışında.

Bu adamlar nasıl iş yapabiliyor?

Not: İlgili psuda japon kapasitörler kullanılmış dolar kuruna göre fiyat iyi gibi ancak bir corsair rmx serisine rakip mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 31 Ekim 2021; 18:34:41 >
  • High power ana üreticilerden birisi, güzel ürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 Ekim 2019 da 429 TL ye almışım. Yiğenim kullanıyor, hiç şikayet ettiğini duymadım. Sıkıntısız.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

High power en iyi psu markalarından birisi ve bilinen markaların çoğuna fason üretim yapıyor.

12v den tüm gücü verebiliyor. Fiyar dolar kuruna göre çok uygun. 3600 ryzen ile nvidia 3060 ı rahatlıkla besler

• incubus İ kullanıcısına yanıt

Bilinen marka olduğunu biliyorum aynı şekilde seasonic ve fsp'de üretici.

Ancak Corsair tarafına baktığımızda adamlar üreticiye ürettiriyor ama ilginç şekilde üreticinin kendi markasından daha iyi ürün çıkarıyorlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 31 Ekim 2021; 19:21:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Bu biraz marketing birazda genelde giriş seviyesi ucuz ürünler ile kıyaslanıldığı için öyle.

Corsair markasının piyasada psu'su yokken aldığım high power psu hala taş gibi çalışıyor, onuncu yılını devirecek :) (şu anda 5900x + rtx 3060 güç veriyor)

Sadece dikkat edip iyi serilere bakmak lazım.

• paxal kullanıcısına yanıt

psu gayet iyi uzun suredir takip ediyordum fakat suan elim gitmiyor almaya sebebi ise cogu kisi cpu guc kablosunun cok kisa oldugundan bahsetmis. sanirim anakartin uzerinde takmak gerekiyor arkadan dolastirip saklayacak kadar uzun degil.

• incubus İ kullanıcısına yanıt

Sanki yeteri kadar kaynak yok forumlarda.

Daha çok Corsair gibi markaların ürünleri hep ön planda.

Highpower genelde tayland kapasitör kullanıyor die biliyorum.

Corsair Japon Kapasitörler kullandığı için aklımızda Corsair bir kaç tık önde die bir algı oluşuyor.

Eğer bu algı yanlış ise yeteri kadar diğer üretici markaların teknik incelemeleri pek yok ülkemizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 31 Ekim 2021; 19:31:0 >
  • Bende 800 watt olanından vardı panasonic kapasitörü vardı ama cwde vardı servise yolladım birşey yapmadan geri yolladılar bende sattım miningciye

• psu yu 1 yıldır kullanıyorum. 550tl gibi bi fiyata almıştım. şuan r5 3600 ve asus tuf rtx 3060 ile kullanıyorum. hiçbir sıkıntısı yok. aşağıda arkadaşın bahsettiği gibi cpu kablosu çok kısa. üstten geçirdim bi tık gergin duruyor hatta ama zarar verdiğini düşünmüyorum. keşke azıcık daha uzun olsaymış dedim kurarken.

@Johnny Quid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 31 Ekim 2021; 21:42:23 >
  • High Power Super GD+ 750W 750tl

529 TL High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S)
    529 TL High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S)teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F750GD-F14C) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/high-power-super-gd-series-750w-80-gold-smart-fan-full-moduler-guc-kaynagi-hp1-f750gd-f14c.html
  • ben siparisimi verdim bu paraya bu psuyu kacırıp kafamı duvarlara vurarak 400-450 liraya 500w fsp almak istemiyorum. gold sertifikalı ve 6 tane koruması var zaten psu tier listte'de b tier.

eger bütçe olarak çıkabilirseniz direk şu ürünü çekin indirimi bitmeden

529 TL High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S)teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F750GD-F14C) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/high-power-super-gd-series-750w-80-gold-smart-fan-full-moduler-guc-kaynagi-hp1-f750gd-f14c.html
  • Aynı klasmands değiller fakat şu psu ile karşılaştırırsak farka değer mi?

https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA?magaza=DEY+ELEKTRON%c4%b0K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 1 Kasım 2021; 0:7:11 >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt

kesinlikle deger hocam, sharkoonun giris seviye psusu yetersiz cogu konuda asiri akim korumasi bile yok.

• Konu sahibine teşekkürler. Başlıktaki ürünü değil ama bir başka High Power aldım.

278 TL

Düşük bütçeli arkadaşlar için bence uygun fiyat 500W 85+ Bronz güç kaynağı.

https://www.teknobiyotik.com/sahane-kasim/guc-kaynagi-1/high-power-500w-80-eco-bronze-kirmizi-fanli-aktif-pfc-guc-kaynagi-hpe-500br-a12s.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 1 Kasım 2021; 11:32:48 >

• sharkoon 650v2 şuan vodafone indirimle 250ye geliyor 200e geliyordu cok degil 2 hafta önce banada lazım, iyi ürünlerde pahalıma gidiyor...

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Vodafone indirimi mi var yoksa ürünü Vodafone mu satıyor hocam. Vodafone kullanıcısıyım yararlanayım.

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt

yanımda uygulamasında-Herşey Yanımda ya girip sharkoon diye aratın 299a var ve ilk alışverişe 50tl indirim veriyor.

Vodafone aracı sadece.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.