beni faturada da bir gariplik var normalde hep 55 tl öderdim ama bir ay 45 tl ödedim sonra 49 tl bu ayda 49 tl ne iş anlamadım normalde 8 mbir netlimitsiz 60 tl olmuş
Hemen kontrol ettir bizim arkadaşada böyle bir olay oldu 55 yerine 45 ödüyodu tvibu + güvenlik paketi içinde başka bir tarifeye geçirmişler telefonla sonradan 70tl gibi bir fiyat ödeyeceklerdi online işlem merkezinden bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
beni faturada da bir gariplik var normalde hep 55 tl öderdim ama bir ay 45 tl ödedim sonra 49 tl bu ayda 49 tl ne iş anlamadım normalde 8 mbir netlimitsiz 60 tl olmuş
telefon yakınlarınızdan birinin üzerineyse ve ttnetden biri size telefonda taahüd verdirdiyse bu ücret çıkıyor olabilir.
telefon babamın üstüne ama ttnetten kimseyle görüşmedi ayrıca zaten benim taahüdüm var 2012 eylülde doluyor normalde dedigim gibi 55 tl ödüyordum ama son 3 aydır felan böyle geçen ay 49 tl ödedim bu ay 49.25 görünüyor taatüdüm dolmasına fazla kalmadı sürekli arayıp duruyor ama telefonu kapatıyoruz babam o tuzaga bir kere düştü birdaha zor ayrıca taahüt oldugu zaman fatura bukadar bile gelmez daha az ödeniyor ilk taahüt yaptıklarında ilk 6 ay 25 tl felan ödemiştik
quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
Hemen kontrol ettir bizim arkadaşada böyle bir olay oldu 55 yerine 45 ödüyodu tvibu + güvenlik paketi içinde başka bir tarifeye geçirmişler telefonla sonradan 70tl gibi bir fiyat ödeyeceklerdi online işlem merkezinden bakabilirsin.
zaten ben sürekli online işlem merkezinden kontrol ediyorum hatta faturamıda oradan ödüyorum şuan sadece 8 mbit netlimitsiz tarifedeyim başka bir pakete geçirmeleri imkansız öyle bir şey olsa online işlemden görürüm ayrıca telekomdan kimseyle bir görüşme yapmadık kafalarına göre geçiremezler öyle bir şey olursa dava konusu olur çünkü telefonla böyle bir şeye onay verdiginizde onlar kayıt altına alıyorlar böyle bir şey olmadıgı taktirde haksız duruma düşerler ve ben dava açarsam direkt kazanırım bu arada bana ocak ayında hiç fatura gelmedi bazı kişilerede gelmemiş çok eski abonelere o ay ücretsiz oldugunu söylediler