Şimdi Ara

5499 TL Monster Aryond A32 V1.1 32' 165hz 1ms (hdmı+display) G-sync Qhd Led Monitör MNSTR-A32V1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ekstra %2 lik indirimle 5389 a geldi. Aldık ama ışık sızması ve ghosting konusunda kötü yorumları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan9971 -- 11 Aralık 2022; 19:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan9971 B kullanıcısına yanıt

VA panelleri %99,99 Böyle bunun ışık sızmayanı ghostingsizi yok VA + curved sonuç bu bu monitörler 2500 3000 bandındayıken almıştım 240 hz olanını ama artık fiyat olarak 2ye katlamışlar bi espirisi yok ben şahsen 5k verip monster monitör almam

benin için değil ama pc yi ilk açtığımda monitörün sağ tarafında ışık hizzasında dikey bir kırmızı çizgi oluyor ekran kartından değil monitör ile alakalı, soğuk iken var bu çizgi 5dk sonra kendiliğinden gidiyor garantisi var daha ama hiç uğraşamam zaten 5 dk beklerim yaz aylarında böyle bir sorun yok ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 11 Aralık 2022; 23:55:14 >
  • Trendyoldan indirimlerle birlikte 2020 de 2299a almıştım bunu halen daha kullanıyorum. Işık sızması belirgin derecede değil bende ancak ghosting bariz derecede mevcut alacak olan ghostingi bilerek alsın bunun dışında çok şükür tek problem yaşamadım, renk gamutu da baya başarılı ancak bu para verilir mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 12 Aralık 2022; 0:54:42 >
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz var mı hocam peki. Monster monitörlerle birlikte bütün ürünlerin fiyatları arttı malum.

• Bu ghosting muhabbeti ips lerde yok mu? Va panellerin şahsına münhasır özellikkerinden mi yoksa :D

• berkan9971 B kullanıcısına yanıt

Ghosting gerçek anlamda bir tek OLED ekranda yok diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

+1 diyorum hocam. Bende de benzer şekilde bilgi var.

Genel olarak da Monster olmasına çok takılmayın derim. Eğer HDR özelliği varsa (göremedim) G-Sync ve 165Hz 1ms bir monitör için fiyat iyi. Sadece sRGB renk skalası ne durumda ona bakmak lazım. %100 veya üzeri ise daha uygun bir cihaz yok sanırım piyasada.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

G7 kullanıyorum hiçbir şekilde ghosting yok. Varsa da çok çok az insan gözünün fark edebileceği düzeyde değil.

• Fanzi kullanıcısına yanıt

Ben de kendi AOC CQ32G1'im de ya anlamıyorum ya da ghosting yaşamıyorum :)

• Oyun için alanlar çok pişman olabilir. Bende 2200 iken alıp iade etmiştim. Şuan 2200 e verseler oyun için yine almam o derece kötüydü. Normal günlük kullanım için büyüklüğü ve çözünürlü güzel

• massacrer kullanıcısına yanıt

Ben de bu monitör 2 yıldır var neredeyse. Ghosting harici bir problem olmadı. Renkler epey iyi. Fiyatına göre oldukça iyi paneli vardı, aldığım zaman. 2500 TL civarına aldığımı hatırlıyorum.

• Ghosting denilen olayın etkisi nedir sayın forumcular. Büyük ihtimalle bu zamana kadar oyun oynadığımız monitörlerde de bu problemler vardı. Bilmiyorduk, farketmiyorduk Şimdi nasıl büyük bir problem haline dönüştü anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.