ba$Llkta özetLemeye çaLl$tlğlm gibi; Müzik dinLemek yegane hobiLerimden ki teLefonum oLan Samsung d-500 ü de sadece bunun için kuLLanlyorum... Fakat 2 ylL kadar uzun bi süreden sonra i$e yaramadlğlnl(haflza kartl eksikLiği) anLadlm :) Müzik kaLitesi iyi beLLeği geni$ ve bunn yanlnda eLLe tutuLur gözLe görüLür bir görüntü kaLitesine sahip fazLa cep yakmayacak teLefon arlyorum tavsiyeLeriniz neLerdir yardlmcl oLn Ltfn :) T$k...
Sony Ericsson W610i iyi bir seçim olacaktır.
Peki ama fiyat araLlğlnl da yazarsan tam oLarak biLgim yok 2 3 ylLda bir teLefon deği$tiren biri oLarak :)
Telefon 450ytl civarında ve seni 2 - 3 sene idare eder
Bence Biraz Para Dha Ekle N73 Yada K810i Al Bence Ama 5300 wALKmEn İyi Telefon
450 ytL özeLLikLerine göre iyi bir teLefon gibi duruyor.. Para ekLe konusuna geLince :) FazLa bi slklntlm yok o konuda ama yani abartl fiyatLar da vermek istemem bir teLefon için abartlml biLemiyorum ama fiyatLarlnl biLmiyorum n73 ün fLn :) T$krrLer tavsiyeLer için :)
Az önceki ara$tlrmama göre forumda 6233 ismi çok geçiyor kaLiteLi ses ve idare eder bir kamera için nedir ne deqiLdir biLen biri varsa biLgi verebiLr mi ? Dediğim gibi slk slk teLefon deği$tirmediğim için karar çok önemLi :)
Telefonun hoparlör sesi çok yüksek, çok kaliteli video çekimi var, malzeme kalitesi gayet iyi, konuşma süreside iyi, kutu içeriği zayıf ama iyi bir kulaklık + hafıza kartı alırsan tadından yenmez ve resim kalitesi idare eder
W610i.. Müzik için harika bir model
6233? w610i ? :) hangisi ya :) Son noktayl koyacak ki$i aranlyor :)
Kulaklık müzik kalitesi istiyorsan = W610i Hoparlör müzik kalitesi istiyorsan = 6233
Ancak Nokia 6233 ile yanında Creative Ep630 alırsan müthiş olur, tabi bir de hafıza kartı...
Benim tek derdim teLefon kuLakLlk ve haflza kartl zornLu ihtiyaçLar zamanLa oLur onLar :) 6233 yattl gibi kafama haylrLlsl :) Hiç nokia kuLLanmadlm hadi haylrLlsl :)
quote:
Orjinalden alıntı: voker_boy
Benim tek derdim teLefon kuLakLlk ve haflza kartl zornLu ihtiyaçLar zamanLa oLur onLar :) 6233 yattl gibi kafama haylrLlsl :) Hiç nokia kuLLanmadlm hadi haylrLlsl :)
Pişman olmayacağın bir karar ,emin ol.
peki,Tekrar t$krLer :)
6233+ kulaklık çok güzel müzik telefonu olur.
babama aldım bitane 6233 foto kalitesi dandik bendede w810i war ona rakip ama hoparlörde 6233 geçiyor benimkide kulaklık kalitesi ve foto kalitesi malum sony
Çoğunlukla kalabalık yerlerde çok ses çıkıyor rahatsız edici bence w810 veya w580 önerebilirim...
Zamanında ilk kameralı tellerin çıktığı zamanda nokia kamera lenslerini üretemiyordu samsung çiplerini kullandığı oldu...
Nokia 6233+Creative Ep630+2 gbLlk 2 adet haflza kartlnda karar klLdlm $u an :) Tkrr tkrr t$k :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme