Şimdi Ara

54lira yerine 60.75tl fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 54 küsür lira olan fatura 60,75tl olmus fatura bugün mesaj geldi. Zam mi geldi yoksa yine başka bi cacık mi var. Iptal ettirme aşamasındaydim zaten firsat bulamiyodum.
    Kapatip smile+dsmart onerir misiniz yoksa pisman olurmuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında zam geldi ama yılbaşından beri zamlı. Bir de ben taahüdlü müşteriyim. Bana ne hakla 59 gönderebiliyorlar anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

54 küsür lira olan fatura 60,75tl olmus fatura bugün mesaj geldi. Zam mi geldi yoksa yine başka bi cacık mi var. Iptal ettirme aşamasındaydim zaten firsat bulamiyodum.

D smartta ttnet in altyapısını kullanıyor diye biliyorum ,varsa uydunet'e geç derim ...En azından sınırsız ve adil kullanım sınırı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

54 küsür lira olan fatura 60,75tl olmus fatura bugün mesaj geldi. Zam mi geldi yoksa yine başka bi cacık mi var. Iptal ettirme aşamasındaydim zaten firsat bulamiyodum.

D smartta ttnet in altyapısını kullanıyor diye biliyorum ,varsa uydunet'e geç derim ...En azından sınırsız ve adil kullanım sınırı yok.

uydu neti hiç bilmiyorum.
    Altyapısını kullanabilir hız konusunda sıkıntım yok. Sorun ttnet sadece ve smart kanallarınıda izlemek istiyorum o yüzden. Ama geçiş aşamasında sıkıntı yaşayan bir kaç tanıdığım vardı o yüzden tereddütteyim.Smile'ın yalın net ve dsmartı var mı ki acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Aslında zam geldi ama yılbaşından beri zamlı. Bir de ben taahüdlü müşteriyim. Bana ne hakla 59 gönderebiliyorlar anlayamadım.

Fatura gelmiyor sadece mesaj geliyor bana yoğun olduğum içinde farketmedim yada önemsemedim o anda. Ama şimdi 60.75TL bariz gözüme çarptı. Kapattır beni diye yalvarıyor ttnet
  • netlimitsiz zaten 59 tl oldu nisan itibariyle.Fark ordan kaynaklanmış herhalde.Ama küsürat neden kaynaklı faturaya bakman gerekir.Online işlemlerde vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

netlimitsiz zaten 59 tl oldu nisan itibariyle.Fark ordan kaynaklanmış herhalde.Ama küsürat neden kaynaklı faturaya bakman gerekir.Online işlemlerde vardır.

Sağol bilgi için.
    Ama ttnete 59lirada fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada bir kere olmustu habersiz tivibu baslangic paketi eklemisler vergi mergi deken 64 tl omustu aradim tivibusunu felan iptal ettirdim.
  • Zam yapılmış bende 59,75 TL öderken 63,75 TL ödedim. 4 TL net zam
  • Gelişen Türkiye, Başbakanımız öyle diyor.
  • Arkadaslar benim 16 mbps tarifeye 7 ay once 59 tlden taahhut verdim ama bugun 64 tl zamli fatura gelmis. Online hizmetlerden bakiyorum indirimim 2013 yilina kadar gecerli diyor. Ayni sorundan muzdarip olup sikayeti sonuclanan var mi?
  • Benimde 59 iken 12 aydır, şimdi 69 TL geldi.
  • nalet olsun ttnete 55 tl gelen faturam bu ay 59 tl olmuş
  • yahu bu zam taahutlu musterilere de vuruyor mu 63.75 tl gelmis beynime kan sicradi Allah cezani versin ttnet

• quote:

Orijinalden alıntı: trasher

yahu bu zam taahutlu musterilere de vuruyor mu 63.75 tl gelmis beynime kan sicradi Allah cezani versin ttnet

indirimli dönemi geçtiyseniz yürürlükteki ücreti neyse onu ödemek durumunda oluyorsunuz.Haliyle sizede etki etmiş oluyor zamlar.
  • ne diyim telefonla bu kampanyalar aktarilirken 6 ay 29 18 ay 49 odiyeceksiniz ekstra ucret ve fiyat artisindan etkilenmeyeceksiniz demislerdi yalan atmis insan evlatlari(suskunlari izleyrn bilir) Ekim'de taahutum doluyor Allah cezalarini versin ne odediysem haram i zikkim olsun soyup sogana cevirdiler insanlari hemen kapatip bir daha ttnete donmeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 20 Nisan 2012; 20:40:49 >
  • quote:

ne diyim telefonla bu kampanyalar aktarilirken 6 ay 29 18 ay 49 odiyeceksiniz ekstra ucret ve fiyat artisindan etkilenmeyeceksiniz demislerdi yalan atmis insan evlatlari(suskunlari izleyrn bilir) Ekim'de taahutum doluyor Allah cezalarini versin ne odediysem haram i zikkim olsun soyup sogana cevirdiler insanlari hemen kapatip bir daha ttnete donmeyecegim.

Evet taahütü yaptırırken zam olacağı söylenmiyor olan bize oluyor fiyat ucuzlayacağına birde zam yapıyorlar sonra yok fiber varmış yok bilmem ne varmış 20mb/s fiber fiyatı 64 TL idi, artık 8mb/s interneti 64 TL 'ye kullanıyorum teşekkürler ttnet güzel kazık attın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 20 Nisan 2012; 21:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

yahu bu zam taahutlu musterilere de vuruyor mu 63.75 tl gelmis beynime kan sicradi Allah cezani versin ttnet

indirimli dönemi geçtiyseniz yürürlükteki ücreti neyse onu ödemek durumunda oluyorsunuz.Haliyle sizede etki etmiş oluyor zamlar.

işte bu olay mahkemeye gider.
    sen 6 ay indirim yap kalan 18 ay ay nasıl olsa bağladım diyerek istediğin gibi zam yap.
    olmaz öyle şey.
    3 ay sonra bir zam dsaha yapmayacağını nereden bilelim.
  • hem zam geldi hemde 8mb olan hızı 1mb ye düşürdüler.
  • Zam gelmesini anlarım ,sonuçta özelleştirilmiş, bağırsak çağırsakta bir kılıf bulunur ama tgtahhütlü aboneye zam yapmak ne demek yahu,
    Bu kadar kanunları hiçe saymak hangi akla mantığa sığar.
    Aklım almıyor bir türlü, inanasım gelmiyor,
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.