Şimdi Ara

(((52LVL FULL STR GLAVİER SATILIK+40m parasıyla)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri :gafi__09 (oasis)
    * Build bilgisi: full str fire heuksal:51 lvl da fire:51 lvl
    * Ödeme Opsiyonu : (havale+peşin)
    * Özel Notlar :banka armor 57 set bulunmakta şuanda ustunde 40m bulunmakta
    64 silk ve tavşan bulunmakta+soslar tabletler elementler bulunuyor+43 lvl wolf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arap1990 -- 25 Temmuz 2007; 21:20:12 >

• server??
  • oasis server
  • ne kadar ? bide beni eklermisin jachal1907@hotmail.com
  • kardeş 1 tane ss cekip char satmayımı düşünüon sen koysana görelm şu charı komple
  • işini en gellemek gibi olmasın ama ben 52 lvl full str blader elinde sos blade ve shıeld vardı 52 90m para vardı ayrıcada 70m lik mal vardı toplamda 150 ytl ye satamadım 240 ytl cok bnce

yazmyaı unutmusun ayrıca 12 silk ve maymunu varıd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imamoglu -- 24 Temmuz 2007; 12:25:33 >
  • beyler benım vaktım çok isteyen bulunur elbet size kalsak carhı beleşe isticeksınız herkez kendı işine baksın lutfen herkezın malı kendıne
    onun yorumlarınızı yaparken inciltici olmayın hepınıze iyi gunler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benım carh çok iyi siz dikkattlı okuyun lutfen ondan sonra yarım yapım okumayı bilmiyosanız söyleyın ben size okurum saygılarım iyi gunler
  • Satamazsın o fiyata
  • olm senin sorunun mu var millet orda yorum yapmış sen işime karışmatın dio nerde görünmüş 240 ytl ye 52 full str çar satıldığı biraz akıllı olalım kazıklamayalım milleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: arap1990

arkadaşlar benım carh çok iyi siz dikkattlı okuyun lutfen ondan sonra yarım yapım okumayı bilmiyosanız söyleyın ben size okurum saygılarım iyi gunler

asıl şu oyundan anlamıosan ben sana oyunu öretim :@ daha dün 60 lvl nuekri 100 ytl ye satıolardı snn charın neki yha övüp duruon bu kadar

• ya ben size sadece çarh satmıyorum parası silki zartı zurtu herbişeyi var ne milleti kazıklaması ne biliyo bilmiyo muhabeti ayıp ya citti olan varsa eklesin konuşalım bilader citti citti char arıyanlar eklesın anlaşırız
    gafi_09@hotmail.com

hiç kimsenın canını yakıcak fiyat söylemeyiz ortalama o 240 ytl maximum minumum fiyatı göruşuruz ondan sonra anlaşırız isterse ona gösterırım charı yanı
  • 100 ytl ye 60 lvl char neyı var soyunukmu
    100ytl alsan alsan char alırsın o da belki :)
    yorumlar bantıklı olsun ben neler veriyorum farkındamısınız acaba?
  • bak sinirimi bozma tartışma yaratma senin verdiklerinin 2 katını alırım ben o chara yani 70 lvl falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9449

bak sinirimi bozma tartışma yaratma senin verdiklerinin 2 katını alırım ben o chara yani 70 lvl falan filan

Bencede 300 YTL 72+ Adam satan var hemde full farmlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arap1990

100 ytl ye 60 lvl char neyı var soyunukmu
    100ytl alsan alsan char alırsın o da belki :)
    yorumlar bantıklı olsun ben neler veriyorum farkındamısınız acaba?

Konuyumu hortlattım bilmiyom ama karıştırırken çıktı kardeşim sen belamısın ya ne satıyon sen ferrarimi herkezin malı kendine iidir ama bu akdarda olmazki ya 240 ytl diyo adama bak ya ben o fyata +60 char alırım noob

• İmzama bakın beyler imzama
  • Eevewt baktım DAMACANA KAPAGI oljuyor herhalde arkadaşa ban char alırmışız ha

Oyunu ören gell
  • haha alçaktan uç
  • Thf for ocisun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 5 Ağustos 2007; 4:37:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.