Şimdi Ara

54 Lvl crossbow acil satılık (PLUTO) - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Arkadaşlar Pluto'da 54 lvl Crossbow char satılıktır. (ACİL)

Tavşanı + 20gün süreli premiumu ~40m parasıyla yeni sahibini beklemektedir :)

Char ismi Chaos

54 lvl ile serverın en yüksekleri arasındadır.

İstanbul/Adapazarından olması işi kolaylaştırır :)

Takas olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00mar -- 28 Aralık 2007; 21:38:16 >

• fiyat ne kadar??
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm
    Satış kurallarına göre konunuzu düzenlemezseniz konunuz silinecektir.
  • ben 150 ytl düşündüm ama aciliyetinden en iyi teklife vericem
  • quote:

Orjinalden alıntı: w00mar

ben 150 ytl düşündüm ama aciliyetinden en iyi teklife vericem

Oha
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Oha

yeni alınmıs pre + tavsanı var diyorum. server acılalıda 2 hafta olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Oha

ohalık bişi yokta gereksiz kımsenın alıcagını düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 63 Lvl Dagger Üstü +3 Full Str Hp Pre Tavsan Hellowen Set Var 125 Tl Max Teklif Geldi Sen Ne Konusuyorsun Anlamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Benim 63 Lvl Dagger Üstü +3 Full Str Hp Pre Tavsan Hellowen Set Var 125 Tl Max Teklif Geldi Sen Ne Konusuyorsun Anlamadım ?

arkadaşım orada senin server ın ve server daki konumun önemli. aynı zamanda eger gelen teklife bakarsan benımde full str glavie 75 lvl full +4 charıma 50tl teklif ettiler ama ben 350ye sattım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Benim 63 Lvl Dagger Üstü +3 Full Str Hp Pre Tavsan Hellowen Set Var 125 Tl Max Teklif Geldi Sen Ne Konusuyorsun Anlamadım ?

arkadaşım orada senin server ın ve server daki konumun önemli. aynı zamanda eger gelen teklife bakarsan benımde full str glavie 75 lvl full +4 charıma 50tl teklif ettiler ama ben 350ye sattım.

+1903 Doğru sölüyo Serverdeki mevki ve duruma göre değişir ayrıca pre+tavşan 150 olmasa ßile 125 130 hakkıdır Diye düşünüyorum.

hayırlı satışlar

• Char 54 level olmustur. ~40m golduyla beraber gercekci teklifleri bekliyorum.
  • ploto çok iyi bir servermi ya ne alakası kale2 nin dediği çok doğru bence fiyet çok fazla istediğiniz kadar yüksek lv olsun çar nasıl iyimi güzelmi görmeden alınmaz kale2 nin çarıda romede yüksek lv arasında hiç bişi demeye hakkın yok dahada bilip bilmeden konuşma iyi satışlar
  • 500 Silk olurmu ?
  • Vallaha Char Fazlasıyla Pahalı Sen Serverda 1.80 Olsan Ne Olur Olmasan Ne Olur ? Ve Benim Chardada Pre Var Tomuz Var At Var Eşşek Var Hellowen Set Var Ve 64 Lvl Suan 130 Tl Veriyorlar ? Ettiğin Masraf 100 Tl Varmıki ? 150 Tl İstiyorsun ?
  • Char satılmıştır.
  • buda alinmaz diyenlere kapak olsun hayirli olsun bu arada
  • alınmaz diyen yoktu zaten sadece çok pahallı
  • fiyat uçukta Ss nerde
  • En yüksek teklife değil en yakın zamanda gerceklesecek teklife satıldı char. SS lerde yeni sahibinde. 200Ytl likte teklif oldu. Serverın yarısı 80 se eger 60san noobsundur.
  • quote:

En yüksek teklife değil en yakın zamanda gerceklesecek teklife satıldı char. SS lerde yeni sahibinde. 200Ytl likte teklif oldu. Serverın yarısı 80 se eger 60san noobsundur.

Serverda geriden gelmek nooblukmu oldu yani.
    yeni serverlarda lvl in yüksek olduğu zaman, uniquelerde tek öne çıkıyorsun. adam 2 ay sonra karşına full farm halde çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.