Şimdi Ara

54lira yerine 60.75tl fatura (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twibu filan 65 geldi fatura lanet olsun boyle şirkete.. indirimide zamla cayır cayır çıkaracaklar belli ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

Zam gelmesini anlarım ,sonuçta özelleştirilmiş, bağırsak çağırsakta bir kılıf bulunur ama tgtahhütlü aboneye zam yapmak ne demek yahu,
    Bu kadar kanunları hiçe saymak hangi akla mantığa sığar.
    Aklım almıyor bir türlü, inanasım gelmiyor,

taahhüt yapmasakta alternatif olmadığından herkes mahkum tek taahhutluye değil herkese haksızlık zam.ttnet abone oranı % 80 mis toplam internet kullananlar arasında, bu gösteriyor zaten herkesin mahkum olduğunu.adamlarda rahat bu konuda biliyorlar alternatifimiz yok diye.
  • Müşteri hizmetleri ile aradım konuştum. Siz ilk 3 ay indirim almışssınız o yüzden zam size yansayacaktır dediler. Şimdi ayda 5 TL zam yapıldı , daha 18 ay taahhütüm var. 18x5= 90 TL ediyor. 60 TL yerine 3 ay 30 TL ödedik. O da 90 TL ediyor. O zaman ben niye taahhüdüme girmiş oldum dedim. Konuyu nereye getirdiğimi anladı da efendim siz sözleşmeyi okusaydınız diye başladı.
    Aynı sıkıntıları yaşayıp da çözüm üretebilen arkadaşlar varsa ve paylaşılarsa sevinirim.
  • Kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla, TTNET özellikle aboneliğin ilk faturasında çaktırmadan döşemeğe çalışıyor. Kim yerse hesabı yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Aslında zam geldi ama yılbaşından beri zamlı. Bir de ben taahüdlü müşteriyim. Bana ne hakla 59 gönderebiliyorlar anlayamadım.

aynen kardeşim benimde taahüdüm bitmeden 59 tl fatura göndermişler.Üstelik gönderdikleri mektuptada yanlış hatırlamıyorsam taahünüz dolana kadar eski fiyattan ödeme yapacaksınız demişti.
  • Yaklaşık iki senedir TTnet abonesiyim. Şubat 2011 tarihinde müşteri temsilcisi tarafından aranıp 24 ay taahhüt vermem doğrultusunda 6 ay %50 indirim kazanıp kalan süre zarfında 59 TL ödenerek böyle bir pakete geçmek isteyip istemediğimi sordular. Ben de şubat 2011 tarihinde 56 TL öder iken neden 3 TL fazla ödeyeceğimi sordum. Müşteri temsilcisinin cevabı ise "gelecek yıl için oluşacak zamlardan etkilenmemem" açıklaması oldu. Fakat bir kaç hafta önce postacının kapıma kadar getirdiği mektupta şöyle belirtilmekteydi.

"Sayın abonemiz 1Nisan 2012 itibari ile netlimitsiz paketiniz 59 TL' den 63.5 TL olacaktır. Müşteri temsilcisinin zamlardan etkilenmemem için onaylattığı bu taahhütnamem olduğu halde TTnet zam yapıyor. Müşteri temsilcisini tekrardan aradığımda durumu izah ettim. Aldığım cevap ise yapılan taahhütname zamdan etkilenmeyeceğim anlamına gelmiyormuş. Taahhütü onaylatan temsilci ile aramızda geçen konuşmanın incelenip geri bildirileceği söylendi. Fakat ne arayan var ne soran. Ne yapmam gerekli arkadaşlar....

• Ama öyle demeyin ya, bakan söylemiş, Türkiye'de internet çok ucuzmuş. Zammı da o yüzden yaptılar heralde. O diil de, adamlar herkesi sorgusuz sualsiz fibere filan geçiriyorlar, hiç kimse de ağzını açıp demiyor ki "kardeşim bana sordun mu beni fibere geçirirken, ben adsl abonesi değil miydim" diye. Ondan sonra yapılan zamlar da haklı çıkarılıyor tabi, 20 mbit internet alıp havalara uçuyor millet, 50 gb kota ile, 8 neyinize yetmiyordu ? Arap yağı bol bulmuş misali.

Neyse boşa konuşuyoruz, paşa paşa vericez. Eminim 100 tl yapsalar yine veririz bu kafayla. Tabi şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğunu da düşürdüm, bi bakmışız yarın %100 zam yapmışlar net olmuş 100 küsür tl. Bi de taahhütlüyüz iyi mi, seve seve vericez...

Memlekete bak, hizaya gel.
  • Allah'tan benim taahhüt gibi bi zorunluluğum yok istediğim an bırakabilirim. Benden kötü durumdakilerde varmış
  • Aynen benimde öyle öyle olmuş.Online işlem merkezine gireyim dedim orayada girmiyor şifremi doğru girdiğim halde hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 22 Nisan 2012; 19:55:18 >
  • aynen 63.75 gelmiş hep 54 ödüyorduk artuk faturada gelmiyor diye iyice b.kunu çıkardılar.
  • AKK olmasa sade zama da razıyım. AKK + ZAM sağlam kazık bindirdi ttnet...
  • Bende dun faturayi yatirdim 55 idi 59 odedim 4 tl zam,kota 50 yi gecti hiz sabit en azindan,bari su hizlari artirsalarda milllet doya doya gezinse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 24 Nisan 2012; 13:47:51 >
  • Bana da 67 TL geldi bu sefer. 1mbit 49 lira ödüyorken şimdi 60 küsür lira ödüyor olduk. Üstüne akk olayı çıktı bir de. İnsanları bu kadar sömürmek olmaz yeter artık.
  • hem zam hemde hızı düşür allah topunun belasını versin.
  • taahhüt +zam allahtan hız düşmüyor :)
  • Taahahüt + zam olayı var ama sözleşmede varmı bilmiyorum sözleşmeyi TTnetten mail yoluyla istedim ama geri dönmiyecekler gibi sözleşmede böyle birşey yoksa thh'ye verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 24 Nisan 2012; 22:43:01 >
  • beni faturada da bir gariplik var normalde hep 55 tl öderdim ama bir ay 45 tl ödedim sonra 49 tl bu ayda 49 tl ne iş anlamadım normalde 8 mbir netlimitsiz 60 tl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

beni faturada da bir gariplik var normalde hep 55 tl öderdim ama bir ay 45 tl ödedim sonra 49 tl bu ayda 49 tl ne iş anlamadım normalde 8 mbir netlimitsiz 60 tl olmuş

telefon yakınlarınızdan birinin üzerineyse ve ttnetden biri size telefonda taahüd verdirdiyse bu ücret çıkıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.